Britax Römer Go Big 2 lastenvaunut

(4 tuotearviota)

899.00

Britax Römer Go Big 2 lastenrattaiden kanssa voit mennä minne vain: kiertelemään kaupungille tai seikkailemaan maaseudulle. Mukavuuden takaavat monipuoliset ominaisuudet, kuten yksinkertainen kokoontaittomekanismi, selkä- tai kasvot menosuuntaan istuinosa, erinomainen jousitus ja ergonominen nahkajäljitelmäkahva.

EAN: 4000984191585 Tuotetunnus (SKU): 2000029402 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Britax Römer Go Big 2 lastenvaunut on suunniteltu niin, että niiden kanssa voit mennä minne vain: kiertelemään kaupungille tai seikkailemaan maaseudulle. Vertaansa vailla olevan mukavuuden takaavat monipuoliset ominaisuudet, kuten näppärä ja yksinkertainen kokoontaittomekanismi, selkä- tai kasvot menosuuntaan istuinosa, erinomainen jousitus ja pehmeä, ergonominen nahkajäljitelmäkahva. Britax Go Big 2 rattaita voidaan myös käyttää syntymästä alkaen vaunukopan, istuinosan, pehmeän kantokopan tai minkä tahansa turvakaukalon kanssa. Näiden upeiden ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden ansiosta Britax Römer Go Big 2 lastenvaunut ovat kaikkien aikojen parhaat Stiftung Warentestin testaamista rattaista arvosanalla 2.1 (hyvä).

Britax Römer Go Big 2 lastenrattaat ominaisuudet

 • Suuret GO-etupyörät menevät minne tahansa
  • 23 cm etupyörät voivat kääntyä vapaasti tai ne voidaan lukita asentoonsa. Tämä helpottaa käsiteltävyyttä kaikissa maasto-olosuhteissa. Voit helposti vaihtaa pyörien tilaa herättämättä tai häiritsemättä lastasi liikuitpa sitten kaupungissa, puistossa tai maaseudulla.
 • Makuuasentoon säädettävä selkänoja ja jalkatuki
  • Voit tehdä lapsesi matkasta vieläkin mukavamman säädettävän selkänojan ja jalkatuen avulla. Britax Römer Go Big 2 lastenvaunut on suunniteltu niin, että istuinosa voidaan taittaa makuuasentoon vastasyntynyttä varten ja istuinasennossa se sopii vanhemmalle lapselle. Lapsen on mukava olla riippumatta siitä nukkuuko vai istuuko hän.
 • Ensiluokkainen jousitus
  • Keskitetty jousitus mukautuu lapsen painon mukaan ja tasapainottaa rattaita maastossa, olipa se sitten mukulakivikatu tai soratie, niin että lapsesi voi nauttia kyydistä.
 • Täysin käännettävä istuinsuunta
  • Joskus lapsesi haluaa matkustaa kasvot menosuuntaan ja nähdä edessään aukeavan maailman, ja toisinaan hän haluaa nähdä sinut ja matkustaa selkä menosuuntaan. Kummassa tahansa asennossa lapsi haluaakin matkustaa, tilava istuinosa voidaan kääntää ympäri yhdellä liikkeellä – näin lapsesi on aina tyytyväinen.
 • Ainutlaatuinen kasausmekanismi
  • Patentoidun kasausmekanismin ansiosta Britax Römer Go Big 2 lastenvaunut voidaan taittaa kasaan nopeasti ja helposti istuinosan ollessa kiinni riippumatta siitä, osoittaako se eteen vai taaksepäin. Se taittuu helposti pieneen tilaan ja ehkäisee kangasosien kosketusta likaiseen maahan.
 • Ergonominen keinonahkainen työntöaisa
  • Uuden käsin ommellun keinonahkaisen työntöaisan ansiosta sinä saat työntöaisasta paremman otteen ja rattaat hienostuneen ulkonäön. Aisan ergonominen muoto antaa ranteiden olla rentoina, mikä helpottaa ohjaamista jopa yhdellä kädellä. Työntöaisan kahden painikkeen avulla aisan korkeutta voidaan säätää sopiviksi äidille, isälle, isovanhemmalle tai lastenhoitajalle pituudesta riippumatta.
 • Integroitu aurinkosuoja
  • Voit hyvillä mielen lähteä rentouttavalle kävelylle auringonpaisteeseen, koska suuri taitettava aurinkokupu (UPF 50+) suojaa pientä matkustajaa. Siinä on myös tuuletusikkuna erittäin kuuman sään varalta.

Lue kattava arvostelu Britax Go Big 2 lastenvaunut Nappisilmät.fi -sivustolta.
Lue lisää tuotteesta valmistajan Britax verkkosivuilta.

Mukana menossa