Tempur

Tempur valmistaa laadukkaat sängyt, patjat, peitot ja tyynyt eri ikäisille ihmisille. Tekniikka on lähtöisin NASAlta, joka kehitti Tempurin kun mikään muu patjapehmuste ei poistanut kehoon kohdistuvaa painetta.

Kaikki muut materiaalit, joita sänkytarvikkeissa käytetään, ovat elastisia ja kimmoisia. Tämä aiheuttaa pientä painetta ja jokin kehon osa voikin puutua helposti yön aikana, mikä aiheuttaa puolestaan tiheääkin puolen vaihtelua sängyssä.

Tempur tyyny on valmistettu tästä samasta, joka tarjoaa ergonomisen tuen päälle ja niskalle. Tempur patja on samaa NASAn kehittämää materiaalia ja pitää kehon optimaalisessa asennossa sekä voi nopeuttaa palautumista ja parantaa yöunia merkittävästi.

Tempur peitto pitää olon sopivan lämpimänä koko yön. Hyvästi palelu ja hikoilu, sama peitto pitää kehon lämpötilan optimaalisena läpi vuoden.

Sänky on laadukas ja kauniisti viimeistelty. Sänky on saatavilla eri koossa niin tavallisena, kuin moottorisoitunakin. Sähkösänky on mukava, kun luet tai katsot TV:tä sängyssä, tai kun kiepänä ja tukkoisena haluat päätyä hieman ylöspäin.