Teutonia Trio lastenvaunut

Teutonia Trio lastenvaunut koostuvat rungosta, istuimesta ja vaunukopasta. Vaunukoppa ja istuin ovat paketissa mukana kankaina, jotka pingotetaan ja vaihdetaan saman rungon / kehikon ympärille. Näin ollen Teutonia Trio lastenvaunut eivät vie turhaa säilytystilaa. Testasimme Teutonia vaunuja eri olosuhteissa, tässä meidän kommenttimme – mistä pidimme ja mistä emme niinkään.

Teutoniaa jälleenmyy Suomessa Lastentarvike. Värejä on tällä hetkellä saatavilla Melange Light, Melange Grey, Melange Navy ja Melange Black. Kuvien vaunujen väri on Melange Light.

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit täältä.

Katso alta videoesittely Teutonia Triosta ja laita myös IG @ninasarjolahti seurantaan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina | Nappisilmät.fi (@ninasarjolahti) on

Teutonia Trio lastenvaunut – kokemuksia

Tiivistettynä Teutonia Trio lastenvaunut ovat hyvät ja edulliset yhdistelmävaunut niille, jotka haluavat vaunut alle 800 eurolla (huomaa, että hinnat voivat muuttua arvostelun julkaisun jälkeen). Teutonia lastenvaunut ovat vakaat, pyörät ovat isot ja niillä pärjää hyvin niin loskassa, lumessa, kuin hiekallakin. Vaunukoppa on todella tilava ollakseen melko kapea ulkomitoiltaan.

Teutonia -tuotemerkki on saanut alkunsa Saksassa jo vuonna 1947! Teutonialla on siis hyvinkin pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalla. Teutonian tavoitteena on ollut perustamisesta saakka tarjota rakkautta, ilonpitoa ja positiivisuutta nuorten perheiden elämään. Teutonia on ruotsalaisen perheyrityksen omistuksessa.

Teutonia Trio yhdistelmävaunut – mistä pidimme?

Materiaalit – Vettähylkivät kankaat. Materiaalit ovat kauttaaltaan laadukkaat – niin työntöaisa, kuin kovemmatkin osat ja kankaat. Kankaat asettuvat ja pingottuvat nätisti paikoilleen. Istuinosan kankaat asettuu napakasti ja ovat todella tyylikkäät. Erityismaininta ja -kiitos keinonahkaisista osista, joita on kerrankin muuallakin, kuin yksin työntöaisassa.

Koko – Teutonia Trio yhdistelmävaunut ovat tilavat lapselle, mutta kuitenkin vain 59cm leveät.

Mukavuus – Vaunukopan patja on todella muhkea ja pehmeä.

Jousitus – Jousitus on monia ”design -vaunuja” parempi, ei silti yhtä hyvä, kuin esimerkiksi Britax Go Bigeissa, jotka ovat poikkeuksellisen pehmeät työntää. [Britax Go Big 2 lastenvaunut]

Renkaat – Iso plussa suurista renkaista, joilla pärjää missä vain olosuhteissa, myös lumessa. Takapyörien halkaisija on 31cm ja etupyörien 23cm. Renkaat ovat puhkeamattomat.

Tavarakori – Kerrankin suljettu tavarakori!!! Olisipa muissakin merkeissä sama loppuun asti mietitty yksityiskohta. Tavarakori on todella tilava ja kannen saa vetoketjulla siististi kiinni.

Heijastimet – Teutonia Trio lastenvaunut on varustettu heijastimilla, ne ovat rungon kuvionnissa valmiina.

Teutonia lastenvaunut – mistä emme pitäneet?

Koko – Samalla, kun Teutonia Trio yhdistelmävaunut ovat kapeahkot, ne ovat kuitenkin melko korkeat. 160 cm pitkälle naiselle vaunut tuntuvat suurilta.

Työntöaisa – Mielipidekysymys, mutta me emme pidä työntöaisasta, joka on paksuhko tai muodoltaan pitkulainen (ei täysin pyöreä).

Muokkaus – Se, että istuinkangas vaihdetaan vaunukoppakankaan tilalle samaan kehikkoon, on teoriassa ihan hyvä ajatus, mutta käytännössä hieman hankala. Kankaan vaihtamisessa meni meiltä noin 15-20 minuuttia, sillä jotkin osat olivat jäykkiä ja hieman vaikea laittaa paikoilleen. Voi toki olla, että uusina osat ovat jäykkiä ja kankaiden vaihto on vaikeampaa. Jollekin saattaa olla etua siitä, ettei vaunukoppa vie näin ”kankaana” juuri säilytystilaa, meille tämä asia ei ole kovin merkityksellinen.

Tuuletusaukko – Teutonia Trio lastenvaunut on varustettu tuuletusikkunalla. Jotta tuuletusaukon mesh -kankaan saa esille, pitää päällinen kuitenkin irroittaa myös muovisen säätönapin ympäriltä. Vaatii hieman sorminäppäryyttä.

Jaa julkaisu:

4 Comments

 1. VoMo
  10.2.2020 / 14:34

  Onko tosiaan että painoraja on 15kg?

 2. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  2.4.2020 / 09:57

  Monet kaupat ovat ottaneet nyt painorajat pois, mutta Teutonian omilla sivuilla lukee 15kg. Joissain verkkokaupoissa 22kg, mikä kuulostaa suositusikään nähden järkevämmältä (0-36kk). https://en.teutonia.com/product/Teutonia-TRIO-Urban-Black Laitan heille mailia tästä ja kyselen, miksi tiedot vaihtelee noin paljon!

 3. Silja
  13.5.2020 / 16:20

  Onko tämä teutonian painorajahomma vielä selvinnyt? ?

 4. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  12.6.2020 / 11:18

  Eivät vastaa mitään… Oletko koittanut soittaa LAstentarvike myymälään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *