Cybex Priam Rose Gold Platinum lastenvaunut

(8 tuotearviota)

1,437.00

Cybex Priam Rose Gold Platinum 3-in-1 system. Cybex on Priamin myötä tuonut täydellisesti yhteensopivan 3-in-1 ratkaisun markkinoille. Nyt yksi runko toimii kolmessa eri käytössä: Vaunukopalla varustettuna lastenvaununa, palkituilla Cybex turvakaukaloilla travel-systeminä sekä myöhemmin loisteliaina rattaina, joissa matkustussuunnan voi kääntää.

EAN: 4058511577593 Tuotetunnus (SKU): 519002299 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Cybex Priam Rose Gold Platinum 3-in-1 lastenvaunut

Cybex Priam Rose Gold lastenvaunut on vuoden 2019 uusi malli. Näyttävä ja tyylikäs kokonaisuus, joka taipuu moneksi – vaunut ja rattaat arkeen ja matkalle, kaikki samassa paketissa.

Cybex Priam toiminnot

Cybex Priameissa on erityinen 3-in-1 ratkaisu. Yksi runko toimii kolmessa eri käytössä: lastenvaununa, matkarattaina ja rattaina, joissa voi istua myös kasvot työntäjään päin. Cybex Priam runkoon saa näin ollen kiinnitettyä vaunukopan, istuimen ja turvakaukalon (adapterit).

Cybex Priam Lux Vaunukoppa

Cybex Priam Lux, vuonna 2019 uudistunut vaunukoppa, on ilmava ja mukava. Vaunukoppa kiinnittyy runkoon helposti. Vaunukopan saa irti rungosta yhdellä kädellä! Uusittu pehmeä vaahtomuovipatja on hengittävä, mukava ja turvallinen.

Panorama- ja sky -kurkistusikkunat tarjoavat paremman näkyvyyden joka suuntaan sekä turvaavat paremman ilmanvaihdon. Suurikokoinen UPF50+ kuomu tarjoaa erinomaisen suojan auringon haitallisilta säteiltä sekä anta suojaa tuulelta ja tihkusateelta.

Cybex Priam Rose Gold muita toimintoja

Iso tavarakori antaa paljon tilaa ostoksille ja kiinnityy helposti magneettien avulla.

Kaksipyörätoiminto helpottaa arkea. Askelmat, kadun reunakivet tai pehmeä hiekka on nyt helppo ylittää/kulkea uusien Priamien kanssa – runko voidaan muuttaa kaksipyörätoiminnolle irrottamatta istuinosaa!

Priamin istuin on pöytäkorkeudella (80 cm). Näin ollen voit käyttää vaunuja/rattaita myös syöttötuolina ravintoloissa ja kahviloissa.

Cybex Priam Rose Gold lastenvaunut ovat todella helppokäyttöiset. Yhdenkäden kasausmekanismi helpottaa jälleen arkea! Lux-istuin kasautuu hienosti, vaikka on kiinni rungossa. Priam voidaan myös kasata niin, että se pysyy pystyssä itsekseen. Tällöin työntöaisa jää ylös/ylimmäiseksi. Näin rattaat vievät vähemmän tilaa esimerkiksi kotona tai julkisissa kulkuneuvoissa. Priamit voidaan laittaa täysin kasaan, kun runkoa pakataan autoon.

Cybex Priamin ratasistuimen säätö onnistuu helposti yhdellä kädellä. Kallistusta/kulmaa voidaan säätää istuimen ollessa kasvot tai selkä menosuuntaan päin.

Cybex Priam tekniset tiedot:

Soveltuvuus (ikä ja paino):

  • Vaunukoppa 0 kk – n. 6kk (suurin sallittu painoraja 9 kg)
  • Rattaat n. 6 kk – 3 vuotta+ (suurin sallitu painoaja 17 kg)

Koko:

  • Runko sis. istuinosa, kokoontaitettuna pyörillä: Pituus 95,5 cm, leveys 57,5 cm, korkeus 31 cm. Paino 10,9 kg.
  • Runko sis. istuinosa + Priam seat pack istuinkankaat, kokoontaitettuna pyörillä: Pituus 95,5 cm, leveys 57,5 cm, korkeus 45,5 cm. Paino 13,3 kg.
  • Vaunukoppa: Pituus 92 cm, leveys 45 cm, korkeus 30 cm. Paino 5 kg.

Cybex Priam Rose Gold Platinum yhdistelmävaunupakettiin kuuluu:

  • 1 x Cybex Priam ruusukulta (vaunujen kova runko, jossa pyörät ja työntöaisa)
  • 1 x Cybex Priam Seat Pack, värissä premium black (vaunujen istuinosa, käytetään erikseen nimeä Seat Pack, koska osan saa irroitettua ja käännettyä kasvot tai selkä menosuuntaan päin)
  • 1 x Cybex Priam Lux Vaunukoppa, värissä premium black

 

Lue lisää Rose Gold mallista valmistajan Cybex verkkosivulta.
Lue laaja arvostelu Cybex Priam Rose Gold rattaista nappisilmat.fi sivustolta.

Saatat myös pitää...

Mukana menossa