Bumprider matkarattaat

Bumprider matkarattaat ovat kevyet, mutta vakaat kaverit matkalle ja arjen lyhyemmille reissuille. Miten Bumprider rattaat pärjäsivät Tallinnan vanhassa kaupungissa mukulakivillä ja hiekalla? Entä mitä pidimme Bumrider rattaista erityisesti? Kokemuksia näistä matkarattaista ja arvostelut yksityiskohtineen löydät tuttuun tapaan alta!

Mielestämme Bumpriderit ovat lähes identtiset huomattavasti kalliimpien Babyzen Yoyo matkarattaiden kanssa. Ainut merkittävä ero on se, että Babyzen Yoyot mahtuvat käsimatkatavarana koneeseen* ja Bumprider Connect matkarattaat eivät. Bumpridereihin saa myös vaunukopan ja työntötuntuma on täysin sama. *Huomaa erot lentoyhtiöiden kokosäännöissä.

Jälleenmyyjä Suomessa: Ozbaby

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit: Mitkä tuotteet läpäisevät testin

TULOSSA VIIKOLLA 24 – pysy kuulolla: Parhaat matkarattaat 2019 [Muiden matkarattaiden arvostelut löytyvät kategoriasta Lastenvaunut ja lastenrattaat]

Katso alta videoesittely ja laita myös IG @ninasarjolahti seurantaan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina | Nappisilmät.fi (@ninasarjolahti) on

Bumprider matkarattaat – kokemuksia

Ensivaikutelma näistä matkarattaista on hyvä. Lisää meidän kokemuksia Bumprider Connect rattaista alla. Bumprider matkarattaat ovat vakaat ja laadukkaat. Kauniit värit ja hyvät ominaisuudet. Emme yhtään ihmettele, miksi Bumprider Connect rattaat ovat niin monen valinta matkoille ja arkeen. Mielestämme matkarattaiden on taivuttava myös muuhun käyttöön, kuin yksin lomamatkoille. Harvempi työssä käyvä pariskunta/perhe matkustelee jatkuvasti. Siispä on toivottavaa, että matkarattaille on edes hieman enemmän käyttöä, kuin se pari reissua vuodessa.

Haussa matkarattaat kaksosille tai muuten kahdelle lapselle? Bumprider rattaat ovat siitä erikoiset ja poikkeukselliset muihin matkarattaisiin verrattuna, että kahdet Bumpriderit voi yhdistää toisiinsa! Bumbrider Connect osien avulla kahdet rattaat kiinnittyvät toisiinsa rungon eri kohdista (osat tulevat rattaiden mukana).

Bumprider matkarattaat – mistä pidimme?

Materiaalit – Kunpa kaikissa muissakin matkarattaissa olisi näin hyvät ja rypyttömät materiaalit! Bumprider matkarattaat on varustettu pehmeällä kuomukankaalla, joka pingottuu todella napakasti auki ollessaan. Monissa matkarattaissa kuomu on kovempaa kangasta ja rypistyy helposti. Pieni juttu, mutta vaikuttaa suuresti koko yleisilmeeseen. Vähän kuin pukisi ryppyisen paidan päälle. Monille mitätön seikka, me kiinnitämme tällaiseenkin huomiota. Plussaa siitä, että kankaat voi irroittaa ja pestä käsin.

Design – Muotoilultaan nämä matkarattaat ovat tosi tyylikkäät. Plussaa kauniista värisävyistä. Bumprider matkarattaat on saatavilla monissa eri väreissä! (kuomun ja istuimien värit vaihtelevat)

Mukavuus – Bumpridereita on mukava työntää. Bumprider rattaat tuntuvat meistä täysin samoilta, kuin Babyzen Yoyot. Onkohan valmistaja jopa sama, niin paljon yhteneväisyyksiä näissä kahdessa on?

Kasaus – Kasaus ja palautus onnistuu helposti.

Helppokäyttöisyys – Kaikki toiminnot toimivat helposti ja moitteettomasta. Turvakaari irtoaa helposti, adapterit kiinnittyvät runkoon helposti ja kasauskin on vaivatonta.

Käyttöikä – Bumprider matkarattaat menevät 22kg saakka!

Työntöasia – Laadukas ja mukava materiaali. Miellyttävämpi, kuin esim. Babyzen Yoyon vaahtomuovinen työntöaisa.

Turvakaari – Turvakaari irtoaa helposti ja kääntyy myös alas, jolloin lapsen nostaminen kyytiin on helpompaa, tai vastaavasti lapsen on helpompi itse kiivetä kyytiin.

Jalkatuki – Bumprider Connect matkarattaat on varustettu jalkatuella! Se on paitsi helppokäyttöinen, myös melko pitkä, mikä tuo lisämukavuutta rattaissa köllöttelyyn.

Selkänoja – Selkänoja avautuu syvään takanojaan. Ei ihan makuuasentoon, mutta melkein.

Vaunukoppa – Bumprider vaunukoppa on tyylikäs ja laadukas.

Bumprider rattaat – mistä emme pitäneet?

Korkeus – Miinusta aisasta, jonka korkeutta ei voi säätää. 160cm pituiselle Bumprider Connect matkarattaat tuntuu liian korkealta. Mitä korkeammalla aisa on, sitä vaikeampaa tasapainon pitäminen työntäessä mielestämme on.

Selkänojan säätö – Suosimme nappeja, joista painamalla selkänoja kallistuu. Bumridereissa selkänojan säätö onnistuu manuaalisesti. Säätövaraa ei ole, kuin 1)) pystyasento ja 2) lähes makuuasento – ei välimuotoja.

Turvakaukalo – Turvakaukalon (tai vaunukopan) ollessa kiinni rattaissa, selkänojan on oltava täysin auki. Tämä ”syö” hieman työntäjän jalkatilaa. Lyhyemmillä voi olla hieman hankalaa työntää rattaita. Tämä ”ongelma” ilmenee todella monissa matkarattaissa.

Koko – Bumprider matkarattaat eivät mahdu käsimatkatavarana koneeseen. Tämä on monille hyvinkin painava tekijä matkarattaiden valinnassa. Vertaamme matkarattaita siis AINA Finnairin ilmoittamiin käsimatkatavaran mittoihin.

Kurkistusikkuna – Ei ole…Suosimme rattaita, joissa lapsen näkee kasvot menosuuntaan päin matkustettaessa.

Turvavyöt – Lukkojen käyttö jotenkin hankalaa vrt. esim. Bugaboon Bee5 turvavöihin, jotka on todella helppo kiinnittää.

Kokotiedot

Bumprider Connect matkarattaat – koko koottuna: pituus 90cm x leveys 50cm x korkeus 107cm

Koko kasattuna: pituus 64cm x leveys x 51cm x korkeus 27cm

Käyttöikä: 0/6kk – noin 4v / max 22kg (Vastasyntynyt matkustaa vaunukopassa, noin 6kk istuinosassa)

Paino: 7.5kg

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *