Ekologiset vauvan ja lasten lelut – Weecos ?

Mistä ekologiset vauvan ja lasten lelut? Tässä omia vinkkejä sen perusteella, mitä etsin ja löysin netistä. Haussa oli jotakin muuta, kuin kirkkaan huutavia värejä. Jotain syötävän suloista ja samalla toki käytännöllistä ja kestävää.

Etenkin vauvan purulelut on sellainen asia, johon kannattaa muutama minuutti panostaa. Suuhun mentävien lelujen ja tuotteiden on hyvä olla BPA -vapaaasta materiaalista valmistettuja ja näin myrkyttömiä ja turvallisia. Sitä on tutustunut ihan uusiin asioihin tässä vauvaa odotellessa. En edes tiennyt, miten erilaisia tuotteita sitä myydäänkään nykyään!

Kannattaa kurkata Weecos nettikauppa. Mukana on yli 240 eri brändiä ja tuhansia tuotteita, vauvan ja lasten lelut mukaanlukien. Kaikki tuotteet ja brändit tukevat omalta osaltaan kestävää kehitystä! Verkkokaupan slogan onkin ”Weecos – vastuullisten tuotteiden kauppa-alusta”.

Oletko kiinnittänyt itse joihinkin seikkoihin tai ominaisuuksiin huomiota lasten saannin myötä? Vältätkö jotain materiaaleja, kuten vaikka tiettyjä muoveja? ?

 

Ekologiset vauvan ja lasten lelut ja purulelut – Mylo

Monet kiinnittävätkin onneksi huomiota nykyään vauvan suuhun meneviin materiaaleihin..ja hyvä onkin, sillä tarjolla on paljon myös niitä ei niin turvallisia tuotteita. Tutteihin, tuttinauhoihin ja puruleluihin etenkin on hyvä kiinnittää huomiota. Saatavilla on onneksi nykyään monia eri vaihtoehtoja – enää muovikaan ei ole se ainut kestävä vaihtoehto. Kannattaa kiinnittää huomiota myös maalattuihin puutuotteisiin – maalien tulisi toki olla myrkyttömiä.

Tässä muutamat lelut, mitä tilasin Weecos verkkokaupasta samaan innostukseen, ja jotka ovat molemmat osaltaan ekologisempia valintoja!

 

Ekologiset vauvan ja lasten lelut – weecos ?

Ekologiset vauvan ja lasten lelut – weecos ?

Purulelut Keksi ja Bunny, Mylo, Weecos

Mylo on suomalainen brändi, joka valmistaa purulelut ja tuttinauhat käsityönä Suomessa.
Materiaaleina on turvallisia ja myrkyttömiä (BPA -vapaa). Hei voisiko olla enää suloisempia leluja, kuin nämä!

 

Ekologiset vauvan ja lasten lelut – weecos ? Ekologiset vauvan ja lasten lelut – weecos ?

 

Ekologiset vauvan lelut – Bobles

Bobles leluista kirjoittelinkin erikseen, kun tuotteet on niin kovin suosittuja somessakin ja mietin itse, mikä se juttu näissä leluissa oikein on..miksi suosio on niin hurja.

Lyhyesti: Bobles lelut kehittävät muun muassa motoriikkaa, tasapainoa, vartalon hallintaa ja ketteryyttä. Lue lisää Bobleseista julkaisussani täällä.

 

Ekologiset vauvan ja lasten lelut – weecos ? Ekologiset vauvan ja lasten lelut – weecos ?

Bobles Pieni Ankanpoikanen, Weecos

Bobles on tanskalainen brändi, joka valmistaa monikäyttöisiä ja kestäviä lasten leluja.
Lelut kehittävät muun muassa motoriikkaa, tasapainoa ja ketteryyttä. 

 

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *