Britax Baby-Safe i-Size Flex Base telakka

(3 tuotearviota)

170.00

Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base telakka. Auton istuinten kulmat vaihtelevat autoittain. Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, alustan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän Britax Baby-Safe Flex Base jalustan avulla. Tämän ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

EAN: 4000984199840 Tuotetunnus (SKU): 2000024393 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Britax Baby-Safe i-Size Flex Base jalusta voidaan säätää kaikkein mukavimpaan ja samalla vauvallesi turvallisimpaan kulmaan

Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin hänen ollessaan turvakaukalossa. Säädettävän Britax Baby-Safe i-Size Flex Base telakka ansiosta alustan kulmaa voi säätää niin, että vauva on ergonomisessa ja enemmän makaavassa asennossa, jolloin hänen on mukavampi ja turvallisempi olla. Britax Römer Flex Base jalusta on helppo säätää neljään eri asentoon vauvasi mukaan, ja siinä on myös kätevä osoitin, josta näkee, kun kulma on liian matala.

Britax Römer Flex Base telakka – ominaisuudet

  • ISOFIX-räikkäjärjestelmä
    • ISOFIX-räikkäjärjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.
  • Säädettävä kulma
    • Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, voi olla vaara, että vauvan pää kallistuu eteenpäin hänen ollessaan turvakaukalossa. Säädettävän Britax Baby-Safe i-Size Flex Base jalusta ansiosta turvakaukalon kulmaa voi helposti säätää enemmän makaavaan, ergonomisempaan ja silti turvalliseen asentoon lapsen matkan ajaksi.
  • Korkeussäädettävä tukijalka
    • Britax Baby-Safe i-Size Flex Base telakka on helppo asentaa. Tukijalka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää turvallisesti säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa.

 

 

Lue lisää Flex Base jalustasta valmistajan Britax Römer verkkosivulta.

Mukana menossa