Done By Deer lelukaari ja leikkimatto

Done By Deer lelukaari ja leikkimatto, kuosissa Tiny Tropics on vuoden 2019 uutuus. Tiny Tropics sarja on yksi suosikeistamme. Se on värikäs ja pirteä, olematta liian ”villi”. Juuri sopiva väripilkku muuten hillittyyn kotiin. Ennen kaikkea tämä lelukaari on laadukkain kaikista, mitä vastaan on tullut. Lelukaari ja leikkimatto on ollut meillä käytössä päivittäin, edelleen n.7kk iässä. Lisää tuotteesta: donebydeer.com

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit täältä.

Done By Deer lelukaari ja leikkimatto – kokemuksia

Done By Deerin lelukaari ja leikkimatto on todella laadukas ja monikäyttöinen. Suosimmekin itse asiassa sellaisia leluja ja tarvikkeita, joista on a) iloa pitkäksi aikaa b) soveltuvat moneen eri käyttöön. Lelukaarta voi pitää erikseen esimerkiksi sohvalla tai sängyllä, lelumatto taas kulkee hätätapauksessa mukana vaikka lyhyellä matkalla ja tarjoaa puhtaan alustan, jossa kieriä ja leikkiä. Done By Deer lelukaari on todella jämäkkä ja vakaa, joten se pysyy pystyssä vauhdikkaammissakin leikeissä.

done by deer lelukaari ja leikkimatto 1

Meillä käytetään Muumi baby vaippoja

Done By Deer Tiny Tropics lelukaari ja leikkimatto – mistä pidimme?

Materiaalit – Paksua ja laadukasta kangasta, joka kestää aikaa ja käyttöä. Kauniit värit ja ”syvä” väri, joka ei haalistu.

Paino – Done By Deer lelukaari on riittävän painava ollaakseen vakaa ja pysyäkseen hyvin paikallaan. Lelukaaren kummassakin päässä on painot (hiekkaa) pitämässä jalat paikoillaan. ”Jalkojen” pohjassa on myös liukuesteet.

Lelut – Todella kauniit ja kestävät lelut, jotka saa myös halutessaan irti ja kiinni leikkimattoon. Mukana 2kpl tuttua hahmoa muista Done By Deer sarjan tuotteista sekä yksi roikkuva peili. Done By Deer leikkimatto on varustettu lenkeillä, joihin lelut voi virittää kiinni. Lelut pysyvät tiukasti kiinni matossa. Eläinhahmojen ja peilin lisäksi lelukaaressa on ommeltuna kiinni myös toinen peili ja rapiseva lelu.

Maton kuljetus – Maton saa rullalle ja tarralla kiinni, jolloin sen siirtäminen tai kuljettaminen on helpompaa.

Mistä emme pitäneet?

Pesu – Leikkikaaren puhtaanapito on hieman hankalaa, sillä päällistä ei saa pois. Leikkimatto on helpompi pitää puhtaana. Onneksi lelukaari harvemmin likastuu niin pahasti, ettei pyyhintä kostealla rätillä riitä.

Peili – Peilit ovat pehmeää materiaalia ja menevät mutkalle helposti. Peilikuva on ihan vääristynyt, mutta ilmeisesti tästä ei ole haittaa – meillä peili on yksi suosituimmista jutuista koko lelukaaressa!

Kuvissa oleva ihana eläinbody, jossa villieläimiä, Lindex
GOTS -sertifioitua puuvillaa (95% puuvilla)
Sininen merinovillabody on CeLaVin, celavi.dk

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *