Bachelor Suomi -naisten jälleennäkeminen Helsingissä

Jep, olin joskus Bachelor Suomi -ohjelmassa mukana. Siitä on jo monta monta vuotta tosin, nyt ekaa kertaa koskaan kokoontuminen kaikkien kausien naisten kanssa. Ja eilen la olikin aika pitkä päivä! Lähdin yksin Helsinkiin treffaamaan ystävääni ja lisäksi tosiaan järjestimme Nooran kanssa nuo Bachelor -tyttöjen reunion partyt. Ohjelmassa hyvää ruokaa Ravintola Umeshussa Töölössä, jossa olemme myös osa-omistajia. Saimme erikoismenun koko 20 hengen porukalle. Japanilaisessa ravintolassa kuuluu olla paljon muutakin ruokaa, kuin vain sushia tai nigireitä ja muita kääröjä. Siispä myös raskaana oleva löytää listalta paljon vaihtoehtoja.

Bachelor suomi -naisten jälleennäkeminen helsingissä Bachelor suomi -naisten jälleennäkeminen helsingissä

Umeshun jälkeen suuntasimme Löylyyn, johon osa porukasta jäikin vielä viettämään iltaa, kun lähdin satamaan ja kotiin. Tarkoituksena oli ensimmäistä kertaa koskaan kokoontua kaikkien kausien Bachelor -naisten kesken. Kausia on nyt tullut kolme, joten kutsuttuja olikin hurja määrä! Järjestimme illan yhdessä viime kaudelta tutun Nooran kanssa.

En ole muuten ollut yhteyksissä juuri kausien naisiin, mutta nyt oli kiva tavata kaikki livenä ja vaihtaa ajatuksia kuvausreissuistakin. Yleisesti kaikilla oli jäänyt tosi hyvä maku suuhun ohjelmasta, niin myös minulla. Uskon, että kaikki tapahtuu syystä. Vaikka reissussa tulikin pettymys hommaan, niin kohtalo johdatti minut ihanan uuden ihmisen, ja nykyisen puolisoni, luokse. Nyt elämä on parempaa kuin voisi toivoa – on upea koti, ihana perhe, paljon mielenkiintoisia töitä ja lisäksi vauva tulossa.

Vitsit aika rientää! Kuvausreissu taisi olla joskus 2015 vuoden lopulla jos oikein muistan. TVstä jaksot tuli vuoden 2016 alussa. Pitäisi varmaan saada ne jotenkin talteen – olihan tuo nyt hauska kokemus ja mieleenpainuva reissu Afrikkaan.

Bachelor suomi -naisten jälleennäkeminen helsingissä Bachelor suomi -naisten jälleennäkeminen helsingissä Bachelor suomi -naisten jälleennäkeminen helsingissä

Takki: Zara
Paita: Zara
Laukku: YSL
Neule: Louis Vuitton
Housut: Röhnisch
Kengät: Louis Vuitton

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *