Algamaris – Luonnollinen aurinkovoide

Algamaris sarjan luonnollinen aurinkovoide lapselle, Algamaris Children’s, on varustettu SK50+ aurinkosuojalla. Samoin toinen mahtava ja näppärä tuote, joka on meillä aikuisilla käytössä – Algamaris Stick Solaire SK50+ aurinkovoidepuikko. Algamaris aurinkovoiteet ovat luonnollisia ja laadukas vaihtoehto monille muille aurinkosuojatuotteille. Näissä aurinkovoiteissa on luonnollisia mineraalisuoja-aineita sekä 100% luomutuotettuja kasviöljyjen ja patentoitua Alga-gorria yhdistettä.

Haitallisista UV -säteistä ja niistä aiheutuvista sairauksista puhutaan paljon mediassa. Monissa lähteissä annetaan samalla myös ymmärtää, että se paras keino suojautua näiltä on käyttää aurinkosuojaa. Kaikki aurinkosuojat eivät kuitenkaan ole samanlaisia, jotkut voivat olla jopa terveydelle haitallisia. Kannattaa siis ottaa selvää tarkemmin eri aurinkosuojista ja niiden ainesosista.

algamaris luonnollinen aurinkovoide lapsille

Luonnolliset aurinkosuojat aikuisille ja lapsille: 

Algamaris Stick Solaire SK50+ luonnollinen aurinkovoidepuikko, House Of Organic (toimitus Suomeen)

Algamaris Children’s SK50+ luonnollinen aurinkorasva, House Of Organic (toimitus Suomeen)

algamaris luonnollinen aurinkovoide

Miksi valita luonnollinen aurinkovoide?

On kaksi tapaa suojata ihoa auringolta (iholle lisättävät aineet); mineraalisuojaus ja kemiallinen suojaus. Monet ihotautiexpertit puhuvat mineraalisuojauksen puolesta ja kertovat sen suojaavan tehokkaasti haitallisia säteitä vastaan. Tähän väliin myös mainittakoon, että Algamaris aurinkovoide on aurinkosuoja, joka ei läpäise ihoa! 

Algamaris luonnollinen aurinkovoide on turvallinen lapsille. Koko perhe voi näin nauttia auringosta ilman haitallisia ainesosia.

Voimakkaita ainesosia (jopa haitallisia) sisältävät deodorantit vaihtuivat meillä myös luonnollisiin deodorantteihin ja mielenkiinto luonnonkosmetiikkaa ym luonnollisia ihonhoitotuotteita kohtaan kasvaa jatkuvasti entisestään. [lue myös 5 syytä miksi vaihdoin luonnolliseen deodoranttiin]

Luonnolliset aurinkorasvat -ja suojat ovat parempia iholle ja luonnolle

Jotkin aurinkorasvat ja -voiteet voivat läpäistä ihon ja kudokset! Valitettavan monet aurinkovoiteet usein sisältävät oikein kunnon kemiallisen koktailin (oxybenzone, avobenzone, octocrylene, homosalate, octinoxate, octisalate….). Eri kemiallisilla aineilla voi olla vaikutus kehon hormonitasoihin, etenkin lapsilla. Lisäksi niistä voi aiheutua pitkäaikaisia allergisia reaktioita. Muun muassa EWG tutkimuksissa on huomattu, että kemialliset aurinkovoiteet voivat vaikuttaa esimerkiksi kilpirauhasen toimintaan. Center for Disease Control and Prevention tutkimuksen mukaan taas eräs kemiallinen aine, joka on yleisin kemiallisissa aurinkosuojissa, voi vaikuttaa negatiivisesti sperman määrään ja naisilla olla aiheuttaa endometrioosia. Toki tutkimustuloksia on niin puolesta, kuin vastaankin, mutta aina on hyvä ottaa itse asiasta selvää ja tehdä sen perusteella omat johtopäätökset. Emme osaa sanoa, onko Algmaris -sarja se paras kaikista, mutta ainakin parempi kuin moni muu!

Tiettyjen kemiallisten ainesosien, joita on suurimmassa osassa aurinkosuojia, on todettu olevan haitallisia luonnolle. Luonnollinen aurinkovoide on myös ekoteko. Lue lisää tutkimuksesta täällä.

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *