Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin 3wayFamily

(7 tuotearviota)

339.00

Maxi-Cosi Jade turvakoppa kuuluu Maxi-Cosin 3wayFamily turvaistuinperheeseen. 3wayFamily tuoteperheen kaikki tuotteet on suunniteltu niin, että voit saumattomasti käyttää tuotteita heti vastasyntyneestä aina 4-vuotiaaseen asti. Innovatiivinen tuoteperhe rakentuu Isofix-jalustan ympärille, johon voi kiinnittää turvakopan, turvakaukalon sekä turvaistuimen.

EAN: 8712930142249 Tuotetunnus (SKU): 8797710120 Osasto: Valmistaja:
Jaa julkaisu:

Kuvaus

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin 3wayFamily kuuluu Maxi-Cosin 3wayFamily turvaistuinperheeseen. 3wayFamily tuoteperheen kaikki tuotteet on suunniteltu niin, että voit saumattomasti käyttää tuotteita heti vastasyntyneestä aina 4-vuotiaaseen asti. Innovatiivinen tuoteperhe rakentuu Isofix-jalustan ympärille, johon voi kiinnittää turvakopan, turvakaukalon sekä turvaistuimen.

Turvaa jopa neljävuotiaaseen asti

Maxi-Cosi FamilyFix-tuoteperheen kuuluva Pearl Pro on turvaistuin, joka sopii lapselle noin 6 kuukauden iästä alkaen aina noin neljään ikävuoteen asti. Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuinta käytetään aina isofix alustan kanssa. Tämä yhdistelmä takaa lapsellesi ja sinulle ensiluokkaisen turvaistuimen tunteen niin turvallisuuden kuin käytännöllisyydenkin kannalta, täyttäen viimeisimmät turvaistuinstandardit.

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuimen turvalliset, käytännölliset ja helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät siitä vaivattoman käytössä, joten sekä sinä että lapsesi voitte rentoutua ja nauttia ajosta.

Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size tarjoaa huippuluokan turvallisutta selkä menosuuntaan päin – joskus lapsesi on kaikista suojaisimmassa siellä, minne sinä et näe. Turvaistuin se on hyväksytty uusimman i-Size (R129) – standardin mukaan 67-105 cm pituiselle lapselle selkä menosuuntaan. Istuin voidaan myös tarvittaessa kääntää helposti kasvot menosuuntaan (84-105cm). Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin tarjoaa lapselle erinomaista matkustusmukavuutta neljällä eri kallistusmahdollisuudella, kaikki asennot ovat käytettävissä kumpaankin suuntaan matkustaessa.

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin on helppokäyttöinen

Pearl Pro i-Size tarjoaa helppokäyttöisyyttä innovatiivisilla automaattivöillä, jotka pysyvät auki yläasennossa avattuna, mikä tekee lapsen asettamisesta vaivatonta ja helppoa. Turvaistuin kasvaa lapsen mukana, sillä vöiden korkeus sekä pääntuki voidaan säätää erittäin helposti korkeussuunnassa lapsen kasvaessa. Isofix-kiinnitys takaa turvallisen ja nopean asennuksen, ja 3WayFix-jalustan ääni- sekä valo-ilmaisimet kertovat että asennus on oikein.

Irrotettava ja pestävä istuinpäällinen irtoaa ilman valjaiden purkamista.

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin ominaisuudet:

• Istuin voidaan asentaa selkä tai kasvot menosuuntaan
• Kallistus neljään eri lepoasentoon onnistuu sekä selkä että kasvot menosuuntaan
• Pehmustettu viisipistevyö.
• Pitkä käyttöikä, jopa 4v asti, yhdessä isofix alustan kanssa.
• Side Protection System tuo erittäin hyvän suojan sivutörmäyksissä.

Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin mitat ja paino

• Leveys 47,5 cm
• Syvyys 61 cm
• Korkeus 50-59,5 cm (yksistään, ilman telakkaa)
• Paino 8,35 kg

 

Lue kattava arvostelu Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin 3wayFamily Nappisilmien sivulta.
Lue lisää tuotteesta valmistajan Maxi-Cosi verkkosivulta.
Suomessa Maxi-Cosi Pearl Pro turvaistuin 3wayFamily myy Lastentarvike.

Mukana menossa