Britax Römer Baby-Safe Flex Base telakka

Britax Römer Baby-Safe Flex Base telakka, kaikkein ergonomisin ja turvallisin asento lapsellesi. Autojen istuimien kulmat vaihtelevat autoittain. Ajoneuvoissa, joissa on istuinten kulma on jyrkkä, Britax Baby-Safe i-size Flex Base telakan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän Britax Römer Baby-Safe Flex Base alustan avulla. Baby-Safe i-size Flex Base telakan ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit: Mitkä tuotteet läpäisevät testin

Jälleenmyynnissä Suomessa muuan muassa seuraavissa: Lastentarvike, Verkkokauppa.com, Vaunuaitta, Lastenturva

Britax Römer Baby-Safe Flex Base telakka voidaan säätää kaikkein mukavimpaan ja samalla turvallisimpaan kulmaan

Britax Römer Baby-Safe 2 i-size turvakaukalo ja Britax Römer Baby-Safe i-size Flex Base alusta saivat ADAC-testistä (ADAC Online 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 1,7. Lue lisää Nappisilmien laaja arvostelu Britax Baby-Safe 2 turvakaukalosta & uudesta erikoisvärisestä Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size Nordic Grey turvakaukalosta.

britax flex base palkinnot

Ajoneuvoissa, joissa on kallistetut istuimet, vauvan pää kallistuu eteenpäin hänen ollessaan turvakaukalossa. Säädettävän Britax Baby-Safe i-size Flex Base telakan ansiosta alustan kulmaa voi säätää niin, että vauva on ergonomisessa ja enemmän makaavassa asennossa. Flex Base alustan säädettävyyden ansiosta lapsen on mukavampi ja turvallisempi olla. Britax Römer Baby-Safe Flex Base telakka on helppo säätää neljään eri asentoon autosi istuimen kulman mukaan. Britax Römer Flex Base telakassa on värikoodattu osoitin, josta näkee, kun kulma on liian matala (punainen / vihreä).

Britax Römer Flex Base alusta – Mistä pidimme?

Kaikesta. Telakka on todella helppo asentaa, mielestämme Flex Base alustaa ei voi asentaa väärin. Britax Römer Baby-Safe telakan värikoodatut ”merkkivalot” ohjaavat asennusta selkeästi. Telakka asentuu auton penkille tukevasti ja jämäkästi jättäen fiiliksen että lapsi on nyt tukevasti kiinni auton ”rungossa”. Todella suuren kiitoksen ja Flex Base telakka saa kulman säädettävyydestä. Tähän ”kulmaongelmaan” olemme törmänneet monen muun valmistajan alustoissa, mutta onneksi Britax on tuonut markkinoille tällaisen vaihtoehdon. Uskomme vakaasti niihin brändeihin, joilla on vankka ja pitkä kokemus alalta. Onhan Britax valmistanut turvalaitteita autoihin jo vuodesta 1930, sekä ensimmäisen turvaistuimen 1966. Lyhyesti sanottuna tässä Britaxin Flex Base telakassa kiteytyy Saksalainen insinöörityö sekä laatu. Britaxin tuotteet kehitetään ja valmistetaan Saksassa, ei Kiinassa kuten monet muut merkit. Ehkäpä tässä yksi syy sille miksi laadun eron näkee jo ensimmäisellä vilkaisulla.

Britax Römer Baby-Safe Flex Base alusta – Mistä emme pitäneet?

Tämä saattaa olla ensimmäinen tuote Nappisilmien historiassa josta meillä ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

Britax Flex Base telakka tuotetiedot

  • Asennus selkä menosuuntaan 40 – 83 cm
  • Mitat (K x L x S): 45 – 72 x 44 x 64 cm
  • Mitat kasattuna (K x L x S): 23 x 44 x 64 cm
  • Mitat laajennettuna (K x L x S): 72 x 44 x 64 cm
  • Flex Base alustan paino: 8.7 kg

Lue lisää tuotteesta Baby Safe i-Size Flex Base valmistajan Britax Römer verkkosivulta.

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *