Suosikkibrändimme

muumi baby
muumi baby
Rakastamme Muumeja! Valitsimme vauvan vaipoiksi Muumi Baby vaipat monista syistä, mutta ennen kaikkea ne ovat ihoystävällisiä! Muumi Baby tuoteperheeseen kuuluu kaikkea vaipoista, puhdistuspyyhkeisiin, kertakäyttöisiin ruokalappuihin ja liivinsuojiin. P.S. Muista tilata ilmainen näyte kotiin! Löydät ohjeet blogin hausta sanalla "ILMAISET".
owlet baby monitor
owlet baby monitor
Yksi omista ehdottomista suosikeistamme on Owlet Baby Monitor, joka seuraa lapsen hapensaantia ja sykettä. Kyseessä on pienen pieni sukkamainen varuste ja puhelinapplikaatio. Vaikkei lapsella olisikaan monitorointia vaativaa sairautta tms tilaa, niin Owlet on todella monikäyttöinen arjessa. Mielenrauhaa uusille vanhemmille...
done by deer
done by deer
Done By Deer brändi löytyi ihan sattumalta etsiessämme sänkyjä ja vauvan tarvikkeita. Tanskalainen brändi ja mielestämme tosi symppis! Saatavilla myös mustaa ja musta-valkoista, mikä on tosi jees! Meiltä löytyy Done By Deerin vaihtoalusta, pehmoleluja sekä lakanasetti.
myhummy
myhummy
Uskomme siihen, että kohina voi auttaa vauvaa rauhoittumaan ja nukkumaan paremmin. Onhan kohdussakin jatkuvasti ääntä, melko voimakastakin. MyHummy tekee kohinalaitteita, jotka toimivat myös puhelimen applikaatiolla (uusimmat mallit). Tarrallisia mukana kulkevia versioita sekä tavallisempia unikavereita.
be design
be design
Lapsuuden ystäväni ja siskokset hevostalleilta ovat perustaneet tämän hienon BE Design sisutusbrändin. Valikoimista löytyy kaikkea naulakoista tuoleihin ja seinäkoristeisiin ja -hyllyihin. Vauvan tarvikkeita ei valikoimista löydy, mutta kotiin kaikenlaista ihanaa.
ezpz
ezpz
Rakastamme Shark Tankia ja sieltähän löysimmekin tämän ihanan brändin! Ezpz tekee värikkäitä silikonituotteita, kuten ruokailualustoja, jotka kiinnittyvät imukuppimaisesti pöytään ja joissa on alustassa valmiina osiot ja kupit ruoille.

Mukana menossa