Maxi-Cosi Jade turvakoppa

Maxi-Cosi Jade turvakoppa soveltuu käytettäväksi vastasyntyneelle ja aina noin 70cm saakka. Turvakopassa lapsi matkustaa autossa makuuasennossa. Jade vaunukoppa vastaa uusimpia i-Size (ECE R129) säännöksiä.

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit täältä.

Tuote sivuilla: Lastentarvike.fi

Mikä Maxi Cosi 3wayFamily?

Maxi-Cosi 3wayFamily koostuu kolmesta alla olevasta eri vaiheen tuotteesta. Kaikki listatut tuotteet sopivat samaan Maxi-Cosin 3-wayfix telakkaan. Turvakaukalo ja Jade vaunukoppa sopii mm. Maxi-Cosi Lila ja Maxi-Cosi Nova runkoon. Maxi-Cosi on luonut tämän kokonaisuuden, jotta siirtymä turvakopasta turvakaukaloon ja turvakaukalosta edelleen turvaistuimeen onnistuisi helposti ja vaivattomasti, ja jotta vaunukoppakin voisi olla osa automatkustamista! Sama telakka on helpottaa siirtymiä tuotteesta toiseen ja on huomattavasti edullisempi vaihtoehto. [arvostelu Maxi-Cosi Lila lastenvaunut] Lisää 3wayFamilysta.

 • Maxi-Cosi Jade vaunukoppa toimii normaalina vaunukoppana ja myös turvakoppana autossa.
 • Maxi-Cosi Pebble Pro turvakaukalo on todella turvallinen ja mukava vastasyntyneelle. [arvostelu Maxi-Cosi Pebble Pro turvakaukalo]
 • Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin on kokonaisuuden viimeinen vaihe ja tarkoitettu jo hieman isommalle vastasyntyneelle. [arvostelu Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin]

Katso alta videoesittely ja laita myös IG @ninasarjolahti seurantaan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina | Nappisilmät.fi (@ninasarjolahti) on

Maxi-Cosi Jade turvakoppa – kokemuksia

Maxi-Cosi Jade turvakoppa on todella innovatiivinen uutuus, joka takaa vauvalle turvalliset ja mukavat unet autossa. Damian ei ole viihtynyt kaikissa turvakaukaloissa. Tästä syystä olemmekin kiinnittäneet huomioita mukavuuteen ja kokeilleet erilaisia malleja. Jotkut turvakaukalot ovat ahtaita, toisissa taas voi olla melko jyrkkä ”pystyasento/istuinasento”. Jade vaunukoppa on aivan uskomaton, sillä siinä vauva makoilee mukavasti koko pituudessaan, kuitenkin hyvin tuettuna.

Jade on saanut todella huippupisteet turvatesteissä. Se on ollut turvallinen niin etu-, kuin sivutörmäyksissäkin. Jade vaunukoppa on todella kompaktin kokoinen, yksi asia, jota ennakkoon epäilimme paljon. Mielikuva vaunukopasta on kuitenkin tietynlainen… Yleensä vaunukoppa on todella suuri ja ei lainkaan helppo käsitellä. Jadea taas on helppo nostaa, siirrellä ja se ei vie niin paljoa tilaa autossa, mitä arvelimme.

Maxi-Cosi Jade vaunukoppa – mistä pidimme?

Materiaalit – Laadukkaat ja siistit materiaalit. Kangas vaikuttaa likaa hylkivältä, hieman karkea ja kova pinta ulkopuolella. Sisätilat ovat muhkeat ja pehmeät. Runko on vahva ja jykevä.

Mukavuus – Mukavuus, mukavuus, mukavuus! Jade vaunukoppa on taatusti mukava pienelle vauvalle. Pienentäjät tuovat pienelle lapselle turvaa ja tarjoavat napakan tuen molemmille sivuille ja pään ympärille.

Vaunukoppa – Suojaisa ja lämmin myös talvella. Pienentäjät ovat muhkeat ja lämpöiset talvella (vertaa normaali vaunukoppa, jossa ei yleensä lainkaan ”täytteitä”) ja päällisessä on korkea reuna, jotta tuuli ja tuiske ei pääse niin helposti kopan sisään.

Helppous – Oikeasti miten helppoa vaunulenkiltä autoon siirtyminen voikaan olla! Jade turvakoppa irtoaa rungosta helposti ja kiinnittyy auton telakkaan yhtä helposti. Telakan merkkivalot ohjaavat oikeaoppiseen asennukseen/kiinnitykseen!

Suuri lukko – Lukkoa on todella helppo avata, sillä se (punainen osa) on pinta-alaltaan riittävän suuri. Koko sormenpäätä käyttämällä saa enemmän näppivoimaa käyttöön (Tero ei toki vahvempana huomaa tässä juuri eroa, mutta naisen näppivoima ei välttämättä ole yhtä kovalla tasolla..tai lyhyetkin kynnet voivat olla tiellä).

Pieni koko – Jade on todella näppärän kokoinen. Se toki vie enemmän tilaa, kuin turvakaukalo, muttei ole niin suuri, mitä useimmat tavalliset vaunukopat.

Mistä emme pitäneet?

3-piste vyöt – Suosimme yleensä 5-piste vöitä. Kyse on vain puhtaasti omasta mieltymyksestä, 3-piste valjaat ovat ihan yhtä turvalliset, kuin 5-piste valjaatkin.

Maxi Cosi Jade – Kokotiedot

Koko: pituus 80.5cm, leveys 47.5cm

Paino: 6.05kg pienentäjillä ja kuomulla

Käyttöikä: 40-70cm asti, 0-9kg (noin 6kk asti)

 

Nappisilmät suosittelee: Katso myös muut kategorian ”Turvakaukalot” tuotteet, erityisesti Britax Römer Baby-Safe 2 Nordic Grey turvakaukalo ja Maxi-Cosi Pebble Pro turvakaukalo .

Jaa julkaisu:

2 Comments

 1. Noora Niemi
  14.7.2019 / 09:19

  onko niin että tämä ei käy ”vanhoihin” maxi-cosin telakoihin? eli familyfixiin?

 2. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  14.7.2019 / 19:09

  Heippa Noora! En ole varma tästä.. Maxi-Cosin omilla sivuilla mainitaan vain 3wayfix ja muistaakseni familyfix… Jade on huutokaupassamme myös nyt vielä tänään, jos saat vain tuon asian selville ajoissa! 🙂 Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *