Maxi-Cosi Kori sitteri kokemuksia

Maxi-Cosi Kori sitteri on tyylikäs ja hillitty sitteri korkeintaan 9 kg painavalle vauvalle. Sitterissä vauva viihtyy vastasyntyneestä alkaen niin leikkien kuin torkkuen. Kori sitteri säätyy lähes makuuasentoon, mikä tuo paremmat mahdollisuudet (ja ergonomisemman asennos) myös torkuille.

Maxi-Cosi Kori sitteriä voi käyttää aina siihen saakka kun lapsi oppii istumaan (max. 9kg). Kori on varustettu keinuntamahdollisuudella (jaloissa on pienet klipsit, jotka avaamalla sitteri pysyy paikoillaan ja sulkemalla sitteri keinuu lapsen heiluessa). Sitterissä on pehmoinen lisätyyny, myös itse istuinpehmuste on mukavan pehmoinen, kun taas muu osa on hieman kahisevaa ja likaa hylkivää kovempaa kangasta. Tyynyn voi myöhemmin poistaa kun lapsi kasvaa ja tarvitsee enemmän tilaa.

maxi-cosi korimaxi-cosi kori sitteri

Maxi-Cosi Kori keinuva sitterin kankaat ovat irrotettavissa pesua varten. Kankaat eivät huonone pesussa, vaikka melko pehmoisen ohuet ovatkin. Kankaiden poistaminen ja kiinnittäminen on helppoa ja nopeaa. Poikkeuksellisesti Maxi-Cosin sitterin voi myös taittaa helposti aivan litteäksi säilytystä varten. Sillä aina sitteriä ei arjessa tarvitse – kenties aamulla se on enemmän käytössä, kun taas iltapäivällä lapsi mieluummin makoilee leikkimatolla tai opettelee ryömimään. Sitterin selkänojan kallistuskulmaa voi säätää helposti yhdellä kädenliikkeellä.

Maxi-Cosi Kori sitteri on tyylikäs ja viimeistelty. Vauvan asento on todella hyvä sitterissä (joissain selkä pyöristyy liikaa ja leuka painuu kohti rintaa). Ainut huono puoli on erillisen pehmusteen liukuminen lapsen ollessa sitterissä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta turvallisuuteen, sillä haaraosa pysyy tiukasti paikoillaan. Olisimme kaivanneet myös hieman jämäkämpää olemusta ja tiukempaa kiinnitystä lantion kohdalta.

 

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *