Ekologiset vauvan ja lasten lelut – Weecos ūüĆŅ

Mistä ekologiset vauvan ja lasten lelut? Tässä omia vinkkejä sen perusteella, mitä etsin ja löysin netistä. Haussa oli jotakin muuta, kuin kirkkaan huutavia värejä. Jotain syötävän suloista ja samalla toki käytännöllistä ja kestävää.

Etenkin vauvan purulelut on sellainen asia, johon kannattaa muutama minuutti panostaa. Suuhun mentävien lelujen ja tuotteiden on hyvä olla BPA -vapaaasta materiaalista valmistettuja ja näin myrkyttömiä ja turvallisia. Sitä on tutustunut ihan uusiin asioihin tässä vauvaa odotellessa. En edes tiennyt, miten erilaisia tuotteita sitä myydäänkään nykyään!

Kannattaa kurkata Weecoksen nettikauppa. Mukana on yli 240 eri br√§ndi√§ ja tuhansia tuotteita, vauvan ja lasten lelut mukaanlukien. Kaikki tuotteet ja br√§ndit tukevat omalta osaltaan kest√§v√§√§ kehityst√§! Verkkokaupan slogan onkin “Weecos – vastuullisten tuotteiden kauppa-alusta”.

Oletko kiinnitt√§nyt itse joihinkin seikkoihin tai ominaisuuksiin huomiota lasten saannin my√∂t√§? V√§lt√§tk√∂ jotain materiaaleja, kuten vaikka tiettyj√§ muoveja?¬†ūüĆŅ

 

Ekologiset vauvan ja lasten lelut ja purulelut – Mylo

Monet kiinnittävätkin onneksi huomiota nykyään vauvan suuhun meneviin materiaaleihin..ja hyvä onkin, sillä tarjolla on paljon myös niitä ei niin turvallisia tuotteita. Tutteihin, tuttinauhoihin ja puruleluihin etenkin on hyvä kiinnittää huomiota. Saatavilla on onneksi nykyään monia eri vaihtoehtoja Рenää muovikaan ei ole se ainut kestävä vaihtoehto. Kannattaa kiinnittää huomiota myös maalattuihin puutuotteisiin Рmaalien tulisi toki olla myrkyttömiä.

Tässä muutamat lelut, mitä tilasin Weecokselta samaan innostukseen, ja jotka ovat molemmat osaltaan ekologisempia valintoja!

 

ekologiset-vauvan-ja-lasten-lelut-weecos-mylo-1

ekologiset-vauvan-ja-lasten-lelut-weecos-mylo-2

Purulelut Keksi ja Bunny, Mylo, Weecos

Mylo on suomalainen brändi, joka valmistaa purulelut ja tuttinauhat käsityönä Suomessa.
Materiaaleina on turvallisia ja myrkyttömiä (BPA -vapaa). Hei voisiko olla enää suloisempia leluja, kuin nämä!

 

ekologiset-vauvan-ja-lasten-lelut-weecos-mylo-3 ekologiset-vauvan-ja-lasten-lelut-weecos-mylo-4

 

Ekologiset vauvan lelut – Bobles

Bobles leluista kirjoittelinkin erikseen, kun tuotteet on niin kovin suosittuja somessakin ja mietin itse, mikä se juttu näissä leluissa oikein on..miksi suosio on niin hurja.

Lyhyesti: Bobles lelut kehittävät muun muassa motoriikkaa, tasapainoa, vartalon hallintaa ja ketteryyttä. Lue lisää Bobleseista julkaisussani täällä.

 

ekologiset-vauvan-ja-lasten-lelut-weecos-pikkuset-12 ekologiset-vauvan-ja-lasten-lelut-weecos-pikkuset-11

Bobles Pieni Ankanpoikanen, Weecos

Bobles on tanskalainen brändi, joka valmistaa monikäyttöisiä ja kestäviä lasten leluja.
Lelut kehittävät muun muassa motoriikkaa, tasapainoa ja ketteryyttä. 

 

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *