Meille tulee vauva! Muumi -vaipat ja kakkaralliin valmistautumista…

Vitsit, miten jotenkin jännitti julkistaa koko muulle maailmalle meidän vauvauutinen! Nyt meidän arki onkin yhtäkkiä sitten täynnä uusia merkkejä, joista emme ole koskaan kuulleet – on vaippoja, leluja, tutteja, pulloja ja huonekaluja. Aivan hurjaa, mutta samalla niin ihanaa ♡ Hirveästi kysymyksiä ja ajatuksia, mutta onneksi meitä on kaksi näitä selvittämässä. Nostan täällä blogissa esiin vuorotellen kaiken maailman vauvatuotteita sitä mukaa, kun ehdimme niitä hankkia. Nyt vuorossa oli vaippavarastojen täyttö (meillä on iso lastenhuone tyhjillään ja minusta on tullut kontrollifriikki ja haluan lyhentää ostoslistaa sitä mukaa kun on mahdollista) 🙂

Muumi baby vaipat valmiiksi uudelle tulokkaalle

Olemme molemmat ihan Muumi faneja! Jännä, miten monella eri brändillä on saatavilla kaikkia Muumi kuoseja – ainakin tähän mennessä olen bongannut perusastioiden ohella Rätt Startin, Muumi Babyn, Martinexin ja Finlaysonin. Onko vielä muita – vinkatkaa meille ihmeessä? Selailin läpi eri vaippamerkkejä, kun sain mainoksen Facebookissa ilmaisista vaipoista (apua, laitteet niin kuuntelevat meitä). Kaikki muutkin Muumilaaksolaiset voi muuten tilata ilmaisia näytetä vaippoja Muumi Baby -sivuilta! Kaikki tietää, miten paljon alussa on kaiken maailman kuluja…

Muumi -vaippojen valintaan oli kyllä toki muitakin syitä. Vertailemme jokaisessa eri vauvatuotteessa Teron kanssa eri vaihtoehtoja keskenään. Haluamme löytää kaikista sen parhaimman vaihtoehdon – sama homma oli myös esimerkiksi rattaiden kanssa, jonka valinnasta kerroinkin jo toisessa julkaisussa täällä. Miksi Muumi Baby -vaipat sitten olivat meistä ne parhaimmat? 

Meille tulee vauva! muumi -vaipat ja kakkaralliin valmistautumista…

Miksi valitsimme juuri Muumi vaipat

 • vauvan iho on todella herkkä – Muumi vaipoissa ei ole lisättyjä kemikaaleja tai hajusteita
 • paljon eri kokoja, joten istuvuuskin on lukemani palautteen mukaan super hyvä (hei jos voi välttyä joltain kakkaräjähdykseltä, niin kiitos me valitsemme sen vaihtoehdon haha)
 • otimme jo valmiiksi jemmaan koon 1, 2 ja 3 vaippoja (ilmeisesti nuo pienet voi jäädä tosi nopeasti pieniksi)
 • housuvaipat 7kg eteenpäin (Tero odottaa, että päästään tähän vaiheeseen 🙂 Muttei taida tosin tietää, että housuvaippojakin on joskus vielä vaikeampi saada kiemurtelevan pikkuisen päälle haha)
 • biohajoava materiaali (vaipoista kärsii vain eniten äidin nenä, eikä luonto)
 • NESTE- JA HAJULUKKO (omg niin toivon, että tämä on niin hyvä, kuin mitä kommenteista ja kokemuksista luin)
 • no hei muumit tekevät vain tästä vaipparumbasta paljon kivempaa myös isille 🙂

Mitä ajatuksia vauvan tulo meissä herätti?

Kuten aiemmin sanoinkin, niin tosiaan alkuinnostuksen jälkeen ryhdyimme heti tiiminä töihin, niin sanotusti. Aloimme selvittelemään kaikkia tarvittavia tuotteita ja sillä tavoin myös yhdessä varautumaan vauvan tuloon. Yhdessä tekeminen lähentää meitä ennestään ja haluan pitää Teron mukana kaikessa pienessä ja suuressa, olemme kuitenkin molemmat ensi kertaa saamassa lasta ja näin molempien pitää opetella paljon eri taitoja ja tietoja.

Olemme niin pähkinöinä esikoisestamme ja ihana jo ajatella mitä kaikkea hän tuo meille tullessaan ♡

 

Jaa julkaisu:

2 Comments

 1. Ansku
  24.10.2018 / 14:32

  Härrekyyd kuinka paljon vaippoja! Toivottavasti kyseisen merkin vaipat istuu teidän vauvalle, sen nimittäin tulee huomaamaan vasta käytännössä. Meidän esikoiselle paras oli pampers, kuopukselle libero. Muumit ei toimineet ollenkaan ekalla (joka on poika), tokalla (tyttö) toimi jossain vaiheessa…

 2. nappisilmat
  Kirjoittaja
  24.10.2018 / 18:40

  Joo Tero meinasi, että hän hakee sitten vaan kerran ja kunnolla vissiin 😀 No, jos kävisi niin onnettomasti, ettei nuo istuisi, niin lähipiiriin on tulossa paljon pikkuisia kakkahousuja… 😀 Toivotaan, että sopii, tosi tosi moni tuttu on ihan vannoutunut näiden käyttäjä, mutta kuten moni asia, niin nähtäväksi jää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *