Tush Baby Hip Seat kantovyö

Tush Baby Hip Seat kantovyö on lonkan päälle ja lantion ympärille kiinnitettävä vyö, jonka päällä lapsi voi istua. Kantovyö korjaa kantajan asentoa ja vähentää monesti tehokkaasti selkäkipuja. Itselläni ei ole jatkuvia selkäsärkyjä, mutta lapsen kantaminen pidemmän aikaa saa kyllä selän huutamaan hoosiannaa. Synnytyksestä on 7kk ja keskivartalo ei ole vielä ihan täydessä terässä. Näin ollen tukeakaan selkärangalle ei ole ihan riittävästi ja selkä väsyy nopeasti rasituksessa. Mikä kantovyö sitten tarkalleen ottaen on? Minkä ikäisellä lapsella voi käyttää hip seat vyötä / kantovyötä? Auttaako se selkäkipuihin? Entä onko siitä arjessa mihinkään, vai onko kyseessä vain todella kummalliselta näyttävä turhake?

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit: Mitkä tuotteet läpäisevät testin

Tush Baby Hip Seat kantovyö – kokemuksia

Tush Baby Hip Seat kantovyön bongasin itse asiassa Shark Tank ohjelmasta. Olemme suuria Shark Tank faneja! Muutamia tuotteita onkin tullut tilattua, joista osa on ollut totaalisia huteja, osa taas hurjia hittejä. Vähän pelkäsin, että jälleen mennään ensimmäisen vaihtoehdon puolelle, mutta ei! Myös Tero piti kantovyöstä, muttei ehkä koe sen käyttöä niin tarpeelliseksi, kuin minä. Toisaalta hän on myös vahvempi ja kantaa Damiania paljon ylempänä rintaansa vasten, kun taas minulta se ei onnistuisi ja luontevin asento on kantaa lasta vasemman lonkan päällä.

Kantovyö on todella tukevan oloinen, pysyy hyvin paikoillaan ja mahdollistaa suorassa asennossa kulkemisen. Hauis ei ehkä enää saa yhtä hyvää treeniä kantovyön myötä, mutta eipä ole selkäkään mutkalla.

vauva kantovyo

Tush Baby kantovyö – alekoodi

Saat kassalla USD15 alennusta Tush Baby kantovyöstä, kun suuntaat ostoksille Tush Babyn kotisivuille tästä: Tush Baby

Tush Baby toimittaa myös Suomeen. Jos tällä hetkellä kassalla Suomea ei voi kuitenkaan valita, johtuu se matalasta varastotilanteesta. Tällöin Tush Baby vyön pystyt tilaamaan myös Suomeen käyttämällä postinvälittäjäpalvelua. Perusta MyUS.com tili ja käytä omaa MyUS Suite -osoitettasi (USAn osoite) tilataksesi tuotteita myös USAn verkkokaupoista. MyUS lähettää paketit (myös eri USAn verkkokaupoista) suoraan antamaasi Suomen osoitteeseen. Perusta tili klikkaamalla MyUS.com ja saat 20% alennuksen ensimmäisen tilauksen postikuluista!

Tush Baby Hip Seat kantovyö – mistä pidimme?

Materiaalit – Laadukas ja jämäkkä materiaali. Ei nyt mikään super erikoinen, mutta hyvä. Tarrat ovat leveät ja tarttumapintaa on reilusti. Napit, tarrat ja nepparit ym. toimivat moitteettomasti. Kantovyön penkki tai istuin on päällystetty pehmeällä materiaalilla.

Turvallisuus – Tush Baby Hip Seat kantovyö tuntuu turvalliselta. Se asettuu todella tiukkaan ja jämäkästi lantion ympärille, eikä valu lapsen ollessa kyydissä. Kantovyön penkki tai istuin on vahvaa tekoa. Kantovyö kiinnitetään ensin tarralla, sitten vielä lukolla, joten se pysyy kyllä taatusti kiinni. Itse olen melkoisen pieni kokoinen, silti vyön saa tiukasti kiinni.

Käyttöikä – Suosimme tuotteita, joiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Tush Baby kantovyö soveltuu ohjelapun mukaan käytettäväksi 4-36kk. Toki aina on katsottava käyttö oman lapsen painon ja kehityksen mukaan.

Tush Baby kantovyö – mistä emme pitäneet?

Design – Säilytystaskut ja muut ovat toki käteviä, mutta lonkkavyö / kantovyö on vähän sellainen ”vyölaukku, sukat ja sandaalit” tyylinen kokonaisuus. Toiveena olisi jotenkin hieman viimeistellympi ja tyylikkäämpi kantovyö, jos niin voi kuvailla.

Taskut – Taskuja on paljon, mutta joihin on kyllä hieman hankala päästä käsiksi. Shark Tankissa sai sen kuvan, että penkin alle taskuun pääsy on helppoa. Oikeasti sokkona taskuun kurkottelu ja esimerkiksi puhelimen laitto talteen on hieman haastavaa.

Oletko kokeillut tai nähnyt muita vastaavia kantovöitä? Kommentoi alle ja vinkkaa, niin etsiskelemme nekin käsiimme, kokeilemme ja teemme arvostelut.

tush baby kantovyo

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *