Löysimme vihdoin vaunuklipsit!

Pikainen päivitys vaunuklipsien metsästyksestä, joka päättyi siihen, että löysimme nyt vaunuklipsit vaunuihin, vieläpä erikoisemmissa väreissä! IGn puolella pyytelin vinkkejä asiaan, kun klipsejä ei tuntunut millään löytyvän. Lisäksi näiden pienten apureiden nimitys oli vielä hieman hakusessa, enkä ollut varma, millä nimikkeellä etsiä.

Vaunuklipsit löytyy näköjään helpoiten käyttämällä seuraavia hakusanoja: vaunuklipsi, vaunuklipsit, monikäyttöklipsit, harson ripustin, harso klipsi ja harso klipsit. Eli siis rakkaalla lapsella on todella monta nimeä!

vaunuklipsit

Vaunuklipsit vai vaunuverhon renkaat

Huomasimme pian Damianin syntymän jälkeen, ettei vaunuverhot ole meille. Ensinnäkään ne eivät meinaa pysyä kaikissa vaunuissa. Toiseksi, vaunuverhon sivuun vetäminen on hankalaa ja voi jopa naarmuttaa turvakaukaloa tai vaunun kuomua. Päätimme, että jos jotain tarvitaan suojana, se olkoon liina ja vaunuklipsit tai harso klipsit, kummat ne nyt ovatkaan.

Kun Damian oli pienempi, pidimme useammin liinaa kuomun päällä, jottei kaiken maailman bakteerit kaupoissa esimerkiksi pääsisi kuomun sisuksiin. Nyt kun hän on jo 7-kuinen, pidämme liinaa ja klipsejä mukana, muttemme jatkuvasti kuomussa kiinni. Torkkuhetkinä liina on kätevä ja suojaa samalla myös tehokkaasti auringolta. Kannattaa vain toki huomioida, että lämpötila vaunussa nousee hurjan nopeasti! Jos käytät paljon liinoja, valitse kesälle hengittävämmät ja ohuemmat materiaalit.

Vaunuverhon klipsit ovat monikäyttöiset

Vaunuverhon klipsit ovat näppärät myös lelujen ripustamiseen. Kaikki lapset kun ei välitä välttämättä isoista kuomun poikki kulkevista vaunuleluista, jotka pahimmillaan ovat jopa liian lähellä lapsen kasvoja (turvakaukaloiden ja vaunujen kuomut ovat yllättävän erilaisia!). Meillä monesti kiinnitetään yksi lelu roikkumaan kuomusta. Kun se on klipsillä kiinni, saa sen helposti irtikin ja lapselle syliin.

Toinen hack eli kikka käyttää vaunuklipsejä, on käyttää niitä rannalla tai parvekkeella pitämässä pyyhe kiinni istuimessa. Jos siis tällainen herkkuhetki suodaan kaiken kiireen keskellä!

Kuvien liinat, 100% Bamboo Mamapolka
Klipsit, Mamapolka

15% alennus alla olevista tuotteista 17-18.6 koodilla NAPPISILMAT

klipsit, istuinpehmusteet, kapalot (kuvan isot liinat), päähineet, niskatyynyt vaunuihin…

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mukana menossa