Tempur Ombracio tyyny

Tempur Ombracio tyyny on suunniteltu selällään, kyljellään ja vatsallaan nukkuvalle. Ombracio on Tempurin mallistosta ainut tyyny, jota suositellaan nimenomaan vatsallaan nukkuvalle. Tempurin tyynynvalintakone, ja toki henkilökunta liikkeessä, auttavat sopivan tyynyn löytämisessä. Tässä meidän kokemuksia Ombraciosta, joka on ollut meillä molemmilla testissä ja jäänyt Teron ehdottomaksi suosikiksi.

Tempur on muuten ainoa patja- ja tyynyvalmistaja, jolla on NASAn sertifikaatti materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä. Memory foamiksi usein kutsuttuja eri merkkisiä materiaaleja on paljon, mutta vain Tempur on NASAn kehittämä. Tempurien materiaalion siitä erityinen, että se muotoutuu pään ja ruumiinlämmön mukaisesti ja tukee napakasti aiheuttamatta painepisteitä. Kaikki Tempur materiaalit valmistetaan yrityksen omistamassa tuotantolaitoksessa Tanskassa. Kaikilla tyynyillä on myös 3 vuoden laatutakuu. Tämä tyyny ei litisty tai lössähdä!

Lisää valmistajan omilla sivuilla: Tempur

tempur ombracio tyyny kokemuksia

Tempur Ombracio tyyny kokemuksia

Meillä on käytössä kaikissa tyynyissä, myös Tempur Ombracio tyynyssä vetoketjullinen ja pestävä Tempurin oma tyynynpäällinen. Sen materiaali on todella pehmoista ja hengittävää. Tempur Ombracio tyyny on sen verran erikoisen muotoinen, ettei tavallinen tyynyliina asetu nätisti sen ympärille.

Ombracion sisällä on miljoonia mikrotyynyjä, mikä varmistaa sen, että se muotoutuu täydellisesti pään ympärille. Tero haluaa tyynyn, jonka alle voi sujauttaa yhden käden. Ombracion kanssa tämä on mahdollista, kun taas oma suosikkini, Tempur Original tyyny, on niin jäykkä, ettei käsi oikein asetu tyynyn alle. [Lue lisää Originalista: Tempur Original tyyny]

Miksi sopiva tyyny on tärkein nukkumisen apuväline?

  • Nukut jopa kolmanneksen elämästäsi, kävelisitkö pienillä kengillä koko elämäsi? Sopiva tyyny on tärkeää uniergonomian näkökulmasta.
  • Unen tarkoitus on palauttaa ja myös rentouttaa keho. Huonossa asennossa on vaikea rentoutua.
  • Monet aamupäivän aikana ilmenevät säryt ja kivut voivat johtua huonosta tyynystä (sekä toki patjasta myös).
  • Tyyny tukee päätä ja ohjaa niskaa sekä koko rankaa oikeaan asentoon.
  • Laadukas tyyny hengittää ja on antibakteerinen.

Muista, että yksi tyyny ei sovi kaikille. Vaikka Tempur materiaali toimii kaikille, on silti tarjolla monia eri malleja. Meillä kaikilla on kuitenkin eri levyiset hartiat, eri pituinen kaula, erilainen patja ja omat mieltymyksemme tyynyn ja patjan suhteen. Oikea ja itselle paras tyyny löytyy vain kokeilemalla (koemakaamalla useampi malli liikkeessä). Voit myös varata ajan uniergonomian kartoitukseen, jossa tarkistetaan kaikki uniasennoista sopivan tyynyn löytämiseen. Aika on henkilökohtainen. Varaa aika tästä: Sleepcenter

Lisää kaikista eri tyynystä sekä unen merkityksestä esimerkiksi vauva-arjessa: Tempur tyyny

Lisää Tempurin muista tuotteista: Tempur Premium ja Classic peitto

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *