Tempur Original tyyny

Tempur Original tyyny on ergonomisesti muotoiltu tyyny kyljellään nukkuvalle. Tempurin tyynynvalintakone, ja toki henkilökunta liikkeessä, auttavat sopivan tyynyn löytämisessä. Tässä meidän kokemuksia Original tyynystä, joka on ollut meillä molemmilla testissä, mutta jäänyt minun, Ninan, ehdottomaksi suosikiksi. Tero pitää enemmän Ombraciosta, joka soveltuukin hänelle paremmin, sillä hän nukkuu niin kyljellään, kuin mahallaankin ja haluaa saada käden hieman tyynyn alle. [Lue lisää Ombraciosta: Tempur Ombracio tyyny]

Tempur materiaali on NASAn kehittämä. Memory foamiksi usein kutsuttuja eri merkkisiä materiaaleja on paljon, mutta Tempur on se aito ja alkuperäinen. Tempurien materiaali on siitä erityinen, että se muotoutuu pään ja ruumiinlämmön mukaisesti ja tukee napakasti aiheuttamatta niin sanottujan painepisteitä. Muu materiaali, kuten esimerkiksi vaahtomuovi, tarjoaa tuen työntämällä vastaan. Tämä työntäminen voi aiheuttaa painepisteitä kehoon, kun ihon pintaverenkierto hetkellisesti häiriintyy.

Tempurin tyynyt valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Tanskassa ja tyynyille annetaan 3 vuoden laatutakuu. Itse suosimme Tempuria sen laadun vuoksi; materiaali pysyy viileänä, eikä litisty tai lässähdä käytössä.

Lisää valmistajan omilla sivuilla: Tempur

tempur original tyyny kokemuksia

Tempur Original tyyny kokemuksia

Tempur Original tyyny voi olla aluksi todella kova. Kenties ajattelet, kuten minäkin, että eihän tällaisella tiiliskivellä voi nukkua. Kun annat tyynylle mahdollisuuden ja lasket pääsi tyynyn päälle mukavassa kylkiasennossa, tunnet, kuinka pää uppoaa tyynyyn. Pää uppoaa, kunnes niska ja ranka on suorassa. Tämän jälkeen pää ikäänkuin leijuu painottoman tuntuisesti tyynyn päällä. Asennon vaihtaminen on helppoa, vaikka pää olisikin jo uponnut syvemmälle tyynyyn. Tempur Original tyyny upottaa juuri sen verran, ettei puolen vaihtaminen ole työlästä.

Meillä on käytössä kaikissa tyynyissä, myös Tempur Original tyynyssä vetoketjullinen ja pestävä Tempurin oma tyynynpäällinen. Suosimme luonnonmateriaaleja niiden ominaisuuksien vuoksi (kestävyys, luontoystävällisyys, hengittävyys…). Käytämämme tyynyliinat ovat mako-puuvillaa ja pysyvät viileinä koko yön.

Miten valita tyyny – mikä tekee tyynystä oikean juuri sinulle?

  • Kiinnitä huomiota hartioiden leveyteen, patjaasi (onko patjasi kova, pehmeä, upottava…) sekä kaulan pituuteen.
  • Omat mieltymykset ovat tärkeitä – tyynyn on tunnuttava hyvältä.
  • Pyydä ulkopuolisen apua. Asiantuntija huomaa virheasennot nopeasti ja ohjaa ergonomisesti paremman tyynyn valintaan.
  • Panostaa laatuun, niin tyynyn sisä-, kuin ulkomateriaalissa, kuin tyynyliinassakin.
  • Testaa monia eri tyynyjä siinä/niissä asennoissa, missä normaalisti nukut.

Muista, että yksi ja sama tyyny ei sovi kaikille. Tempur materiaali sen sijaan toimii kaikille (se muotoutuu käyttäjänsä mukaan), mutta malleja on tarjolla monia erilaisia. Meillä kaikilla on eri levyiset hartiat, eri pituinen kaula, erilainen patja sekä omat mieltymyksemme tyynyn ja patjan suhteen. Paras tyyny löytyy vain kokeilemalla (koemakaa useampi malli liikkeessä). Voit myös varata halutessasi ajan uniergonomian kartoitukseen, jossa tarkistetaan kaikki uniasennoista sopivan tyynyn löytämiseen. Aika on henkilökohtainen, joten sopivat tuotteet löytyvät taatusti, ja kaikessa rauhassa. Varaa aika tästä: Sleepcenter

Lisää kaikista eri tyynystä sekä unen merkityksestä esimerkiksi vauva-arjessa: Tempur tyyny

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *