Tässä vähän lisää tietoa meistä

 

Hei kaikki ihanat lukijat!

Me ollaan nappisilmät blogin takana – minä Nina (äiti), Tero (isä) ja kaksi karvakuonoa Vanilia ja Didi. Vanilia on 3 -vuotias ranskisnarttu, Didi taas englanninspingerspanielinarttu ja iältään 6 -vuotias.

Asumme tällä hetkellä Tallinnassa töiden vuoksi ainakin vielä jonkin aikaa, ja ainakin sen aikaa, että esikoisemme syntyy. Esikoisen olisi tarkoitus näin ollen syntyä täällä Tallinnassa ja tarkalleen ottaen tuossa marraskuussa. Asumme meren rannalla, aivan sataman tuntumassa ja saammekin ihastella kauniita auringonlaskuja ja hienosti valaistuja laivoja joka ilta. Elämä Tallinnassa sujuu hienosti, mutta toivomme, että jossain kohtaa rakennutamme oman talon, tai ostamme jonkin kivan valmiin talon, jostain päin Suomea. Onko se sitten Turun alue, josta olemme molemmat kotoisin, vaiko pk-seutu, jossa olemme viime vuodet ennen Tallinnaa asustelleet, niin tästä ei ole ihan vielä varmuutta.

Olemme molemmat yrittäjiä – omistamme yrityksiä yhdessä ja erikseen. Toimimme it-alalla, tehden lähinnä verkkosivustoja ja applikaatiota, mutta välillä toimimme myös konsultteina tilaajan ja toimittajan välillä. Työnkuvaan kuuluu molemmilla kaikkea graafisista töistä teknisempiin hommiin. Yhdessä tekeminen mahdollistaa meille paljon asioita – voimme aikatauluttaa vapaita yhdessä ja toisaalta ymmärrämme toisiamme hyvin työasioissa – oli sitten iloja tai stressiä. Yhteiset sijoitukset, haasteet ja onnistumiset mielestämme nitovat meidät entistä tiiviimmin yhteen.

Nyt kun esikoisemme on tulossa maailmaan, riittää kyllä paljon puuhaa ja mietittävää. Tässä blogissa pääsettekin osaksi meidän arkea ja ajatuksia. Mietiskelen paljon odotusaikaa ja siihen liittyviä asioita, välillä taas reissataan ja välillä sisustellaan yhdessä vauvan huonetta. Tervetuloa meidän matkaan – ja tulevan nappisilmänkin, kun sen aika on! ♥

 

nappisilmat-nina-allekirjoitus