Britax Römer Dualfix M i-Size turvaistuin

(5 tuotearviota)

629.00

Britax Römer Dualfix M i-Size turvaistuin on joustava seuraava istuin kaukalon jälkeen, mikä sopii lapsille, joiden pituus on 61-105 cm. 360 asteen pyörimisen ansiosta istuinta voidaan käyttää selkä tai kasvot menosuuntaan.

EAN: 4000984194784 Tuotetunnus (SKU): 2000030112 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Britax Römer Dualfix turvaistuin on joustava seuraava istuin kaukalon jälkeen, mikä sopii lapsille, joiden pituus on 61-105 cm. 360 asteen pyörimisen ansiosta istuinta voidaan käyttää selkä tai kasvot menosuuntaan. Lisäksi lapsen asettaminen turvaistuimeen ja viisipistevaljaiden kiinnittäminen on helppoa, koska voit kääntää istuinta 90 astetta avointa ovea kohti. Upeiden ominaisuuksiensa ja palkitun muotoilunsa ansiosta Britax Römer Dualfix M i-Size turvaistuin tekee vaikutuksen ja takaa turvallisen ja tyylikkään matkanteon.

Britax Römer Dualfix M i-Size turvaistuin – pitkäkestoista mukavuutta sinulle ja lapsellesi

Vaikka turvakaukalo on kevyt ja kannettava vaihtoehto lapsesi ensimmäisten kuukausien ajaksi, lapsen kasvaessa autoon jäävä turvaistuin voi olla mieluisampi vaihtoehto. Silloin arvostat istuimen 360 asteen pyörimistä, jonka avulla voit helposti asettaa lapsesi istuimeen ja kiinnittää viisipistevaljaat. Dualfix M turvaistuin sopii 61 cm:n pituudesta alkaen ja siinä on 6 kallistusasentoa selkä menosuuntaan sekä 6 kallistusasentoa kasvot menosuuntaan. Säädettävä rebound bar takaa täydellisen mukavuuden 4 vuotiaaksi asti.

Britax Römer – Saksassa valmistettua laatua

Dualfix M i-Size turvaistuin on kokonaan kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa ja se on hyväksytty vasta lukuisten Britaxin omassa nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessa suoritettujen törmäystestien jälkeen. Tämä ei koske ainoastaan turvaistuimen osia, vaan myös päällisiä ja tekstiilejä, jotka on kaikki valmistettu Euroopassa. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että lapset ovat aina turvassa tien päällä.

Britax Römer Dualfix turvaistuin ominaisuudet

  • Kääntyy 360 astetta
  • Säädettävä rebound bar
  • Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan
  • Patentoitu Pivot Link -järjestelmä
  • Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
  • Korkeat suojaavat sivutuet
  • V-muotoinen niskatuki
  • Viisipistevaljaat

 

Lue lisää tuotteesta valmistajan Britax verkkosivuilta.

Mukana menossa