Nuna Demi Grow lastenvaunut

Meille tuli testiin Nuna Demi Grow lastenvaunut, monipuoliset yhdistelmävaunut, vuoden 2019 malli. Nuna Demi Grow yhdistelmävaunut ovat todella monipuoliset, laadukkaat ja käytännölliset. En ihmettele, miksi vaunut ovat USAssa niin suositut (nähty niin Kardashaneilla, kuin Eva Longorialla ja Beyoncellakin…tosi suosittu brändi tähtien keskuudessa ja myynnissä tosi high end liikkeissä).

Nuna Demi Grow lastenvaunut – kokemukset

Aiemmin testasimme Cybex Priamit (Platinum Rose Gold 2019), näihin verrattuna Teron suosikki on Nuna Demi Grow vaunut. Minun samoin, mutta on myönnettävä, että kaipaan Cybexin designia (mikä taas ei ole kaikkien mieleen). Nunat ovat todella toimivat ja käytännölliset, mutta aivan erilaiset noin muotoilun puolesta. Sanoisin, että Nunat ovat niille, jotka haluavat laatua ja tyyliä ilman brändin tunnistettavuutta.

Nuna Demi Grow yhdistelmävaunut sisältävät kaiken, mitä vauvan ja taaperon kanssa ensimmäisinä vuosina tarvitset. Settiin kuuluu rungon ohella istuin, vaunukoppa, 2 x turvaistuinadapterit, sadesuoja, istuinosan adapterit, ostoskori ja keskilämmin foot muff.

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit täältä.

Klikkaa alla olevan IG kuvan oikeasta reunasta nuolesta ja pääset videoihin!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina | Nappisilmät blogi (@ninasarjolahti) on

Nuna Demi Grow lastenvaunut – Mistä pidimme?

Materiaalit – Nuna Demi Grow vaunut soveltuvat hyvin myös kuumiin kesäpäiviin, sillä selkänojan täytteet ja pehmikkeet saa kokonaan irti. Näin jäljelle jää vain ilmava mesh -kangas. Muut materiaalit ovat samaten hyvin teknisiä ja laadukkaan oloisia. Päällyskankaat ovat paksua ja jämäkkää kangasta.

Mukavuus – Asennon säätö (istuinosa) onnistuu yhdellä kädellä, 3 eri korkeutta, joista alin makuuasento (soveltuu vastasyntyneelle). 5-pistevaljaat, jotka irtoavat kokonaan 5 osaan (lämpöpussin laitto helppoa…). Plussaa pitkistä pehmusteista olkahihnoissa, saa irti halutessaan.

Käyttöikä – Nuna Demi Grow yhdistelmävaunut ovat todella monipuoliset vaunut, jotka menee pitkän aikaa! Erittäin taloudellinen päätös, voisi sanoa. Etenkin, jos aikeissa/toiveissa on hankkia lisää lapsia ja joskus mahdollisesti tarvitsee tuplavaunuja. Painoa saa olla ylätasolla ja alatasolla molemmilla 22.5kg! 33 eri yhdistelyvaihtoehtoa, miten käyttää. (katso kuva alla)

Käsiteltävyys – Vaunut menevät helposti kasaan, lukittautuvat ”sivuklipsillä”. Ovat kasattuina melko suuret. Nahkainen päällinen kahvassa tekee käsittelystä mukavampaa ja rungon voi tarvittaessa nostaa olallekin (tosin ovat hyvin painavat). Vaunut ovat tosi vakaat ja säädettävä jousitus takana pehmentää kyytiä. Eturenkaat voi lukita halutessaan, ei jousitusta edessä. Osia on helppo vaihtaa paikoilleen, kaikki toimivat hyvin ja kiinnittyvät napakasti. Nuna Demi Grow lastenvaunut ovat todella vankkaa tekoa, olematta silti kömpelöt. Ei kuitenkaan täysin city-ihmiselle, eikä niille, jotka kantavat vaunuja esim. rappusissa…

Muut toiminnot – Nuna Demi Grow rattaiden (istuinosa) jalkojen tason (foot rest) saa säädettyä helposti yhdellä kädellä. Kaksi eri asetusta, joista ylempi luo vastasyntyneelle vaunukopan kaltaisen suojaisamman makuupaikan.

Muotoilu (design) – Vaunut eivät ole suurimmasta päästä, mutteivat sirommastakaan. Todella hillitty ulkoasu, mutta siisti ja viimeistelty. Kuomu asettuu hyvin, kangas ei jää ryppyyn, mutta brändin muissa tuotteissa käytetty magneeteilla kiinnittyvä vaunuverho olisi kätevämpi. Plussaa sisäänrakennetusta vaunuverhosta!

Yksittäinen paras toiminto – Nuna Demi Grow lastenvaunujen paras toiminto? Ehdottomasti sisäänrakennettu vaunuverho! Kääntyy pitkälle jalkoihin saakka ja suojaa hyvin. Helppo laittaa piiloon vetoketjun taakse.

Mistä emme pitäneet?

Valjaat / vyöt – Vyöt menevät helposti rullalle selän puolen kiinnityskohdasta (ei näy tosin…) ja ohut vyökangas kiertyy helposti. Vöitä ei saa kiinni sivuille pois tieltä, kun lapsen laittaa kyytiin, tämä olisi iso plussa…

Kuomuverho – Sisäänrakennettu (kuomu/vaunu)verho saisi lukittautua tai kiinnittyä esim. magneeteilla runkoon (ei irtoa, mutta olisi napakammin alhaalla). Nuna Demi Grow yhdistelmävaunut myydään vaunukopan ja istuimen kanssa, sisäänrakennettu vaunuverho löytyy molemmista. Vaunukopassa se on napakka liina, joka kiinnittyy vaunukopan sivuille, istuinosassa kuomun muotoinen jatke, joka ulottuu lähes jalkoihin saakka.

Renkaat – Vaunujen eturenkaiden nostaminen painamalla työntökahvasta, esim kuoppia ylittäessä tai kivetykselle noustaessa, on vaikeaa – vaatii totuttelua ja hieman voimakkaampaa painamista alas.

Koko – Kasattuna Nuna Demi Grow lastenrattaat ovat hyvin painavat, joten autoon nostaminen ei käy ihan yhdellä kädellä, ainakaan pienemmältä naiselta. Vaunut ovat myös kasattuna hieman suuret, etenkin jos istuinosa on kiinni vaunujen rungossa.

Lisäosat – Foot muff saisi olla lisäksi lämpimämpi (ei karvavuorta, sametti/fleecen kaltainen) ja se saisi kiinnittyä paremmin. Nyt päälle kääntyvä osa ei kiinnity sivuille, vaan jää vapaasti lapsen päälle. Lisäksi siinä on istuinosan pehmuste kiinni, joten laitto ja poisotto on hieman työlästä. Muuten Nuna Demi Growt ovat hyvin lämpimän oloiset ja kankaat ovat tiheitä ja paksuja.

SIIRRY KAUPPAAN –>

Jaa julkaisu:

4 Comments

 1. Meri
  26.5.2019 / 09:56

  Heippa Nina, ihana että löysin blogiisi. Olen harkinnut näiden nuna demi grow lastenvaunujen ostamista. Ennen ostopäätöstä mua kuitenkin mietityttää noiden pienten etupyörien liikkuminen talvella lumessa. Liikkeessä myyjät eivät osanneet kertoa kokemuksia lumessa liikkumisesta (kyseessä heille viel uudet rattaat). Joten kiinnostaisi tietää mikä on teidän mielipide asiasta? Muutoin rattaat vaikuttaisivat melko täydellisiltä.

 2. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  26.5.2019 / 12:22

  Moikka, kiva kun kysyit! Me pärjättiin hyvin Tallinnan keskustassa näillä talvella. Mentiin reittejä, jotka oli joko lanattu tai josta muutkin käveli. Eli umpihangessa ei menty tai metsäreiteillä talvella. Etupyörät vaan lukkoon niin pärjää hyvin! Jos asut silleen ihmisten ilmoilla että on jokseenkin kunnossapitoa teillä, niin kaikki ok! 🙂 Ei oo mitkään hepposet pienet et hyvän kokoiset vaunut. Ja takarenkaissa on pleksi sisäpuolella eli sormet ei mee sinne (jos lapsi istuu alhaalla) eikä kura/loska/lumi!!

 3. Essi Reinikari
  3.11.2019 / 09:34

  Hei, ollaan pohdittu pitkään Nuna demi Grow vaunujen hankintaa. Meillä nyt 10kk vauva ja suunnitteilla toinen. Pari kysymystä olisi, eli käykö yhdistelmävaunujen oma ratas istuin sisaristuimeksi, eikä tarvitse hankkia toista sisaristuinta jos lapsia kaksi? (Ajateltiin hankkia toinen ratas istuin vasta kun toinen vauva kasvaa) Toinen kysymys, kun vaunuja käytetään tuplina, löytyykö yhtään tavaratilaa? Kestääkö esimerkiksi työntöaisa ison hoitolaukun painon? Jos kuitenkin toinen lapsi vie koko alakorin verran tilaa. Kuljetaan paljon rattailla ja tavaraa kulkee aina mukana.

 4. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  5.11.2019 / 10:28

  Moikka! Normi istuin sopii myös alas joo. Alaistuin syö valitettavasti aika lailla kaiken tavaratilan, koska tulee ihan siihen korin päälle. Työntöaisalle ei yleensä suositella paljoa painoa missään, mutta jos 1-2 lasta kyydissä ja näin painoa se vähintään 10kg, sanoisin, että normaali hoitolaukku kyllä menee mukana. Demi Growt ei tyhjinäkään keikkaa, että ihan hyvä tasapainotus on, mutta se, miten monta kymmentä kiloa aisa kestää, en osaa sanoa 😀 Meillä on nyt juuri testissä Emmaljunga NXT90, joissa jää myös tavaratilaa ja kestävä alumiinirunko. Istuimet identtiset ylhäällä ja alhaalla. Jos nämä kiinnostaa, niin odottele vielä hetki ja ehdit lukaista niidenkin arvostelun ennen ostosten tekoa! Ja toki yksi hyvä vaihtoehto vielä on UPPAbaby VISTA, josta juuri valmistelemme arvostelua julkaistavaksi. Siinä enemmän tilaa myös alhaalla istuvalla ja reilu säilytystila.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *