Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo

(4 tuotearviota)

309.00

Cybex Cloud Z i-Size 45-87cm. Cybex Z telakka mahdollistaa kaukalon kääntämisen 180 astetta telakan päällä. Lapsi on helpompi laittaa autoon, kun turvakaukalo voidaan kääntää sivuttain kohti auton ovea.

EAN: 4058511245485 Tuotetunnus (SKU): 518000767 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo

Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo on menestyksekkään ja palkitun Cloud Q konseptin seuraaja. Erona Cybex Cloud Q turvakaukaloon on muun muassa istuimen paino; Cloud Z on n. 15% kevyempi kuin edeltäjänsä. Sivutörmäyssuojat voi painaa alas turvakaukalon sivulle tai vastaavasti avata puolelta, jolla auton ovi on.

Cybex cloud z i-size turvakaukalo

Turvakaukalossa on sivutörmäyssuoja (L.S.P. System), joka yhdessä energiaa vaimentavan kuoren kanssa parantaa lapsen turvallisuutta sivutörmäyksessä huomattavasti. Erikoisuutena on kaksi asentoa; Cybex Cloud Z i-Size voidaan avata makuusentoon, mikä tekee turvakaukalossa matkustamisen mukavammaksi. Autossa turvakaukaloa ei saa avattua makuuasentoon turvallisuussyistä. Turvakaukalossa on 11 helposti säädettävää pääntuen korkeusasentoa, pienen lapsen irroittettavat täytteet sekä integroidut valjaat.

Cybex Z telakka mahdollistaa kaukalon kääntämisen 360 astetta telakan päällä. Lapsi on helpompi laittaa autoon, kun turvakaukalo voidaan kääntää sivuttain kohti auton ovea. Driving Direction Control (D.D.C.) estää turvakaukalon asentamisen kasvot menosuuntaan.

  • Integroitu sivutörmäyssuoja molemmin puolin
  • Ergonominen makuuasento (normaali ja makuuasento)
  • 180° rotaatiomekanismi
  • Driving Direction Control (D.D.C.)

Lue lisää tuotteesta Cloud Z valmistajan Cybex verkkosivulta.

Saatat myös pitää...

Mukana menossa