Suosikkibrändimme

myhummy
myhummy
Uskomme siihen, että kohina voi auttaa vauvaa rauhoittumaan ja nukkumaan paremmin. Onhan kohdussakin jatkuvasti ääntä, melko voimakastakin. MyHummy tekee kohinalaitteita, jotka toimivat myös puhelimen applikaatiolla (uusimmat mallit). Tarrallisia mukana kulkevia versioita sekä tavallisempia unikavereita.
luin living
luin living
Olemme aina pitäneet Luin Livingin tuotteista. Etenkin valkoisista ja ruskeista, muhkeista pyyhkeistä ja spa-sandaaleista. Nyt Luin Living myy myös tuotteita vauvoille ja lapsille. Kiva kun saa koko perheelle samanlaisia peseytymis- ja ihonhoitotuotteita, eikä vauvan tuotteet ole aina niin lapsellisia..
owlet baby monitor
owlet baby monitor
Toiveissamme on saada kokeiluun Owlet Baby Monitor, joka seuraa lapsen hapensaantia ja sykettä. Kyseessä on pienen pieni sukkamainen varuste ja puhelinapplikaatio. Vaikkei lapsella olisikaan monitorointia vaativaa sairautta tms tilaa, niin Owlet on todella monikäyttöinen arjessa.
be design
be design
Lapsuuden ystäväni ja siskokset hevostalleilta ovat perustaneet tämän hienon BE Design sisutusbrändin. Valikoimista löytyy kaikkea naulakoista tuoleihin ja seinäkoristeisiin ja -hyllyihin. Vauvan tarvikkeita ei valikoimista löydy, mutta kotiin kaikenlaista ihanaa.
Baby's Only
Baby's Only
Baby's Onlya myy muun muassa Raskauskeiju.fi, joka on suomalainen verkkokauppa nopealla toimituksella. Meidän valinta oli brändin turvakaukalon suojus ja lämpöpussi, talvivauva kun on vielä kyseessä.
Baby Wallaby
Baby Wallaby
Mielenkiintoinen yritystarina! Yritys perustettiin 2015, kun tuore äiti kehitti mahtava ensipeiton ja -lakanan. Omat suosikkimme tuon ensipeiton lisäksi ovat kaikki tyylikkäät vaunutarvikkeet ja tuttipidikkeet!
babyluv
babyluv
Bongasimme Babyluvin Instagramista. Virolainen brändi, jolla on valikoimissaan muun muassa kantoliinoja ja kapalointiliinoja. Toimittaa myös Suomeen. Uskomme kapaloinnin voivan rauhoittaa vauvaa tehokkaasti. Kapalointiliinan tai kantoliinan suojassa on kohdun kaltainen turvallinen ja mukava olo!
muumi baby
muumi baby
Rakastamme Muumeja! Valitsimme vauvan vaipoiksi Muumi Baby vaipat monista syistä, mutta ennen kaikkea ne ovat ihoystävällisiä! Muumi Baby tuoteperheeseen kuuluu kaikkea vaipoista, puhdistuspyyhkeisiin, kertakäyttöisiin ruokalappuihin ja liivinsuojiin. P.S. Muista tilata ilmainen näyte kotiin!
tudule
tudule
Löysimme Tudule brändin kun mainos Instagramissa tuli sattumalta vastaan. Kyseessä on Virolainen perheyritys ja brändi, jonka tuotteet tehdään käsityönä Virossa. Valitsimme Tudulen tähtisängyn, koska saimme myös tilattua mukaan mittatilaustyönä meille tehdyn vaipanvaihtopöydän.
Martinex
Martinex
Martinexin tuotteet ovat usein monelle tuttuja, muttei ehkä itse yritys niinkään. Mutta valikoimissa nettikaupassakin on vaikka ja mitä! Omat suosikkimme ovat kaikki Muumi -kuvioiset lastenvaatteet ja ruokailuvälineet. Lisäksi vielä pienet sisustustarvikkeet, kuten korit ja peltiset Muumi -purkit.
sleepyhead
sleepyhead
Sleepyhead on ruotsalainen brändi. Ruotsalaiset osaa kyllä tehdä hienoja ja laadukkaita brändejä ja tuotteita. Tuotetta on saatavilla eri nettikaupoissa Suomessa. Sleepyheadin unipesä on ihanan pehmeä, mutta jämäkkä. Lisäksi unipesiä on saatavilla eri kuoseissa ja koossa.
ezpz
ezpz
Rakastamme Shark Tankia ja sieltähän löysimmekin tämän ihanan brändin! Ezpz tekee värikkäitä silikonituotteita, kuten ruokailualustoja, jotka kiinnittyvät imukuppimaisesti pöytään ja joissa on alustassa valmiina osiot ja kupit ruoille.
done by deer
done by deer
Done By Deer brändi löytyi ihan sattumalta etsiessämme sänkyjä ja vauvan tarvikkeita. Tanskalainen brändi ja mielestämme tosi symppis! Saatavilla myös mustaa ja musta-valkoista, mikä on tosi jees! Meiltä löytyy Done By Deerin vaihtoalusta, pehmoleluja sekä lakanasetti.
mima zari
mima zari
Meidän valinta rattaissa ja syöttötuolissa on Mima. Mima Zari on todella monipuolinen ja lisävarusteita on paljon, myös matkusteluun. Mima Moon syöttötuoli taas menee myös sitterinä ja taaperon tuolina vuosia. Omat Mima Zarit tilasimme Ruotsin liikkeen kautta, koska Suomessa ei ole 2018 vielä jälleenmyyjää. Virossa BabyCity myy joitakin värejä jo!