Tempur moottorisänky

Tempur moottorisänky on nyt ollut käytössä useamman kuukauden ja koska kyseessä on suurempi kodin ja hyvinvoinnin hankinta, halusin koota jälleen meidän kokemuksia aiheesta. Meillähän on tosiaan Tempur North moottorisänky, säätösänky, moottorivuode tai säätövuode mitä nimitystä sähköisesti käytettävästä sängystä nyt käyttääkään. Sängyn rungot ja patjat ovat näin ollen meillä erilliset, jolloin molemmat voivat vapaasti säätää sänkyä haluamaansa asentoon. Tempur North moottorisänky on saatavilla myös ihan tavallisena, ei sähkökäyttöisenä vuoteena. Me valitsimme kuitenkin moottorisängyn, sillä katsomme usein TV:tä sängystä, luemme sängyssä tai haluamme säätää asennon mukavammaksi ilman erillisiä tyynykasoja. Säätösänky on hyödyllinen myös silloin, kun olo on tukkoinen (päädyn nosto korkeammalle) tai kun nainen on vaikkapa raskaana.

tempur north säätösänky

Tempur moottorisänky – kokemuksia

Moni saattaa epäillä säätövuoteen tarpeellisuutta, kun valitsee uuttaa sänkyä kotiin. Kyseessä on kuitenkin hyvinvointia tukeva tuote, joka on käytössä joka ikinen päivä (6-8h päivässä). Hyvä sänky houkuttaa rentoutumaan normaalia aiemmin ja yöunet ovat paremmat. Palautuminen on nopeampaa ja parempaa, eikä paikat satu tai ole aamulla puuduksissa.

Itse olemme huomanneet, että moottorisännky mahdollistaa mukavamman asennon sängyssä ja helpottaa tukkoisuutta, jos flunssa on päässyt iskemään (olemme ehkä kerran kahdessa vuodessa kipeinä, mutta kun olo on tukkoinen, helpottaa päädyn nostaminen muuta kehoa korkeammalle). Kaukosäädin on langaton, joten sen käyttäminen sängyssä on helppoa. Kaukosäätimeen voi myös tallentaa muutaman asennon, jolloin hyväksi todettua löhöilyasentoa ei tarvitse aina säätää uudelleen alusta. Kaukosäätimelle löytyy oma paikka sängyn kyljestä.

Säätösänky on erityisen hyödyllinen raskaana ollessa, jolloin iltasin äitiä saattaa vaivata levottomat jalat tai vaikkapa närästys. Monille raskaus voi tuntua alaselässä. Joskus alaselän voi saada rentoutumaan helpommin, kun asento ei olekaan aivan suora, vaan sekä pääty, että jalat ovat hieman korotettuina tai sitten vain pelkästään jalat ylempänä. Päädyn hienon hieno korottaminen voi myös lievittää yön tai aamuyön aikana hiipivää ilkeää närästystä.

tempur sänky

Milloin moottorisänky on tarpeellinen

  • tukkoinen olo – nosta pääpuoli muuta kehoa ylemmäs
  • mukavampi ja tuetumpi asento TV:n katseluun ja lukemiseen
  • raskaus – helpota oloa nostamalla jalkopäätyä tai pääpuolta
  • kivut ja säryt – helpota kipuja paremmalla patjalla ja muuttamalla makuuasentoa

Koska sinä olet vaihtanut viimeksi patjan tai sängyn? Entä tyynyn tai peiton? Olisiko nyt aika panostaa omaan jokapäiväiseen hyvinvointiin sekä nukkua ja palautua paremmin? Voit lukea meidän kokemuksia eri Tempur tuotteista esimerkiksi seuraavista julkaisuista: Tempur patja / Tempur tyyny / Tempur Premium ja Classic peitto

tempur säätövuode

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *