Done By Deer tiny tropics lelukaari ja leikkimatto

(7 tuotearviota)

129.00

Done By Deer lelukaari ja leikkimatto uutuus tiny tropics kuosissa on piriste lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen! Leikkimatto ja lelukaari aktivoi pientä vauvaa ja tarjoaa virikettä kuukausiksi.

Osta jälleenmyyjältä:

EAN: 5712643002215 Tuotetunnus (SKU): 4193823 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Done By Deer tiny tropics lelukaari ja leikkimatto

Done By Deer tiny tropics lelukaari ja leikkimatto uutuuskuosissa on piriste lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen! Leikkimatto ja lelukaari aktivoi pientä vauvaa ja tarjoaa virikettä kuukausiksi. Done By Deer tiny tropics kuosi on tyylikäs ja pirteä – monia eri vihreän sävyjä ihanalla viidakkoteemalla.

Done By Deer tiny tropics leikkimatto tarjoaa vauvalle turvallisen ja mieluisan leikkipaikan, jossa voi makoilla niin selällään, kyljellään, kuin vatsallaankin. On tärkeä muistaa leikkiä myös vatsallaan – se harjoittaa vauvan selkä- ja niskalihaksia ja valmistaa näin liikkumiseen sekä kehonhallintaan.

Done By Deer lelukaari ja leikkimatto – tutut ja suloiset hahmot valmiina leikkeihin!

Leikkimatto on 100% oeko-tex sertifioitua polyesteriä. Leikkimatossa on kiinni kaksi kultaisen väristä rengasta, joihin saa lelukaaren leluja halutessaan kiinni. Renkaat voi irroittaa ja kiinnittää myös vaihtoehtoisesti lelukaareen. Lelukaaressa roikkuu kolme Done By Deer lelua viidakkokuosissa; rapiseva Raffi-kirahvi, helisevä Croco-krokotiili ja peilillä varustettu lehti. Paljon ihania yksityiskohtia, jotka kiinnittävät tehokkaasti vauvan huomion ja kutsuvat koskettelemaan eri hahmoja ja pintoja. Done By Deer lelukaaren sivuilla alhaalla on lisäksi pehmeä rapiseva lehti ja peili. Done By Deer lelukaari ja leikkimatto viihdyttää useita kuukausia!

Tiny tropics lelukaari on irrallinen. Sitä voidaan näin ollen käyttää niin unipesän päällä, vaihtopöydällä, leikkimatolla kuin sängylläkin. Päissä on painot, minkä vuoksi se pysyy vakaasti paikoillaan ja pystyssä! Lelukaaren korkeutta voi säätää viemällä jalkoja kauemmas toisistaan.

Leikkimaton saa rullalle tarrakiinnityksellä, jolloin sen kuljettaminen ja varastointi on helppoa.

Roikkuvat lelut saa halutessaan irti lelukaaresta.

Muista aina valvoa lapsen leikkejä!

Done By Deer tiny tropics lelukaari ominaisuudet:

  • Materiaali: matto 100% oeko-tex sertifioitu polyesteri. Done By Deer lelukaari 50% puuvilla, 50% polyesteri, täyte EVA-vaahto, hiekkasäkit painona.
  • Ikäsuositus: 0+
  • Koko: Leikkimaton halkaisija 90cm. Lelukaaren leveys 45-80cm, korkeus 40-48cm.

Pidätkö tästä brändistä? Lue myös: Done By Deer – tuotteet vauvan ja lasten ruokailuun & Done by Deer keinu – turvallinen asennus kattoon

Lue lisää tuotteesta valmistajan Done By Deer verkkosivulta.

Mukana menossa