Odotusajan synnittömät herkut

Olen pyrkinyt syömään todella monipuolisesti ja terveellisesti ennenkaikkea nyt odotusaikana. Aiemmin toki pääsääntöisesti kotona söimme hyvin terveellisesti, mutta to be honest, mukaan mahtui myös aika paljon makeisia ja tilausruokaa. Kiitos ensimmäisen kolmanneksen pahoinvoinnin ja närästyksen, tuli ruokavaliota automaattisesti putsattua aika kovalla kädellä. Vihannekset ovat uponneet nyt jotenkin extrahyvin – paljon aiempaa paremmin. On itse asiassa tullut tutustuttua kaiken näköisiin uusiin vihanneksiin! Uusiksi herkuiksi onkin muodostunut mm. uunissa käytettyä tai grillattua romainea, kiinankaalia, pakchoita…

Mutta! Herkuttelua en ole täysin jättänyt. Tosin olen hieman koittanut hillitä lisäaineissa ja makeutusaineissa. Jotenkin sitä on suukin alkanut tottua eri makuihin entistä paremmin, eikä irtokarkkeihin ole enää ollut samanlaista himoa. Tiedän, että jollain voi käydä aivan toisin, mutta joka tapauksessa tässä listaa omista odotusajan synnittömistä herkuista 🙂

Kuten aiemmissa julkaisuissa olen maininnutkin, niin tilaan lähes kaiken jauheen ja pulverin sekä treenivaatteet Myproteinilta. Syy siinä, että olin joskus monta vuotta konsernilla töissä ja suosin siksi itselle tuttua ja mieluista (sekä monesti super paljon edullisempaa) brändiä.

Kuvia klikkailemalla pääset suoraan tuotteisiin! Lisää snack shopin tuotteita täällä 🙂

Odotusajan synnittömät herkut

 

Maapähkinävoi – älä pelkää rasvoja liikaa! Keho ja mieli tarvitsevat myös rasvoja!!

 

 

 

 

Odotusajan synnittömät herkut

 

Kookosöljy – soveltuu niin ulkoiseen, kuin sisäiseenkin käyttöön. Jälleen kerran todella laadukas pehmeä rasva, joka soveltuu myös ruoanlaittoon. Lisää smoothieen!

 

 

Odotusajan synnittömät herkut

 

 

Agavesiirappi (vaahtera) – valmistetaan vaahterapuun mahlasta, ei keinotekoisia säilöntäaineita. Korvaa valkoinen sokeri agavella – soveltuu myös raakaleivontaan!

 

 

 

Odotusajan synnittömät herkut

 

Proteiinipatukat (vegaani) – Peanut & Maple Syrup luonnollisesti oma suosikki. Maapähkinävoita, herneproteiinia, kaakaovoita.. Joka päivä en viitsisi ihan syödä keinotekoisia patukoita, mutta silloin tällöin yksi kelpaa kyllä 🙂 Ja mieluummin vähän tutkin ainesosaluetteloa ennen ostoa.

 

 

Odotusajan synnittömät herkutOdotusajan synnittömät herkut

 

Sipsit – niin siis proteiinisipsit! En tiedä voittaako pitkä ainesosaluettelo oikeita sipsejä, mutta ainakaan näissä ei ole niin paljoa rasvoja, mitä omissa ”oikeissa” suosikeissa on. Koitan välttää rapsiöljyä, mutta tosin näissä se kyllä löytyy ainesosalistan hänniltä. Mieluummin otan rasvat sitten muista rasvoista ja teen vaikka avokadodipin!

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *