GoBabyGo konttaussukkahousut, konttaushousut ja jarrusukat

GoBabyGo konttaussukkahousut, konttaushousut, vauvan polvisuojat ja jarrusukat tai konttaus sukat ovat kenties yksi näppärimmistä keksinnöistä liikkeelle lähtevälle vauvalle. Meillä Damian oli kontallaan vain pehmeällä alustalla, kuten sängyllä tai sohvalla, muttei leikkimatolla. Aloin tutkimaan asiaa ja löysin konttaukseen ja ryömimiseen tarkoitettuja vaatteita. Kokeilimme polvisuojia ja Damian alkoi liikkumaan rohkeammin myös lattialla. Vaikka lapsen rasvakerros pehmentäisi iskuja, uskon silti, että konttaus voi tuntua joillekin lapsista epämukavalta.

Huom! Koodi GO20 antaa 20% alen kaikista sivuston tuotteista – katso GobabyGo

GoBabyGo on tanskalainen yritys. Myös kaikki tuotteet on suunniteltu Tanskassa ja valmistetaan Euroopassa.

gobabygo konttaussukkahousut konttaushousut jarrusukat

GoBabyGo tuotteet – kokemuksia

Kuten tiedätte, arvostelemme ja kerromme kokemuksia hyvin laajasti erilaisista lasten tuotteista. Suosittelemme mieluusti sellaisia tuotteita, jotka oikeasti ovat arjessa toimivia ja hyväksi todettuja, sekä laadultaan vastaavat meidän odotuksia. GoBabyGolla on mielestämme parhaiten istuvat vauvan sukat koskaan. Kokemukset siinä parhaiten kiteytettynä.

Tanskasta tulee monta suosikkiamme, niin GoBabyGo, kuin vaikkapa Done By Deer brändikin. Tanskalaiset ja ruotsalaiset lastentuotteet muutenkin ovat mielestämme usein laadukkaita ja innovatiivisia. Brändi on jollain tavalla erikoinen, mielikuva laadukas ja tuotteet vastaavat odotuksia. Ruotsalaisten brändien joukosta viimeisin uusi tuttavuus on esimerkiksi Didriksons, joka valmistaa mm. lämpimiä vaatteita syksy- ja talvikeleihin. Nyt vain noin yhtenä esimerkkinä toisesta tuotekategorasta.

GoBabyGon konttaustuotteet ovat kestävää laatua, istuvat hyvin ja napakasti, eivätkä venahda käytössä. Materiaalit ovat mukavia ja sisältävät joko bambua, puuvillaa tai alpakkaa.

GoBabyGo konttaussukkahousut

Konttaussukkahousut on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoja on kaksi; 74-80 ja 80-86. Meillä Damian on noin 76cm, mutta tarvitsee jopa 86 housut, minkä vuoksi 80-86 koko istuu parhaiten. Pesussa konttaussukkahousut menivät kokoon normaalin noin 5%. Suosittelen kääntäämään kaikki vastaavat tuotteet pesuun nurinperin, jottei kumiset jarrupalat turhaan hankaa rummun seinään.

Istuvuus on tosi napakka, eikä meillä sukkahousut ole lähteneet karkuun varpaista. GoBabyGo konttaussukkahousut tulevat melko ylös selkään ja mahan päälle, joten tilaa vaipalle löytyy.

  • Bambu
  • Alpakka (suosittelemme tätä kylmille ilmoille, sillä alpakka lämmittää puuvillaa ja bambua paremmin)

Sukkahousut ovat käteviä kylmällä säällä. Lapsen liikkuessa, tai jopa vain istuessa, saattavat housut nousta ylemmäs ja paljas nilkka tulee esiin. Sukkien resorit taas voivat joskus olla melko paksuja ja kireitä, minkä vuoksi monien kerrosten päällekkäin laittaminen ei välttämättä tunnu lapsesta mukavalta. Jos sukat ja housujen lahkeet jättävät pahat painautumat ihoon, voi kokeilla myös sukkahousuja, etenkin alpakkasukkiksia näin talviaikaan.

gobabygo konttaussukkahousutvauvan konttaushousut

GoBabyGo konttaushousut tai konttauslegginsit

Konttaushousut ovat mielestäni jotenkin ne kaikista näppärimmät arjessa. Käytämme edelleen Owletia, minkä vuoksi sukat on saatava irti päikkäriajaksi [Lue lisää: Owlet Baby Monitor]. Joskus uni yllättää, eikä konttaussukkahousuja ehdi riisua pois. Tästä syystä konttaushousut ja sukat ovat kätevät. Konttauslegginsit ovat kivat myös kesällä, kun sukkia ei välttämättä halua pitää tai ne tuntuvat liian liukkoilta.

Konttaushousut tai konttauslegginsit on saatavilla eri väreissä. Kokoja on kaksi; 74-80 ja 80-86. Meillä on käytössä jälleen tuo suurempi koko.

GoBabyGo vauvan konttaussukat ja jarrusukat

Tiesitkö, että myös vauvojen konttaussukkia on olemassa? Jep. Niissä on paitsi jarrut pohjissa, myös jalkapöydällä. Eli ei muuta kun vaan nopeasti kohti uusia seikkailuja. Ja vauhtia muuten tuleekin reilusti, kun polvissa ja jalkaterissä on pitoa!

Olemme testailleet niin monia eri sukkamerkkejä, ettei mitään järkeä. Lähinnä siksi, että materiaalit eivät ole olleet hyviä (hiostaa, menee pesussa kamalaksi ja kutistuu, ei istu). GoBabyGon sukat on käsi sydämellä PARHAITEN ISTUVAT VAUVAN SUKAT.

Konttaussukat ja jarrusukat on saatavilla eri väreissä, materiaaleissa ja koossa:

  • Puuvilla konttaussukat ja jarrusukat: 17-19, 20-22, 23-26, 27-30
  • Bambu konttaussukat ja jarrusukat: 17-19, 20-22, 23-26, 27-30
  • Alpakka konttaussukat ja jarrusukat: 17-19, 20-22

jarrusukat gobabygo jarrusukat konttaussukat

GoBabyGon polvisuojat

Polvisuojat konttaukseen? Kyllä, löytyy! Olin hieman skeptinen näistä alkuun, mutta Damian tuntui pitävän niistä ja lähti mielellään jopa lattialla konttaamaan. Jotain, mitä ei aiemmin tapahtunut, vaan hän jotenkin arasteli kovaa lattiaa ja temppuili kontallaan ja polvillaan vain sängyllä ja sohvalla.

GoBabyGon polvisuojat pysyvät hyvin paikoillaan. Asia, jota eniten mietin ennakkoon. Polvisuojat eivät purista liikaa, mutta ovat tosi napakat. Pesussa ne eivät ole menneet miksikään. Toinen asia, mitä etukäteen mietiskelin.

vauvan polvisuojat jarrusukat

GoBabyGolla on myös lahjasettejä pikkuisille!

Jaa julkaisu:

1 Comment

  1. Nimetön
    20.4.2020 / 21:41

    Tiedoksi, että alennuskoodi ei ole enää voimassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *