Ava Women hedelmällisyysranneke

Ava Women 2.0 hedelmällisyysranneke – 3 eri käyttötapaa

Käytössäni on nyt muutaman kuukauden ollut uusi Ava Women hedelmällisyysranneke. Ajattelin koota vähän omia kokemuksia rannekkeesta ja sen käytöstä. Avan ranneke soveltuu moneen, mutta jos haluat muun muassa vaikka tietää, milloin sinulla on ovulaatio, tämä tuote todella helpottaa arkea. Aiemmin käytin kierron seurantaan maksullista puhelinapplikaatiota ja tavallista lämpömittaria. Mittasin joka aamu lämmön ja syötin tiedon applikaatioon. Nyt Ava Women ranneke tekee saman (mittaa ihon lämpötilan sekä muita tietoja) puolestani yöllä, kun nukun.  Ava Women rannekkeen teho on muuten kliinisesti todistettu, mikäli mietit sen varmuutta. Lisä tietoa Ava Womenin sivuilta täällä.

Ava women hedelmällisyysranneke ovulaatio

Ava Women ranneke mittaa mm. lepopulssia, unen määrää ja laatua sekä fysiologisen stressin määrää ja ihon lämpötilaa.

Voit käyttää ranneketta jos haluat oppia tuntemaan kehosi ja kiertosi paremmin, yrität tulla raskaaksi tai jos olet jo raskaana.

Ava Women hedelmällisyysranneke opettaa sinulle mitä kehossasi tapahtuu kunkin kierron aikana; milloin ovulaatio on, milloin kuukautiset todennäköisesti alkavat jne… Ranneketta pidetään vain öisin, sen käyttäminen on super helppoa. Aamulla ranneke ladataan ja synkataan langattomasti puhelimen applikaation kanssa. Jos toiveissa on tulla raskaaksi, applikaatio näyttää jopa huimat 5 hedelmällistä päivää per kierto!

Ava Women hedelmällisyysranneke – mistä pidin?

Helppo käyttää – Ava Women hedelmällisyysranneke mittaa kaiken tiedon yöllä, kun nukun. Minun ei tarvitse muistaa mitata lämpöä aamulla.

Monikäyttöinen – nyt käytän kierron seurantaan, jossain kohtaa sitten myöhemmin raskauden yrittämiseen ja raskauden seurantaan.

Applikaatio on selkeä ja oman kehon toimintaa on helppo opiskella ja ymmärtää.

Varmuus – Applikaatio piti kohdallani todella hyvin paikkansa jo heti ensimmäisestä kierrosta lähtien. Muistan toisen applikaation, joka perustui aamulämpöön (kuumemittari) heittävän monesti aika paljonkin. Ovulaatio varmistuu monesti muutama päivä jälkeenpäin, kunhan laite on kerännyt tarpeeksi tietoa.

Nopeus – Laite synkkaa nopeasti ja ottaa yhteyden (ranneke->puhelin) melko kaukaakin toisesta huoneesta.

Mistä en pitänyt?

Tukimateriaalit – Kaipaisin enemmän apua ymmärtämään kerättyä dataa. Applikaatiossa on paljon graafisia taulukkoja ja tilastoja, olisi hienoa ymmärtää ne ihan täysin. Ava Women hedelmällisyysranneke on kyllä helppokäyttöinen, mutta se kerää tietoa todella paljon.

Tuki – FAQ saisi olla hieman nopeampi käyttää, niin tiedot löytyisivät helpommin.

Kieliversiot – Osa sanastosta on hieman vaikeaa, vaikka oma englannin kielen taitoni on todella hyvä. Olisi toki mahtavaa jos applikaatio olisi vielä joskus saatavilla suomeksi.

Materiaali – Ranneke on mukava, mutta aavistuksen hiostava (koska kuminen). Vaihtorannekkeet olisivat kivoja, tai joskus kenties kankainen naruranneke tms.

Muita pointteja

  • Laitteen voi synkronoida iPhoneen ja Androidiin.
  • Ava Women hedelmällisyysrannekkeen loi tiimi tutkijoita.
  • Ranneke on säädettävissä (minimi 12.5cm, maksimi 20.5cm)
  • Huom! Ava Women ranneke ei ole ehkäisykeino, eikä sitä tule käyttää raskauden ehkäisyyn.

Koodilla NINA20 saat Ava Women rannekkeesta 20€ alennuksen.
Klikkaa alta kauppaan, lue lisätiedot tuotteesta ja hyödynnä koodi kassalla.

KLIKKAA KAUPPAAN: Ava Fertility Tracker 2.0 hedelmällisyysranneke

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *