GEGE vaipat testissä – kokemuksia

GEGE vaipat testissä taaperolla ja vastasyntyneellä – alla kokemuksia muun muassa seuraavista osa-alueista ja yksityiskohdista; imukyky, koot ja kokomitoitus, pehmeys ja istuvuus. Onko tässä kenties nyt ne parhaat vaipat vauvalle ja taaperolle? Entä miten vaippojen kuukausitilaus oikein toimii? Ainiin, ja mikä hienointa, GEGE vaipat eivät sisällä klooria, emulsifiointiaineita, hajusteita tai parfyymejä, hoitavia ainesosia (muissa ovat harvoin luontaisia!), raskasmetalleja, lateksia tai luonnonkumia.

gege vaipat kokemuksia koko

GEGE vaipat testissä vauvalla ja taaperolla – kokemuksia

Parhaat vaipat löytyvät aina vain kokeilemalla. Joskus voi joutua kokeilemaan puoli valikoimaa, joskus taas sopiva merkki, malli ja koko löytyy ekalla kerralla. Mitä tulee vauvoihin ja vaippoihin, kaikki ei sovi kaikille. Joskus myös se malli, mikä sopi ensimmäisinä kuukausina, ei sovikaan enää myöhemmin. Joskus taas jonkin vaippamerkin teippivaipat ovat hyviä ja housuvaipat eivät istu tai pidä yhtä hyvin.

Mekin olemme kokeilleet esikoisella (nyt 1v 11k ja opetellaan kovasti pois vaipoista) vaikka mitä vaippoja. Vastasyntyneiden vaipoissa erot olivat isoimpia; jotkut tarttuivat pyllyyn, toiset haisivat voimakkailta kemikaaleilta ja kolmannet eivät istuneet alkuunkaan. Jotkut ovat taas toisia imukykyisempiä esimerkiksi yöllä, jolloin vielä pojalla saattaa tullaa pissa vaippaan. Erot ovat siis isoja, eikä aina yksi ja sama merkki toimi koko vaippaikää!

Ihoystävälliset GEGE vaipat eivät sisällä…

 • ei klooria tai valkaisuaineita
 • ei emulsifiointiaineita
 • ei hajusteita tai parfyymeja
 • ei hoitavia ainesosia
 • ei raskasmetalleja
 • ei lateksia tai luonnonkumia

Miten GEGE vaippojen kuukausitilaus toimii?

GEGE vaipat tekee asiat hieman eri tavalla, nimittäin koko toiminta perustuu nettitilauksiin ja automaattisiin kuukausitilauksiin. Vaipat voi myös tilata kertatilauksena. Toistuvissa tilauksissa saa GEGE vaipat 10% alennuksella (ale aina voimassa, ei alekoodia, hinnat netissä selvästi). Toistuva tilaus voi olla vaippatoimitus 3 viikon välein, 5 viikon välein tai kerran kuussa.

Toiminnan tarkoituksena on helpottaa vanhempien arkea (vaippojen kuukausittaiset automaattitilaukset); vaipat saapuvat kotiovelle tai pakettiautomaattiin tilatussa koossa ja määrässä kerran kuussa, joka kuukausi. Vaippojen kuukausitilauksen voi aloittaa kokeilupakkauksella. Mikäli vaipat eivät sovi, voi jatkuvan tilauksen peruuttaa ilman suurempaa vaivaa. Jos taas vaipat istuvat hyvin (kaikki ei kuitenkaan sovi kaikille, tämä on vain fakta vauvojen ja taaperoiden kohdalla), tilaus jatkuu sellaisenaan automaattisesti. Mikäli koko tai tarvittava määrä muuttuu, voi tilausta päivittää tarpeen mukaan.

Aloituspakkauksessa tai kokeilupakkauksessa on koosta ja tyypistä riippuen 32-52 vaippaa (1 paketti teippi- tai housuvaippoja). Koot voi valita vastasyntyneen ja yli 18kg taaperon väliltä.

Me tilaamme kaiken ruoan, paperit ja vaipat kotiovelle. Ruokatilaukset tulevat Prismasta ja joka kerta ymmärrän, miten hienoa on saada painavat nesteet ja suuret paperipakkaukset suoraan kotiovelle. Kaikki ostokset kun eivät mahdu vaunuihin, jos vähänkin haluaa suunnitella viikon ruokia ja käydä harvemmin kaupassa. Vaipat saisi toki tilattua samalla kotiin, mutta koen jatkuvat automaattiset tilaukset helpommiksi. Eipähän tarvitse sitäkään muistaa. Vauva-arjessa ja taaperoarjessa on aivan riittävästi muutenkin muistamista!

parhaat vaipat vauvalle gege

GEGE vaipat – miltä vaipat tuntuu ja vaikuttaa?

 • Laatu – Me ollaan oltu hirveen tyytyväisiä laatuun. Hinta-laatu suhde on kohdillaan.
 • Pehmeys – GEGE vaipat ovat pehmeitä, mutta jämäkkiä. Pehmeämpiä kuin Muumi Baby vaipat, mutta aavistuksen vahvemman ja jämäkämmän oloisia, kuin Libero Touch vaipat. Vyötärö ja sivut (jalka-aukot) ovat tosi pehmeät.
 • Imukyky – Hyvä imukyky, ei moitittavaa. Meillä piti kaikki pissat ja kakat hyvin. Imupinta on tosi iso, joten ensiarvauskin oli jo, että pitää hyvin.
 • Väritys – Paljon hauskoja piirroskuvia ja yksityiskohtia, mutta silti ihan hillitty kokonaisuus. Värit eivät paista selkeästi valkoisten vaatteiden läpi, hieman voivat näkyä.
 • Koot – Saatavilla paljon eri kokoja, teippivaipoissa olisimme toivoneet kahta pikkukokoa yhden (4-9 kg) sijaan tarkempaan istuvuuteen.
 • Istuvuus ja kokomitoitus taaperot – Pelkän kilomäärän perusteella tilatut taaperovaipat olivat juuri oikeaa kokoa. Koko 5 vastaa Libero Touch vaippojen kokoa 6 ja Muumi Baby vaippojen housuvaippaa 4. Kiva, että tarjoavat housuvaipan jo alkaen 8 kg. Muistan, että me odottelimme taaperon kanssa pitkään, että isohko housuvaippa oli vihdoin sopiva (tosin niihin aikoihin lopulta Muumi Baby toi markkinoille housuvaippa 4 koon, mikä vastaa GEGE housuvaippa koko 4 :ää). Vaipan malli on melko korkea, näin myös imupinta ulottuu ylemmäs edessä ja takana. Vyötärön rypytys on pehmeä ja leveämpi, kuin mainituissa muissa vaipoissa (ei rullaannu tai kierry, vaan pysyy hyvin paikoillaan).
 • Istuvuus ja kokomitoitus vastasyntyneet – Ensimmäinen ja pienin koko GEGE teippivaipoissa on koko 3 (4-9 kg). GEGE teippivaipat ovat aiemmin mainittujen brändien vaippoja korkeammat. Myös imupinta ulottuu pidemmälle edessä ja takana. Mikäli vaippa tuntuu turhan korkealta, voit kääntää reunan ulospäin (jotkut kääntävät sisäänpäin, niin voi ”lukita” kakkaräjähdykset tehokkaammin takana). Koko 3 vastaa Muumi Baby vaipoissa kokoa 2 ja Libero Touch vaipoissa aika tarkkaan kokoa 3.
 • Muuta housuvaipat – GEGE housuvaipat repeytyvät helposti sivuilta, mikä helpottaa vaipanvaihtoa huomattavasti.
 • Toimitus – Meille toimitus saapui parissa arkipäivässä kotiovelle (GEGE toimittaa Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan sekä Baltiaan!). Valitse toimitus pakettiautomaattin tai kotiin. Jatkuvissa tilauksissa ilmainen toimitus. Jos vaippoihin ei ole tyytyväinen, on normaali 14 pv palautusoikeus.

gege vaipat parhaat housuvaipatgege vaipat kotiin kuukausitilaus

GEGE vaipat – saatavilla olevat koot ja mallit

Lisää juttua vaipoista:

Ilmaiset tuotteet vauvalle

Parhaat vaipat- vaipat testissä: Muumi Baby vaippa, Libero, Pampers

gege vaippa laatu koko parhaat vaipat vauvalle gege vaippa

 

Jaa julkaisu:

4 Comments

 1. Marika Mäkelä
  29.7.2021 / 13:45

  Hei! Saanko vauvalle ilmaisen tuotepaketin?

 2. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  2.8.2021 / 15:39

  Tältä merkiltä ei valitettvasti yleensä saa ilmaisnäytteitä. Pitää tilata yksi paketti netistä ja kokeilla :/

 3. Miia
  18.1.2022 / 15:13

  Miten sait valittua toimituspaikan? Heidän sivuilla kun yrittää valikosta tilausvaiheessa valita niin ei tule mitään vaihtoehtoja 🙄

 4. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  16.3.2022 / 14:35

  Moikka, hmmm kokeilitko vielä eri laitteella, ehkä joku tekninen virhe jos esim puhelimella ei toimi, mutta koneella toimisikin…? En keksi muuta vaihtoehtoa, mulla aina toiminut normaalisti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *