Done By Deer – tuotteet vauvan ja lasten ruokailuun

Done By Deer tuotteet ja koko brändi kiinnitti Teron huomion jo raskauden alussa, tilasinkin Babyshopista jo nyt ennakkoon vauvan ja lasten ruokailuun tarvittavia tuotteita. Alkuunhan toiveissa on mennä rintamaidolla, mutta pian sitä tulevatkin sitten mukaan myös soseet ja eri makujen testailu.

 

Done by deer – tuotteet vauvan ja lasten ruokailuun

Done By Deer tuotteet Babyshop

Done By Deer on Tanskalainen merkki, joka tekee kaikkea vauvoille ja taaperoille.
Kaikkea ruokailutuotteista petivaatteisiin ja leluihin.

 

Done By Deer tuotteet – designia Tanskasta

Olette varmaan jo kiinnittäneet huomiota, että ihastumme erillisten tuotteiden sijaan useammin koko brändiin. Ja, että todella moni meidän suosikkibrändeistä (joista suuren osan muuten löydät kootusti omalta sivultaan täältä), on Suomen lisäksi Ruotsista ja Tanskasta. Hurraa kaikki skandinavian yrittäjät!

 

Done by deer – tuotteet vauvan ja lasten ruokailuun

 

Ruokalappu 100% orgaaninen, Liewood
Tuttinauha Happiness is born, Elodie Details 

 

Done By Deer on aloittanut toimintansa vuonna 2014 ja vaalii designissaan skandinaavista tyyliä. Tero bongasikin valikoimista jo joskus alkuvuonna kaikkea kivaa musta-valkoista. Monet vauvan tuotteet kun olivat pääsääntöisesti hempeää vaaleanpunaista tai pastellisävyjä..

 

Mitä ruokailuvälineitä vauva tai isompi lapsi tarvitsee?

Nyt alkuun otin muutaman lautasen ja syvemmän kulhon, jotka on varustettu non-slip pohjalla ja näin ollen ei ihan niin helposti liiku pöydällä. Lisäksi vielä silikoninen ruokailualusta, jonka päällä voi sellaisenaankin syödä vaikka tahmaisia maissinaksuja. ?

 

Done by deer – tuotteet vauvan ja lasten ruokailuun

 

Lisäksi vielä pari nokkamukia, ruokalappuja ja muoviset lusikat. Tarjolla oli myös metallisia ruokailuvälinesettejä anti-slip varrella, mutta ajattelin noiden lusikoiden olevan alkuun paremmat.

Tuttipullot on sitten asia erikseen, ja ne onkin jo hankittuina erikseen muilta merkeiltä.

 

Done by deer – tuotteet vauvan ja lasten ruokailuun Done by deer – tuotteet vauvan ja lasten ruokailuun

 

Oletko bongannut jo tämän brändin tai kenties jonkun ihanan toisen skandinaavisen brändin? Vinkkaa ihmeessä! 

Jaa julkaisu:

2 Comments

 1. Eeva Mononen
  7.12.2019 / 15:33

  Done by deer tuotteet on Tanskalainen merkki. Miksi mistään ei käy ilmi että tuotteet on kumminkin valmistettu Kiinassa?
  Tilasin vauvan leluja lahjaksi ja niistä kävi ilmi että ne onkin valmistettu Kiinassa.

  Lähetän takaisin koska tunnen tulleeni petetyksi. Lelujen turvallisuus huolettaa suuresti, niiden myrkyllisyys lähinnä.
  Monta mielenkiintoista tuotetta muuten olisi.

 2. Nappisilmät
  Kirjoittaja
  23.1.2020 / 10:51

  Niin.. kaikkia merkintöjä ei kaiketi ole myyjien pakko ilmoittaa sivuillaan. Tuotteessa kylläkin, ainakin EU-alueella, muttei verkkokaupoissa. Monesti puhutaan, että jokin tuotekin on suomalainen tai ”jopa” avainlipputuote, mutta todellisuudessa muistaakseni avainlippumerkkiinkin vaaditaan, että 50% tai yli tuotteesta on tehty Suomessa. Näin ollen tuote voidaan valmistaa vaikka juuri Kiinassa, mutta jos suunnittelut, viimeistelyt tm mitkä lie toimenpiteet tehdään Suomessa ja katsotaan käsittävän yli 50% tuotteen valmistusprosessista, saa tuote avainlippumerkinnän ja on ”suomalainen tuote”… Tätä en nyt tarkastanut, mutta tällainen muistikuva asiasta on. Että nämä ovat monesti vähän kinkkisiä juttuja. Meille kuluttajille puhutaan monesti asiat yksinkertaisemmin – kuten tässäkin, ”tanskalainen merkki”. Ja tanskalainen tai suomalainen merkki – merkintä ei kerro mitään valmistusmaasta. Monet tuotteet ja raaka-aineet tulevat Kiinasta. Eikä mielestäni kaikki sieltä tuleva ole suorilta käsin tuomittavaa tai vaikkapa tanskalaista huonompaa. EUssa myytävien lelujen taas on täytettävä monia eri turvallisuussäädöksiä, joissa on huomioitu lasten turvallisuus. Suomessa asioita hoitaa lisäksi Tukes, jolla Suomessa myytävät tavarat usein tarkastutetaan. Huomauttaisin myös, ennen kuin katsot suoraan merkintöjä ja sen perusteella teet johtopäätöksiä, että tosiaan tietääkseni tuotteen valmistusmaa voi olla merkinnöissä vaikka Suomi, vaikka oikeasti suurin osa tuotteen materiaalista tai lähes valmiista tuotteesta tulisi Kiinasta. Jos asia todella vaivaa mieltä, kannattaa ottaa selvää näistä – milloin tuote saa minkäkin merkinnän ja onko kaikki ”kotimaiset tuotteet” oikeasti miten kotimaisia… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *