Nuna Sena Aire matkasänky

Nuna Sena Aire matkasänky on yksi vakaimmista ja laadukkaimmista matkasängyistä, mitä olemme tähän mennessä testanneet. Hyvä matkasänky on mielestämme sellainen, jota voi käyttää tarvittaessa/halutessaan myös arjessa. Matkasänkyä voi käyttää esimerkiksi leikkikehänä, kun vauva pitää saada hetkeksi turvallisesti leikkimään, vaikka vanhemman laittaessa ruokaa. Lisää tuotteesta: Nuna.eu

Saatavuus Suomessa: Tiedustele mahdollisuutta tilata tuote myymälään Vaunuaitta, Wauva, Huvikumpu, MuksuMassi, OzBaby

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit: Mitkä tuotteet läpäisevät testin

Meille matkasängyn valinnassa tärkeimpiä tekijöitä ovat:

  • vakaus
  • materaalit ja niiden laatu
  • korkeuden säätö

Nuna Sena Aire matkasänky – kokemuksia

Nuna Sena Aire matkasänky on todella vakaa. Samalla se on toki melkoisen painava, mutta tingimme mieluummin painosta, kuin sängyn vakaudesta ja jämäkkyydestä. Kun matkasänky on mukanamme, matkustamme aina autolla. Näin ollen matkasängyn painolla ei ole väliä.

Nuna Sena matkasänky saa kiitosta myös korkeuden säädöstä, sillä pohjalevyn voi asettaa lattiakorkeudelle tai noin polven korkeudelle. Käytimme hotellin sänkyä yhdellä matkalla kaksi kertaa ja totesimme, ettemme käytä sellaista enää koskaan. Kyseessä oli Emma matkasänky, joka oli joko valmiiksi todella heiveröinen, tai niin kovalla käytöllä ollut, että siitä syystä pohjalevykin oli aivan notkolla. Kaiken lisäksi se oli reunaltaan niin korkea, että 160cm varrella on lähes mahdotonta ylettää kunnolla nostamaan vauva sängyn pohjalta saamatta kuhmua otsaan. 😀

nuna sena aire matkasanky 1

Nuna Sena Aire matkasänky – mistä pidimme?

Materiaalit – Nuna panostaa aina materiaaleihin, ja sen huomaa. Sängyn kangas on jämäkkää ja vahvaa tekoa, patjan sisälevy on ilmareikiä täynnä (parempi ilmanvaihto) ja mukana tuleva lakana 100% orgaanista puuvillaa. Nepparit ja kiinnikkeet ovat tiukkoja ja uskomme niiden todellakin kestävän käyttöä. Sängyn reunat ovat kauttaaltaan mesh -kangasta.

Patja – Nuna Sena Aire matkasänky on mukava lapselle. Patja on sopivan pehmeä ja hyvin ilmastoitu. Patjassa on kolminkertainen mesh -kangas. Pohjalevy asettuu paikoilleen napakasti, eikä taivu ”yli” tai notkahda. Patja asettuu tiiviisti reunoja vasten! Joskus matkasängyissä näkee vaarallisia aukkoja patjan sivuilla. Aina sanotaan, että turvallisessa sängyssä patja asettuu tiiviisti vasten seinää/reunaa.

Korkeussäätö – Parasta Nunan matkasängyssä on ehdottomasti pohjan korkeussäätö. Vauva, joka ei vielä pääse edes kontalleen, on huomattavasti helpompi pitää korkeammalla alustalla. Lapsen sänkyyn laitto ja sängystä pois nostaminen on helpompaa ja ennen kaikkea selälle parempi vaihtoehto. Vaihtoehtoina tässä matkasängyssä on pitää pohjalevy joko lattiatasossa tai noin polven korkeudella.

Maavara – Vaikka matkasängyn pohja on alemmalla tasolla, sängyn pohjan ja lattian väliin jää runsaasti tilaa. Lattiat ovat monesti kylmiä ja hohkaavat kylmää ilmaa. Näin ollen sitä parempi, mitä enemmän maavaraa on.

Vakaus – Runko on alumiinia, sik-sak rakenne varmistaa tukevan kokonaisuuden. Nuna Sena Aire matkasänky ei heilu tai huoju! Meille vakaus tuo turvaa ja mielenrauhaa – matkasänky on ihan yhtä jämäkkä ja turvallinen, kuin pinnasänky kotona.

Kasaus – Kasaus on helppoa ja nopeaa. Sänky mahtuu hyvin säilytyspussiin, kunhan ympärille tulevan tarranauhan kiristää tarpeeksi napakasti.

Lisätarvikkeet – Sena Airiin on saatavilla lisälakanoita ja hoitotaso. Hoitotaso kiinnitetään matkasängyn päälle vaipan vaihdon ajaksi, kätevää!

Mistä emme pitäneet?

Paino – Vakauden ja jämäkkyyden myötä tulee varmaan aina sitten se paino… Tämä Nunan matkasänky painaa 11.3kg ja on kooltaankin melko suuri (kasattuna). Meillä paino ei onneksi ole lainkaan merkittävä tekijä matkasängyn valinnassa, sillä kuljemme aina autolla.

Koko – Koko kasattuna jää hieman suureksi, toki jälleen ymmärrettävää, kun sänky on melko suuri ja tukeva.

Kokotiedot

Käyttöikä: syntymästä 15 kg saakka
Mitat: pituus 105.6cm x leveys 77cm x korkeus 74.5cm
Koko kasattuna: pituus 34cm x leveys 28cm x korkeus 86cm
Paino: 11.3 kg

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *