Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin on Maxi-Cosin 3wayFamily kokonaisuuden viimeinen vaihe. Sitä voi toki käyttää myös erikseen ilman muita sarjan tuotteita. 3wayFamilyn tarkoituksena on tarjota joustava siirtymä vuanukopasta turvakaukaloon ja edelleen turvaistuimeen. Turvaistuin otetaan käyttöön Jade vaunukopan ja Pebble Pro turvakaukalon jälkeen.

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit täältä.

Maxi-Cosi Pearl Pro i-size soveltuu käytettäväksi 67-105cm pituiselle lapselle, eli jopa 4-vuotiaaksi saakka. Turvaistuimessa voi matkustaa kasvot tai selkä menosuuntaan, toki mahdollisimman pitkään selin menosuuntaan päin. Se vastaa uusimpia i-Size (ECE R129) säännöksiä.

Tuote sivuilla: Lastentarvike.fi

Mikä on Maxi Cosi 3wayFamily?

Maxi-Cosi 3wayFamily koostuu alla olevista eri vaiheen tuotteista. Kaikki tuotteet sopivat samaan Maxi-Cosin 3-wayfix telakkaan. Turvakaukalo ja Jade vaunukoppa sopii mm. Maxi-Cosi Lila ja Maxi-Cosi Nova runkoon. Maxi-Cosi on luonut tämän kokonaisuuden, jotta siirtymä turvakaukalosta turvaistuimeen onnistuisi helposti ja vaivattomasti, ja jotta vaunukoppakin voisi olla osa automatkustamista! [arvostelu Maxi-Cosi Lila lastenvaunut] Lisää 3wayFamilysta.

Katso alta videoesittely ja laita myös IG @ninasarjolahti seurantaan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina | Nappisilmät.fi (@ninasarjolahti) on

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin – kokemuksia

Pearl Pro turvaistuin on turvallinen ja laadukas turvaistuin vauvalle, taaperolle ja leikki-ikäiselle. Maxi-Cosi on valmistanut turvaistuimia ja -kaukaloita jo vuosikymmenten ajan, mikä kielii todellisesta osaamisesta ja tietotaidosta.

Maxi-Cosilla on todella hyviä keksintöjä, jotka helpottavat arkea. Näistä yhtenä esimerkkinä on vöiden pysyminen ”pystyssä”, mikä estää vöiden joutumisen lapsen selän alle nostaessa lapsi istuimeen. Vyöt pysyvät helposti pois tieltä, mikä nopeuttaa lapsen kiinnittämistä turvaistuimeen. Mitään todella erikoista Maxi-Cosi Pearl Pro i-size turvaistuimessa ei ole, mutta toisaalta eihän sitä tarvitsekaan, kuin turvallisuutta, mukavuutta ja muutamia arkea helpottavia näppäriä toimintoja. Miinusta kyseinen turvaistuin saa siitä, ettei se pyöri telakan päällä 360 astetta. Tämä on ominaisuus, mikä on meille ehdoton arjessa.

Pearl Pro i-size – mistä pidimme?

Materiaalit – Turvaistuin on helppo pitää puhtaana. Kangas tuntuu likaa hylkivältä ja on helppo pyyhkiä kostealla liinalla.

Mukavuus – Maxi-Cosi Pearl Pro i-size turvaistuin on hyvin pehmustettu. Vaikuttaa mukavalta myös vastasyntyneelle.

Vyöt – 5-piste vyöt pysyvät itsellään pystyssä ja poissa tieltä. Uskomattoman hyvä ja kätevä ominaisuus lapsiarjessa! Kunpa kaikissa muissakin turvaistuimissa olisi sama toiminto. Vöiden löysääminen onnistuu myös helposti vetämällä vyöhihnasta (kun solki on auki). Muissa istuimissa pitää usein painaa erillistä nappia löysätääkseen vöitä.

Niskatuki – Niskatuen säätö on helppoa ja se on syvään uurrettu. Yhdessä suuremman takakallistuksen kanssa tämä kombinaatio voisi tehokkaasti estää lapsen pään roikkumisen edessä hänen nukkuessaan.

Kuomu – Turvaistuimeen on saatavilla pienehkö aurinkokuomu! Katso lisää Maxi-Cosi omilta sivuilta.

Lisätarvikkeet – Saatavilla on mm. kesäsuoja istuimeen sekä mukipidike.

Värit – Paljon eri värejä, joista valita!

Telakka – Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin soveltuu käytettäväksi 3-wayfix telakan kanssa. Pidimme erityisesti telakan selkeistä merkkivaloista ja äänistä.

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin – mistä emme pitäneet?

Materiaalit – Samalla, kun materiaalit ovat mm. likaa hylkivät, ovat ne hieman kovat. Pinta tuntuu aavistuksen liukkaalta ja kovalta. Paljasta ihoa vasten esimerkiksi toivoisimme hieman pehmempää materiaalia.

Kulman säätö – Maxi-Cosi Pearl Pro i-size turvaistuin kallistuu vain kahteen asentoon (kulma). Monet muut merkit tarjoavat paremman makuuasennon esimerkiksi vastasyntyneelle jopa 7 asennon turvin. [arvostelu Britax Dualfix M i-size turvaistuin & Nuna Rebl turvaistuin ]

360 – Tämä turvaistuin ei valitettavasti käänny telakkansa päällä 360 astetta, tai edes 180, kuten esimerkiksi yllä mainitut Nuna Rebl ja Britax Dualfix.

Kokotiedot

Käyttöikä: 67-105cm / n. 6kk – 4v. / max 18.5kg

Pearl Pro turvaistuin mitat: leveys 47.5cm, pituus 610cm (telakan kanssa 70-75cm kallistuksesta riippuen), korkeus 50cm

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *