Tässä vähän lisää tietoa meistä

Hei kaikki ihanat lukijat!

Me ollaan nappisilmät blogin takana – minä Nina (äiti), Tero (isä), muutamakuinen poika Damian sekä kaksi karvakuonoa Vanilia ja Didi. Vanilia on 3 -vuotias ranskisnarttu, Didi taas englanninspingerspanielinarttu ja iältään 6 -vuotias.

Asumme tällä hetkellä Tallinnassa töiden vuoksi ainakin vielä jonkin aikaa. Esikoisemme Damian syntyi täällä Tallinnassa marraskuussa 2018. Elämä Tallinnassa sujuu hienosti, mutta toivomme, että jossain kohtaa rakennutamme oman talon, tai ostamme jonkin kivan valmiin talon, jostain päin Suomea. Onko se sitten Turun alue, josta olemme molemmat kotoisin, vaiko PK-seutu, jossa olemme viime vuodet ennen Tallinnaa asustelleet, niin tästä ei ole ihan vielä varmuutta.

Olemme molemmat yrittäjiä – omistamme yrityksiä yhdessä ja erikseen. Toimimme it-alalla, tehden lähinnä verkkosivustoja ja applikaatiota, mutta välillä toimimme myös konsultteina tilaajan ja toimittajan välillä. Työnkuvaan kuuluu molemmilla kaikkea graafisista töistä teknisempiin hommiin. Yhdessä tekeminen mahdollistaa meille paljon asioita – voimme aikatauluttaa vapaita yhdessä ja toisaalta ymmärrämme toisiamme hyvin työasioissa – oli sitten iloja tai stressiä. Yhteiset sijoitukset, haasteet ja onnistumiset mielestämme nitovat meidät entistä tiiviimmin yhteen. Vietämme paljon aikaa yhdessä koko perheen voimin, sillä teemme kotoa käsin töitä. Toki minä nyt lapsen synnyttyä melkoisen vähän.

Tässä blogissa pääsette osaksi meidän arkea ja ajatuksia. Valikon “kategoriat” kohdasta löydät paljon juttuja myös odotusajalta. Lisäksi blogissa on paljon (vauva)tuotetestauksia – kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitä olemme tässä vauva-arjessa testailleet. Tervetuloa Nappisilmien matkaan! ♥

nappisilmat-nina-allekirjoitus