Childhome Evolu 2 syöttötuoli 3-in-1

Childhome Evolu 2 syöttötuoli, tuoli ja sitteri on näppärä 3-in-1 kokonaisuus arkeen. Childhome Evolu -sarjaan kuuluu syöttötuoli, jonka saa madallettua myös taaperon tuoliksi. Samaiseen syöttötuoliin saa ostettua jalkojen jatkopalat, jolla tuoli nousee baaritiskin tai korkean saarekkeen korkeudelle. Erikseen saatavilla on myös sitteri, joka on vaihdettavissa syöttötuolin penkin tilalle korkeiden jalkojen päälle.

Childhome Evolu 2 syöttötuoli – kokemuksia

Childhome on belgialainen laadukas brändi, jonka tuotteet ovat jämäköitä ja hyvin valmistettuja. Olemme aiemmin ostaneet myös Childhome vauvasängyn ja hoitopöydän, joihin molempiin olemme olleet todella tyytyväisiä. Samoin tähän syöttötuoliin, joka on hyvin vakaa olematta silti turhan painava. Tuotteet tulevat pienissä paketeissa ja ovat ”kokoa-itse” tyylisiä, eli jonkin verran näppäryyttä vaativia. Voimme lämpimästi suositella sarjan tuotteita! Lisää syöttötuolista valmistajan sivuilla: Childhome.com

Childhome Evolu 2 syöttötuoli – mistä pidimme?

Materiaalit – Childhome Evolu 2 syöttötuoli on helppo pitää puhtaana, puupinnat eivät ole turhan huokoisia eli nekin voi tarvittaessa pyyhkiä kostealla rätillä. Pehmusteiden materiaali on mukavaa ja pehmeää.

Käyttöikä – Childhome Evolu 2 on pitkäikäinen kokonaisuus / setti, sillä sitteriosa menee pituudesta riippuen jopa 6kk ikään saakka, istuin taas puolestaan jopa 6 – vuotiaaksi (syöttötuolista taaperoistuimeksi).

Korkeussäätö – Parasta tässä syöttötuolissa tai syöttötuoli-sitterikokonaisuudessa on korkeuden säätö. Osia saa helposti poistettua ja lisättyä, jolloin korkeus laskee tai nousee.

Lisätarvikkeet – Paljon lisätarvikkeita saatavilla, niin pehmusteita, kuin keinujalkoja ja jatkopaloja jalkoihin…

Tasapaino – Syöttötuoli on todella vakaa, olematta kovin painava.

Mistä emme pitäneet?

Vöiden säätö – Vyöt on tarkoitettu hieman suuremmalle lapselle, kuin noin 9 kiloiselle ja 70cm pitkälle. Vyöt jäävät aavistukset löysälle ollessaan pienimmällä asetuksella.

Lukitus – Childhome Evolu 2 syöttötuoli on varustettu hyvillä vöillä ja todella napakalla lukolla, mutta lukon sulkeminen ja avaaminen vaatii jonkin verran näppivoimaa. Toki etuna on se, ettei lapsi saa lukkoa millään itse auki. Lukkoa käyttäessä pitää olla tarkkana, ettei iho jää väliin.

Sitterin kulma – Sitteri säätyy kyllä eri kulmiin, mutta vain muutamaan. Toivoisimme, että kulmassa olisi enemmän säätövaraa.

Väri – Valkoinen on enemmän luonnonvalkoinen, kuin puhtaan ”kylmän” valkoinen.

Koko – Jalat levittäytyvät aika etäälle toisistaan, joten tuoli vie hieman enemmän tai saman verran tilaa, kuin normaali ruokapöydän tuoli.

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *