Ekologiset Muumi lastenvaatteet – joulumallisto ūüĆŅ

Kuten tied√§ttekin jo, Muumi lastenvaatteet ja kaikki Muumi tavara on ihan suosikkeja meid√§n taloudessa. En voinut olla tilaamatta muutamia joulumalliston vaatteita, ja no nyt kun asutaan sitten hotellilla viel√§ home-evakossa, niin ylim√§√§r√§iset bodyt ja muut ei ole yht√§√§n liikaa. Vaatteita kun ei pysty nyt t√§√§ll√§ pesem√§√§n samoin kun kotona. Hotelli k√§ytt√§√§ jotain paikallista pesulaa ja kuten ehk√§ tied√§tte, hinnoittelu menee tyylill√§ 10‚ā¨ per vaatekappale. Peset√§ siin√§ sitten kasa vauvanvaatteita. Ett√§ mieluummin annan vauvelin hetkeksi isille ja menen vanhalla kunnon nyrkkipyykill√§.

ekologiset-muumi-lastenvaatteet-11

Olen aina muuten super aikaisin liikkeellä joulujutuissa! Joululahjojakin saatan keräillä jemmaan jo kuukausia ennen joulua. Etenkin jos vastaan tulee jotain, mitä toisen tiedän todella tarvitsevan. Kokoan aina listan koneen Notesiin ja merkitsen täpällä jo hankitut lahjat. Rakastan myös lahjojen paketointia. Tietääkö kukaan muuten mistä saisi kauniita lahjalaatikoita ja silkkinaruja?

 

Joululahjojakin saatan keräillä jemmaan jo kuukausia ennen joulua.

 

Ekologiset Muumi lastenvaatteet

On kiva n√§hd√§, miten monet br√§ndit, etenkin suomalaiset, kuten Martinexkin, panostavat nyky√§√§n paljon vauvanvaatteiden materiaaleihin! Sama lelut – niiss√§kin suositaan aina vain enemm√§n puuta tai materiaalia, jotka muuten tukevat osaltaan kest√§v√§√§ kehityst√§. Omiksi suosikeiksi t√§llaisista “eko-br√§ndeist√§”, ovat muodostuneet muun muassa¬†Martinex, Mylo ja MioMao. N√§in itsekin yritt√§jin√§, on kiva tukea suomalaisia yritt√§ji√§ ja suomalaisia br√§ndej√§.

 

ekologiset-muumi-lastenvaatteet-3 ekologiset-muumi-lastenvaatteet-5

Muumi Jääkarhu body 56-86cm, 100% luomupuuvilla, Martinex
Muumi Suinpäin housut 56-86cm, Martinex

ekologiset-muumi-lastenvaatteet-6 ekologiset-muumi-lastenvaatteet ekologiset-muumi-lastenvaatteet-8

Muumi Vauhti pyjama 56-86cm, Martinex
Muumi Vauhti body 56-86cm, Martinex
Muumi Puuhat pyjama (näytti olevan nyt loppu), 100% luomupuuvilla, Martinex Рtäällä muita Puuhat -sarjan vaatteita

 

ekologiset-muumi-lastenvaatteet-12 ekologiset-muumi-lastenvaatteet-13

MioMao Deer -sarjan tuotteet löytyy Weecokselta

(…tosin pid√§ kiirett√§, ymm√§rt√§√§kseni t√§t√§ Deer -sarjaa ei jatketa en√§√§!)
Deer -sarjan tuotteet suunniteltu Suomessa, mutta valmistettu sertifioiduissa tehtaissa ulkomailla. Materiaali 100% luomupuuuvillaa.

 

Mylo purulelut samaten Weecokselta 

Purulelut on valmistettu BPA -vapaasta ja myrkyttömästä elintarvikesilikonista. Puuosat samaten turvallisia vauvoille (käsittelemätön puu).

 

Monesti ekologisissa tuotteissa käytetään seuraavia termejä Рtässä lyhyesti, mistä on kyse! 

Luomupuuvilla: Puuvilla, joka on tuotettu ilman haitallisia torjunta-aineita ja kemikaaleja.

√Ėko-tex: Monesti puhutaan √∂ko-texist√§ tai √∂kotex standardi 100:sta, joka on k√§yt√§nn√∂ss√§ tuottelle my√∂nnetty sertifikaatti. Tuotteessa ei t√§ll√∂in ole lainkaan haitallisia torjunta-aineita, formaldehydij√§√§mi√§ tai raskasmetallij√§√§mi√§. (T√§t√§ lukiessani mietinkin jo, ett√§ mit√§ ihmett√§ sitten vaikka omissa vaatteissani on?! Apua!)

SA8000: Sertifikaatti, joka takaa paremmat työolot tehtailla, noin kiteytetysti. Sertifiointistandardissa huomioidaan mm. lapsityövoima, pakkotyövoima sekä syrjintään liittyviä seikkoja.

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *