Lämpöpussi – paras apu kylmään talveen

Lämpöpussi on ykkösvalintani talvivarusteista! Vauvan pukeminen on aina yhtä haastavaa – mikä on liikaa, mikä liian vähän… Kirjoittelin jo aiemmin lämpöpussista ja sen valinnasta, kun otin asiasta ensimmäistä kertaa selvää (raskaana). Nyt kun vauva-arki on täydessä käynnissä, on asiasta kertynyt jälleen hyvin laajempaa näkemystä ja kokemusta. Tässä pointteja, mitkä tekee lämpöpussista aivan todella mahtavan vauvan kanssa.

Lämpöpussi – paras apu kylmään talveen

Lämpöpussi on vauva-arjen pelastus

+ Turvakaukalon oma Cybex lämpöpussi helpottaa pukemista, kun liikutaan vain turvakaukalon kanssa.

+ Lämpöpussin saa nopeasti auki esim. lyhyillä (ruoka)kauppareissuilla.

+ Lämmönsäätely on helpompaa, kuin toppa-asun kanssa.

+ Ilma kiertää paremmin lämpöpussissa, kuin toppa-asussa.

+ Meidän uusissa Cybex Priam Platinum 2019 vaunujen kopassa on kunnon lämpimät pehmusteet. Silti lämpöpussi on todella hyödyllinen ja tarpeellinen lisä.

+Lämpöpussin sisälle tarvitaan vähemmän vaatetta (meillä noin -10’C saakka päällä pitkähihainen body, housut, kauluri, merinovillainen haalari (kekäle -kauppa)).

+ Meidän Damian jatkaa usein sisällä uniaan, toppa-asun riisuminen voisi helpommin herättää hänet…Nyt villahaalarin avaus/yläosan riisuminen riittää aika pitkälle.

+ Säädettävä koko on ihan must. Yksi hankinta menee pidemmän aikaa, eikä pussi ole alussa turhan pitkä. Monet lämpöpussit voi kiinnittää myös vaunujen istuinosaan (n.6kk ->).

 

Huom! Pohdi tarkkaan, minkä paksuinen lämpöpussi hankkia. Mieti myös käyttötarkoitusta; käytetäänkö lämpöpussia vain vaunukopassa vai myöhemminkin rattaissa. Meillä menee sama pussi nyt talvella vaunukopassa ja ehkä alkuvuonna jo rattaissa sekä toki sitten vuoden 2019 talvella myös, kun ikää on vasta 1v… Mieti myös käytätkö pussia turvakaukalossa, jolloin tarvitset mallin, jossa vetoketju kulkee myös tarvittaessa jalkojen välissä pystysuoraan. Meillä on turvakaukalossa Cybexin oma lämpöpussi aina kiinni.

Lämpöpussi – paras apu kylmään talveenLämpöpussi – paras apu kylmään talveenLämpöpussi – paras apu kylmään talveen

(Ylimpänä) Valkoinen ohuehko (kevät/alkusyksy) lämpöpussi on Baby’s Only -merkkinen, Raskauskeiju

(Alla) Meidän sininen paksu lämpöpussi on La Millou -merkkinen, Mama Polka
Paksulla lämpöpussilla on menty nyt koko talvi, Damian syntyi marraskuussa. Veikkaisin, että säiden puolesta käyttöaikaa on vielä monta kuukautta.
Talvi vaihtuu kevääseen niin myöhään, että varmasti ehditään käyttää pidennettyä versiotakin jokunen hetki.

Lämpöpussi – paras apu kylmään talveenLämpöpussi – paras apu kylmään talveen Lämpöpussi – paras apu kylmään talveen Lämpöpussi – paras apu kylmään talveen

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *