Bugaboo Turtle by Nuna vs. Nuna Pipa Icon

Bugaboo Turtle by Nuna vs. Nuna Pipa Icon erot listattuna alla. Bugaboo Turtle turvakaukalo on kesän 2019 uutuus. Bugaboo Turtle turvakaukalo pohjautuu Nuna Pipa Icon turvakaukaloon, jota on valmistettu jo vuosia, ja joka onkin yksi suosituimmista ja myydyimmistä malleista Yhdysvalloissa.

Bugaboo Turtle by Nuna vs. Nuna Pipa Icon – Erot

  • Turtle turvakaukalossa on Bugaboon logo kuomun päällä ja tuuletusikkunan läpän sisäpuolella.
  • Bugaboon tuotteissa on aina valkoisia muoviosia. Bugaboon motto onkin, että valkoisista osista aina tapahtuu jotain. Näin on myös Turtle turvaukalon kanssa. Valkoisista napeista painamalla saa turvakaukalon irti telakasta tai vaunujen rungosta, kantokahvan saa alas ja vyöt saa löysemmälle.
  • Bugaboo Turtle turvaukalo on varustettu 5-pistevöillä, kuten Nuna Pipa Icon, mutta vöissä on lisäksi ”turvasolki”, joka estää lapsen pääsyä pois vöistä.
  • Molemmissa on mesh -kankainen kurkistus-/tuuletusikkuna turvaukaukalon päädyssä. Bugaboo Turtle turvakaukalossa kurkistusikkuna on hieman suurempi ja läppä taittuu kauniisti pois tieltä turvakaukalon päälle. Nuna Pipa Icon turvakaukalossa tuo läppä on pienempi, eikä pysy poissa tieltä kovinkaan hyvin.
  • Nuna Pipa Icon turvakaukalo on aivan mahtava, ja kenties myös niin suosittu, siitä syystä, että turvakaukalossa on sisäänrakennettu verho. Se ulottuu aina lapsen jalkoihin saakka ja kiinnittyy magneeteilla runkoon. Sama löytyy myös Nuna uutuusmallista Nuna Pipa Lite LX. [Nuna Pipa Lite LX turvakaukalo] Sama verho on onneksi edelleen pidetty myös Bugaboon Turtle turvakaukalossa. Verhon alaosassa on tosin mesh -kangasta, Nunassa tätä ei ole, vaan kangas on yhtenäinen ja ei läpinäkyvä.
  • Nuna Pipa Icon turvakaukalo menee monien eri rattaiden ja vaunujen kanssa, Bugaboo Turtle by Nuna turvakaukalo taas valitettavasti vain Bugaboo Fox lastenvaunujen kanssa!
  • Molemmat sopivat Nunan telakoihin, mutta Bugaboo on myös valmistanut oman telakan Turtle turvakaukalolle.

Bugaboo Turtle vs. Nuna Pipa Icon – Hinta

Turtle turvakaukalo maksaa telakan kanssa Yhdysvalloissa (jossa hinnat jo julkaistu) USD350 ja Nuna Pipa noin USD280 (sis.telakka). Hinnoissa on siis pieni ”Bugaboo -lisä” havaittavissa. Suomessa Nuna Pipa Lite LX maksaa tällä hetkellä telakan kanssa 350€.

Lue lisää tuotteesta valmistajan sivuilla: Bugaboo.com

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *