Bobles lelut

Bobles lelut on suunniteltu kehittämään useaa eri osa-aluetta, joille en nyt keksi aivan suoria suomennoksia, mutta pääsääntöisesti ne ovat lihaskunnon, motoriikan, tasapainon, nopeuden, koordinaation ja ketteryyden kehittäminen.

Ajattelin kirjoittaa leluista, kun niitä on tullut vastaan sosiaalisessa mediassa jatkuvasti. Mihin Boblesin suosio sitten perustuu? Onko kyseessä vain kivan näköinen lelu vai kenties oikeasti ?

Bobles lelut

Bobles lelut, Weecos – Vastuullisten tuotteiden kauppapaikka
Weecosilla on mm. paljon uusien pienempien suomalaisten yrittäjien tuotteita!

 

Bobles – lihaskunnon kehittäminen

Kun lelu on käännettynä kyljelleen, voi lapsi maata osaksi Boblesin päällä. Materiaalihan on varsin kestävää, eikä lelun päälläkään seisominen litistä lelua tai jätä siihen jälkiä. Materiaali on jonkinlaista vaahtomuovia.

Mahallaan maatessa vauvan ja lapsen selkälihakset kehittyvät, mikä toki on todella tärkeää arjessakin. Hyvät selkälihakset ohjaavat parempaan ryhtiin ja mahdollistavat myös esimerkiksi ponnistusten ja hyppyjen voimistumisen (parempi keskivartalonhallinta).

Bobles lelutBobles lelut

Vanilia oli vähän turhan innostunut Bobleimaan – kaikki uusi kiinnostaa niin hirveästi! 

 

Bobles – koordinaation, tasapainon ja motoriikan kehittäminen

Tämän lelun päällä voi myös seistä – ja kiikkua! Jotkut mallit jopa mahdollistavat portaiden kaltaisen “polun” luomisen. Myös pienempien päällä voi seistä (varmaan kestää jopa aikuisenkin…). Meidän Pieni Ankanpoikanen keikkuu myös ja lapsi voi joko istua, maata tai seistä sen päällä.

Bobles lelut

 

Nopeuden ja ketteryyden kehittäminen

Mielikuvitus on rajana näiden lelujen kanssa – pienistä ja isoista voi luoda temppuratoja, joita pitkin kontata, kävellä tai hyppiä. Toki pitää huolehtia turvallisuudesta, mutta vaikuttaa näin entisenä telinevoimistelijana ja telinevoimisteluvalmentajana ihan näppärältä keinolta kehittää nopeasti ponnistusvoimaa ja koordinaatiotakin.

Bobles lelut

Me tilasimme vähän pienemmän leikkikalun alkuun. Bobles Pieni Ankanpoikanen, Weecos

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *