Mitä mukaan hoitolaukkuun – nämä meillä on aina mukana

Mietin monesti raskaana ollessani, mitä pakata mukaan hoitolaukkuun. Jokaisella tuntui olevan vähän oma listansa tästä (kuten toki monesta muustakin, kuten esimerkiksi sairaalakassin sisällöstä Sairaalakassi – mitä pakata mukaan synnytykseen?). Yhdellä ei ollut juuri mitään mukanaan, toisella taas puoli omaisuutta.

Okei, yksi fakta minusta tähän kohtaan. EN KESTÄ tavarapaljoutta. Rakastaisin kotiakin, jossa ei olisi juuri mitään esillä, vaan toooosi minilistinen tyyli. Sama pätee lastenvaunuihin. Monesti näkee sellaisia räjähtäneitä vaunukokonaisuuksia. On nyssykkää ja pussukkaa ja purnukkaa ja kaikki lentää, kun vedät yhden pois laukusta. On pihalelua ja tavaraa ja kenkää ja rättiä…AAAAPUA saan ihottumaa jo pelkästä ajatuksesta!! Huom! Monet äidit tuntuu välillä olevan vähän herkkiä mielipiteille, joten korostan jälleen, että tämä on vain millainen minä olen. En arvostele toisten toimia, minä vain en kestä suurta tavaramäärää tai roikkuvia ja riippuvia ja heiluvia juttuja ympäri vaunuja. Toiset saa tehdä aivan kuten parhaaksi näkevät.

Mitä mukaan vaihtolaukkuun – nämä meillä on aina mukana

Mitä mukaan vaihtolaukkuun – nämä meillä on aina mukana

Jes, eli siis mitä vähemmän tavaraa, ja mitä siistemmin omilla paikoillaan, sen parempi. Tältä pohjalta lähdin kokoamaan omaa vaihtolaukkua (tai oikeasti pussukkaa, koska mielestäni lapsen kanssa liikkuessa ei tarvitse pientä olkalaukkua suurempaa (jossa omat tavarat). Ehkä pointti minulla onkin juuri tuo, että minun laukussa on omat tavarat, Damianin laukussa Damianin. Mitään ei ole myöskään kaiken kiireen keskellä hävinnyt, kun jokaisella jutulla on oma paikkansa.

Hoitolaukussa mukana:

3 vaippaa (Miksi Muumi -vaipat? Vaipat testissä – Muumi vaippa, Libero, Pampers), kosteuspyyhkeet, kertak. vaihtoalusta, pukluliina, extra body, käsidesi, sebamed, tutti + sterilointiboksi, tops puikot, vanut, shampoo*, baby oil*, voide*, kynsisakset*, harja* (*enemmän ns. reissujutut). Kun mukana on aina myös harvemmin tarvittavat reissujutut, matkaan lähtiessä lisään Damianin laukkuun vain oikeastaan vaatteet.

Monet pikkupurkit on ilmaisia näytteitä! Vauvallehan saa tilata vaikka mitä kivaa. Katso tekemäni lista kuvineen: Ilmaiset tuotteet vauvalle

Mitä mukaan vaihtolaukkuun – nämä meillä on aina mukana

Meille tuli testiin Nuna Pipa Lite LX turvakaukalo. [Lue arvostelu: Nuna Pipa Lite LX turvakaukalo] Nuna Pipa Lite LX on höyhenen kevyt kaukalo, jonka runko on joustavaa, ja siksi super turvallista, Aeroflexiä.
Kaukalossa on myös sisäänrakennettu vaunuverhon tyylinen peittävä UPF 50+ suoja.
Istuimen harmaa osa on merinovillaa ja Tenzeliä! Mukaan tulee myös GOTS -sertifikaatilla varustettu puuvillainen vaihtopäällinen.
Saatavilla wauva verkkokaupassa ja vaunuaitta verkkokaupassa.

Mitä mukaan vaihtolaukkuun – nämä meillä on aina mukana

Onko teillä mukana joku juttu, mikä tästä listasta puuttui?

Kerro ihmeessä, kootaan alle lisäyksiä. Kenties siellä on jollekin toiselle jokin tosi tarpeellinen juttu, vaikkei meiltä kyseistä tavaraa löytynytkään.

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *