Maxi-Cosi telakka 3WayFix

(9 tuotearviota)

239.00

Maxi-Cosi 3WayFix on asennusjalusta joka mahdollistaa turvallisen asennuksen Maxi-Cosi 3WayFamily-turvaistuimille. 3WayFix-jalusta on yhteensopiva mm. Maxi-Cosi Jade, Pebble Plus, Pebble Pro ja Pearl Pro i-size mallien kanssa.
Maxi-Cosi telakka kiinnitetään auton ISOFIX-kiinnikkeisiin, ja se tarjoaa helpot ja turvalliset liu’uta tai klikkaa (Slide or Click) kiinnitystavat.
EAN: 8712930142003 Tuotetunnus (SKU): 8788010110 Osastot: , Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Maxi-Cosi telakka 3WayFix kuuluu Maxi-Cosin 3wayFamily turvaistuinperheeseen. 3wayFamily tuoteperheen kaikki tuotteet on suunniteltu niin, että voit saumattomasti käyttää niitä heti vastasyntyneestä aina 4-vuotiaaseen asti. Innovatiivinen tuoteperhe rakentuu tämän Isofix-telakan ympärille, johon voit kiinnittää saman tuoteperheen Jade turvakopan, Pebble Pro turvakaukalon sekä Pearl Pro turvaistuimen.

Maxi-Cosi telakka toimii pohjana turvallisuudelle

Maxi-Cosi 3WayFix on asennusjalusta joka mahdollistaa turvallisen asennuksen Maxi-Cosi 3WayFamily-turvaistuimille. 3WayFix-jalusta on yhteensopiva mm. Maxi-Cosi Jade, Pebble Plus, Pebble Pro ja Pearl Pro i-size mallien kanssa.
Maxi-Cosi telakka kiinnitetään auton ISOFIX-kiinnikkeisiin, ja se tarjoaa helpot ja turvalliset liu’uta tai klikkaa (Slide or Click) kiinnitystavat. Etenkin turvakaukalon tai Jade-turvavuoteen kanssa jokapäiväinen käyttö on turvallista, helppoa ja nopeaa. Telakka on varustettu ääni- sekä valoilmaisimilla, joiden avulla on helppo varmistua siitä, että jalusta on oikein asennettu, ja että siihen kiinnitetty turvaistuin on myös asianmukaisesti kiinni jalustassa.

Täydentävät elementit, jotka ovat luotu toisilleen

3wayFamilyyn kuuluvat neljä tuotetta on suunniteltu täydellisiksi täydentäjiksi toisilleen. Elementit voidaan ostaa kaikki erikseen – silloin kuin teille aika on oikea. 3wayFamilyDesigned to complement each other perfectly, the four elements can be purchased separately at any time. This 3wayFamily konsepti on yhdenmukainen korkeimman turvallisuusstandardin (R129 i-Size) kanssa, taaten maksimaalisen mielenrauhan sinulle ja täydellisen turvan lapsellesi.

Maxi-Cosi telakka 3WayFix ominaisuudet ja mitat:

Lue kattava arvostelu Maxi-Cosi telakka 3WayFix Nappisilmien sivulta.
Lue lisää tuotteesta ja sen sopivuudesta autoosi valmistajan Maxi-Cosi verkkosivulta.
Suomessa Maxi-Cosi telakka 3WayFix myy Lastentarvike.

Mukana menossa