Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – Mima & Jem + Bea

Tilasimme Miman rattaat ulkomailta ja nyt livenäkin ovat kyllä aivan mahtavat. Olemme super tyytyväisiä! Tilausprosessi oli vähän hankala, kun tätä väriä ei ollut saatavilla Virossa (Suomessa ei missään vielä myynnissä). Ensin tuli osa tuotteista ja osa puuttui ja sitten soiteltiin perään (murrr!!) ja lopulta saatiin kaikki osat perille. Jos toiveissasi on tilata nämä Mimat, niin varaa aikaa hommaan! Meillä meni yhteensä tilauksesta toimitukseen (kun kaikki perillä) ehkä se 3 kuukautta. Voit kysellä lisää kommenteissa mistä tilattiin..

Mima lastenrattaat / lastenvaunut

Kirjoitin aiemmin jo pidemmän julkaisun aiheesta, löydät lisää tietoa rattaista täältä. Onko ne muuten vaunut vai rattaat? En ikinä tiedä, mitä termiä käyttää! 🙂

Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – mima & jem + bea Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – mima & jem + bea

Nyt kun saimme myös nuo Mimat kotiin ja minulla onkin laittaa ihan ”live”kuvaakin näistä ihanuuksista. Olivat kyllä juuri niin ihanat, mitä kuvissa ja sivuilla. Ja hirveästi kaikkea lisäosaa ja härpäkettä – on sadesuojaa, hyttyssuojaa, kuppitelineitä, vilttiä, lämpöpussia ja sateenvarjokin.. Toiveissa oli saada todella kevyet, mutta jämäkät rattaat, jotka näyttäisivätkin jotenkin huolitelluilta. Siispä valinta osui Mimaan ja samalta myyjältä (Ruotsin kautta tilaus ja lähetys Hollannin varastolta…)ostettiin meille myös Mima Moon 3-in-1 sitteri/lounge -tuoli/syöttötuoli, josta lisää aiemmassa julkaisussa täällä.

Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – mima & jem + bea

Huopa: Elodie Details, Babyshop
Lastenvaunut: Mima

Jem + Bea vaunukoukut

Vaunuista kun on puhe, niin on pakko puhua näiden vaunukoukkujen puolesta – ihan huipputuote! Etsin pitkään koukkuja, mitkä saisin kiinnitettyä rattaiden aisaan. Kaikkialla tuntui olevan tarjolla vain muovisia, jotka eivät välttämättä kestä kyllä vuosia.. Joten nämä kullan väriset ja metalliset vaunukoukut olivat ihan super löytö. Minulla on varmaan liikaa aikaa selailla verkkokauppoja, kun löydän kaikkea tällaista, mutta olipahan tällä kertaa ainakin tosi tarpeellinen ja pitkään metsästetty löytö. Kuvista löytää nämä suoraan Babyshop kaupasta!


Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – mima & jem + bea

Koukut: Jem + Bea / Babyshop

Elodie Details vaihtolaukku

Tämä pieni vaihtolaukku on mielestäni juuri sopivan kokoinen, siis kulkemaan jemmassa rattaiden alaosan lokeroissa. Etenkin kun on nuo vaunukoukut, joihin saa sitten omat tavarat ja vähän toisenkin, niin uskon, että tällaisella pienemmällä vauvan hoitolaukulla pärjätään.

Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – mima & jem + bea Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – mima & jem + bea

Vaihtolaukku: Elodie Details, Babyshop
Tutti: Elodie Details, Babyshop
Tuttinauha: Bjällra of Sweden, Babyshop

Onko kellään muilla Miman rattaita? Oletteko olleet tyytyväisiä niihin? Entä minkä tarvikkeen koette ihan elintärkeäksi olla aina mukana vaunuissa? 

