Joie Pact matkarattaat

Joie Pact matkarattaat Signature Line erikoisvärissä testissä. Signature Line on Joien ”premium” mallisto, jossa materiaalit ja yksityiskohdat ovat perustuotteita hieman paremmat tai viimeistellymmät.  Miten Joie Pact rattaat pärjäsivät Tallinnan vanhassa kaupungissa mukulakivillä ja hiekalla? Entä mistä pidimme ja mistä emme pitäneet? Kokemuksia Joie Pact matkarattaista ja arvostelut yksityiskohtineen löydät tuttuun tapaan alta!

Tuotetta jälleenmyy Suomessa (osassa tilaustuotteena): MuksuMassiOzBaby, Vaunuaitta, Wauva

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit: Mitkä tuotteet läpäisevät testin

TULOSSA VIIKOLLA 24 – pysy kuulolla: Parhaat matkarattaat 2019 [Muiden matkarattaiden arvostelut löytyvät kategoriasta Lastenvaunut ja lastenrattaat]

Joie Pact matkarattaat – kokemuksia

Joie Pact matkarattaat ovat yhdet edullisimmista matkarattaista markkinoilla. Hinta ja laatusuhde kohtaavat hyvin, mutta kaikkia toimintoja tai täyttä mukavuutta ei tällä rahalla saa. Kasaus on niin helppoa, että monet kalliimmat matkarattaat voisivat ottaa tästä mallia. Jalkatuki on myös säädettävä. Ominaisuus, joka puuttuu esimerkiksi Babyzen Yoyo matkarattaista, jotka ovat hurjasti Joie Pact rattaita kalliimmat. Vakaus taas puolestaan ei ole Joie Pact rattaiden parhain puoli, tämä onkin yksi seikka, josta monet edullisemmat matkarattaat tunnistaa. Kalliimmalla hinnalla mukaan tulevat monesti esimerkiksi parempi jousitus ja vakaus.

Joie Pact rattaat ovat hyvät niille, jotka etsivät edullisempia rattaita matkoille ja haluavat hieman viimeistellymmät matkarattaat (nahkaiset yksityiskohdat ym). Joie Pactit ovat hyvät pitkille vanhemmille!

joie pact istuin

Joie Pact matkarattaat – mistä pidimme?

Materiaalit – Signature Line on huomattavasti perusvärejä laadukkaammat ja näyttävämmät. Kankaat ovat kauniin väriset ja istuin pehmeä. Suosittelemme aina valitsemaan Joien tuotteissa Signature Line malliston tuotteet. [Joie i-level turvakaukalo]

Käyttöikä – Joie Pact matkarattaat soveltuvat käytettäväksi myös vastasyntyneelle. Rattaiden maksimipainoraja on 15kg.

Työntöaisa – Aisa on vuorattu keinonahalla. Pidämme enemmän kovemmista ja (keino)nahkaisista työntöaisoista, kuin vaahtomuovisista. Joie Pactin perusmalleissa on vaahtomuovinen aisa.

Viimeistelyt – Huolellisesti viimeistellyt tikkaukset ja nahkaiset yksityiskohdat ovat tyylikkäät.

Kasaus – Helppo kasaus ilman monen käden toimintoja tai useampien nappien painamista. Joie Pact rattaat saa palautettua takaisin auki yhtä helposti.

Kori – Suuri ja tilava kori, johon pääsee helposti käsiksi.

Olkahihna – Kantohihna on rungossa kiinni ja piilossa istuimen pohjassa. Joie Pact Flex Signature Line matkarattaat painaa 6.5kg.

Kurkistusikkuna – Mesh -kangasta, josta näkee hyvin sisälle. Suosimme mesh -kangasta muovin sijaan.

Vyöt – Plussaa 5-piste valjaista, jotka pysyvät kolmessa osassa, eivätkä kaikki viisi osaa aina irtoa erilleen.

Heijastimet – Joie Pact matkarattaat on varustettu heijastimilla (rungon logot).

Joie Pact rattaat – mistä emme pitäneet?

Kuomu – Kuomu saisi tulla pidemmälle kohti jalkoja. Etenkin makuuasennossa tuntuu, että kuomu ei suojaa lasta esim. auringolta juuri lainkaan. Monissa matkarattaissa ilmenee sama puute.

Työntöaisa – Työntöaisan ja kuomukankaan väliin jää todella vähän tilaa. Työntöaisaa ei myöskään saa säädettyä ja se onkin varsin korkealla. Suosimme säädettäviä työntöaisoja, sillä vain säätöjen avulla saa parhaimman ergonomisen asennon. Olemme kaikki eri kokoisia, joten on hassua, että työntyöaisan korkeus ja kulma on niin monissa rattaissa kiinteä (sama myös Bumpridereissa ja Babyzen Yoyossa). [Bumprider matkarattaat]

Käsimatkatavarakoko – Joie Pact matkarattaat eivät ole Finnairin sääntöjen ja mittojen mukaan sallittu ottaa koneeseen. Tarkista aina mitat omalta lentoyhtiöltäsi. Joie Pact rattaiden koko ylittää juuri niukasti Finnairin asettamat mitat.

Kasaus – Joie Pact Flex Signature Line rattaat pysyvät kyllä pystyssä itsekseen, mutta runko koskee likaiseen maahan ja naarmuttaa runkoa. Jonkinlaiset lisäpalat olisivat kätevät ja suojaisivat runkoa.

Selkänojan säätö – Suosimme nappia, josta säätää selkänojaa. Joie Pact rattaat on varustettu narulla, josta selkänojan kulmaa säädetään. [vrt. Bugaboo Bee 5 matkarattaat  & Mutsy Nexo matkarattaat]

Olkahihna – Hyvä olemassa, mutta saisi olla jossain taskussa pois korin tieltä. Meillä harvoin hihna on käytössä, mistä syystä olisikin kiva saada se myös pois tieltä arjessa. Sama juttu Babyzen Yoyossa. Britax Holiday 2 matkarattaat on varustettu hihnalla myös, mutta niissä taas hihna pysyy poissa tieltä ja kulkeekin selkänojaa pitkin. [Britax Holiday 2 matkarattaat]

Jarru – Monille vaunuillekin tyypillinen jarru, joka pitää nostaa varpailla. Suosimme jarrua, joka vapautuu myös painamalla poljinta.

Vyöt – Vöiden korkeutta voi säätää (3 korkeutta), mutta manuaalisesti ujuttamalla lukko ulos kankaasta ja rungosta ja siirtämällä lukko ”sokkona” ylemmäs tai alemmas.

Joie Pact Flex Signature Line – kokotiedot

Koko koottuna: pituus 88cm x leveys 47.8cm x korkeus 100.1cm

Koko kasattuna: pituus 52.5cm x leveys 26.5cm x korkeus 56.5cm

Paino: 6.5kg

Käyttöikä: 0-3v. / 15kg

Lisää tietoa tuotteesta valmistajan sivuilla: JoieBaby

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *