Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size turvakaukalo

(3 tuotearviota)

229.00

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size turvakaukalo soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti tai aina 83 cm:n pituuteen saakka. Irrotettavan vastasyntyneelle tarkoitetun sisätyynyn ja lie-flat-teknologian ansiosta turvakaukalo tarjoaa vastasyntyneelle ergonomisen asennon ja riittävästi tilaa. Tuote on suunniteltu pitämään vauva mukavasti turvassa matkalla kuin matkalla.

EAN: 4000984192667 Tuotetunnus (SKU): 2000029691 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Britax Römer Baby-Safe turvakaukalo soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti tai aina 83 cm:n pituuteen saakka. Irrotettavan vastasyntyneelle tarkoitetun sisätyynyn ja lie-flat-teknologian ansiosta turvakaukalo tarjoaa vastasyntyneelle ergonomisen asennon ja riittävästi tilaa. Tuote on suunniteltu pitämään vauva mukavasti turvassa matkalla kuin matkalla.

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size turvakaukalo soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size turvakaukalo on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129, ja se sopii vastasyntyneistä 15 kuukauden ikäisiin saakka, ja siinä on kasvuvaraa 83 cm:n pituuteen asti. Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskun voimaa törmäyksen sattuessa. Sisätyyny voidaan poistaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa lapsen kasvulle.

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size ja patentoitu lie-flat-teknologia lisää turvallisuutta ja mukavuutta

Ymmärrämme, että on vaikeaa päättää mikä olisi autossa matkustettaessa paras makuuasento pienelle vastasyntyneelle. Pikkuvauvan lihakset eivät ole vielä kehittyneet, enemmän makaava asento on parempi, kun taas enemmän pysty asento on turvallisempi törmäystilanteessa. Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa helpon ratkaisun: kun pääntuen korkeutta säädetään, myös makuuasento säätyy. Saat vauvasi vieläkin parempaan makuuasentoon, kun turvakaukaloa käytetään säädettävän Baby-Safe i-Size Flex Bzse-alustan kanssa tietyissä autoissa.

Lapset ja etenkin vastasyntyneet ovat kaikkein haavoittuvimpia matkustajia liikenteessä, ja heidät täytyy suojata kaikilta mahdollisilta törmäyksiltä. Tästä syystä Britax Römer keskittyy täysin lasten turvaistuinten kehittämiseen, testaamiseen, parantamiseen ja valmistamiseen ylläpitäen korkeimpia standardeja ja ylittäen tiukat testit, jotka uudessa lapsiturvallisuusmääräyksessä (ECE R129) on asetettu.

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size ominaisuudet

  • Ensiluokkainen sivutörmäyssuojateknologia – SICT
  • Lie-flat-teknologia
  • Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
  • Viisipistevaljaat
  • Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny

Lue lisää tuotteesta valmistajan Britax verkkosivulta.

Mukana menossa