Jaa julkaisu:

6 Comments

 1. Jonna
  26.8.2018 / 14:16

  Hei, mielelläni kuulisin mistä MimaXari- vaunut tilasitte, millainen prosessi ja onko Suomeen sama prosessi kuin Viroon? Suoraan netistäkö valitsit kaiken tarvittavan vai olitko yhteydessä toimittajaan puhelimen/s-postin välityksellä? Katsoin, että Ruotsin Mimasta pystyy netistä tilaamaan, mutta toimittavatkohan Suomeen.. Kiitos mukavasta blogista ja mielenkiintoisista aiheista 🙂

 2. nappisilmat
  Kirjoittaja
  26.8.2018 / 16:09

  Heippa Jonna! Tosiaan tilattiin mailitse ruotsin jälleenmyyjältä – he järjestivät toimituksen ja heille maksettin. Tavarat tuli Hollannista kaikki. Upeat rattaat ja kaiken vaivan arvoiset, mutta varaa tosi paljon hermoja ja aikaa. 😀 Ruotsista vastattiin todella viiveellä aina ja osa tavroista tosiaan puuttui ekasta toimituksesta. Ruotsiin ei saanut yhteyttä puhelimitse, vain mailitse. Keräsin itse ekaan mailiin sivuilta listan linkkeineen mitä haluan tilata ja pyysin maksutiedot. Maksetaan kruunuina heille. Mitäköhän lopulta ois toimitusaika ollut.. sanotaan että jos maaliskuussa tilattiin niin kamat oli meillä kokonaisuudessaan kaikkineen ehkä kesäkuussa. Onneksi nyt kaikki vihdoin meillä ja ovat kaiken vaivan arvoiset <3 Otettiin rattaat, turvaistuin, lämpöpussit, viltit, mukit, sateenvarjo ja kaikkiin noihin adapterit..Lisäksi mima mooniin pehmusteet. Mima Moon ostettiin tallinnasta. Huom! Tallinnassa on kaupoissa Mimoja, mutta ei näkynyt mustia, eikä voi tilata. Ollut ruskeaa, keltaista, valkoista ja punaista heti ostettavissa.. Jotain lisävarusteita myös, muttei kaikkea..

 3. Jonna
  27.8.2018 / 17:30

  Kiitos infosta. Kiva, että saitte mieleisenne vaunut! MimaXarit ovat kyllä tyylikkäät. Mukavaa odotusta 🙂

 4. nappisilmat
  Kirjoittaja
  28.8.2018 / 20:07

  Eipä mitään, joo pitkä prosessi, mutta nyt on hyvät pelit! ? Kiitokset ? Ja samat sinne, jos on pikkuinen tulossa tai jo yksi tai useampi ennestään ?

 5. Sara Heino
  7.12.2018 / 10:37

  Aivan päheet rattaat!
  Olisi hienoa saada uutta postausta rattaista? Millaiset ovat olleet itse käytössä ja lisää kuvia mielellään. Itse tulen saamaan esikoiseni heinäkuussa ja mietin juuri näitä rattaita. Mietityttää vain, kuinka paljon aikaisemmin pitäisi laittaa tilausprosessi käyntiin tänne kotosuomeen.

 6. nappisilmat
  Kirjoittaja
  20.12.2018 / 15:16

  Moikka! Kiitokset viestistä 🙂 Nää Mimat on todella näyttävät rattaat, olen samaa mieltä! Tosin saatiin yllärinä myöhemmin lahjaksi Cybexin setti ja piti valita kummat ovat paremmat meille… Ehdittiin muutamia kertoja käyttää/testata arjessa Mimoja ja todettiin, että Cybexit oli meille tosi aktiivisena perheenä paremmat.. Cybexeissa napit on pehmeämmät/kevyemmät painaa ja muutamia muitakin toiminnallisuuksia on, jotka vaan toimii paremmin ja helpommin. Runko menee vähän pienempään tilaan myös ja luukku alhaalta ei aukea, kuten Mimoissa, joissa ei oo nepparia tai tarraa alaosan luukuissa. Eniten ratkaisi meillä turvakaukalohomma – saatiin cloud z, joka pyörii 360 telakalla autossa. Se on vaan arjessa niin helppo käyttää, niin päädyttiin lopulta Cybexin settiin. Mun IGssä on uusimmissa vaunukuvissa noi uudet uutuusvärissä, jota ei vielä saa suomestakaan.. Kuvassa ohjeet aleen ja tilaamiseen, jos ne kiinnostaa. 🙂 Jos päädyt Mimoihin, niin Virossa on jotain värejä babycity.ee sivuilla. Muuten tilaus sitten ruotsista, kuten me tehtiin. Toimituksessa oli vähän ongelmia, kandee varaa joku 2kk.. Toivottavasti tää auttoi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *