Uuden kodin lastenhuone – Be Design Lume naulakko

Be Design on lapsuuden ystävieni ihana brändi, johon törmäsin sattumalta jokin vuosi sitten. Haaveilin muun muassa seinähyllyistä ja naulakoista, joista nyt tuo Lume naulakko on jo meillä hankittuna. Kyseessä on mallin pienempi versio, joka on aivan ihana lastenhuoneeseen. Niin suloinen ja näyttävä yksityiskohta mielestäni. Saa suloiset asut ja asusteet kivasti esille.

Uuden kodin lastenhuone – be design lume naulakko

Be Design Lume Coat Stand naulakko & henkarit
Pupuaiheiset vaatteet LIVLY, Babyshop

 

Be Designia pyörittää kaksi lapsuuden ystävääni. Äidilläni ja minulla on poni kun olin pieni, ratsastimme sillä molemmat ja itse kilpailinkin jonkin verran kouluratsastuksessa. Poni asusteli juuri näiden Be Designin tyttöjen tallilla. En muista enää luokkia, missä kisasin, mutta olisinkohan johonkin K1 spesiaaliin päässyt vai mikä lie mahtoi tuolloin olla. Ratsastus jäi telinevoimistelun tieltä sivuun vuosiksi, kunnes Iso-Britanniassa ja Kyproksella asuessani taas kävin hoito-/vuokrahevosilla ratsastamassa lähes päivittäin. Turun suunnalla tallilla vietettiin monia kesiä ja aikoihin mahtuu paljon ihania muistoja. Oli jännä yhtäkkiä törmätä tähän brändiin vuosien jälkeen ja hoksata, että brändiä vetääkin omat lapsuuden ystävät Bette ja Cilla. Tämän hoksattuani, ja ymmärrettyäni, että tuotteet ovat suomalaista käden jälkeä, halusin niitä tosin vielä enemmän! Ehkä joskus saamme vielä noita hyllyjä ja muita.

 

Uuden kodin lastenhuone – be design lume naulakko Uuden kodin lastenhuone – be design lume naulakko Uuden kodin lastenhuone – be design lume naulakko

 

Olen niin iloinen, että meillä on oma uusi koti nyt. <3

Ja mikä parasta, tykkään siitä ihan super paljon – etenkin lattioista ja muista pinnoista. Lastenhuoneesta tulee niin suloinen! Vielä se ei ole valmis, kun kaikki kamat pitää ostaa uudelleen (vanhat jätettiin homelöydösten vuoksi vanhaan kotiin). Mutta hiljaa hyvää tulee. Muutamia juttuja on jo valmiina, tässä esimmäinen kurkistus pienen huoneeseen. 

 

Uuden kodin lastenhuone – be design lume naulakko Uuden kodin lastenhuone – be design lume naulakko

 

Laittakaa tämä ihana instatili myös seurantaan <3
@bedesignfinland

Uuden kodin lastenhuone – be design lume naulakko

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *