Luin Living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille

Vihdoinkin sain koko perheelle kylpyhuoneen tuotteet yhdestä paikasta – nimittäin rakastamamme brändi, Luin Living, myy nyt myös lasten tuotteita! Olen pitkään haaveillut muun muassa kylpyhuoneen pyyhkeiden uusimisesta. Luin Livingin tuotteita tuli aiemmin hypisteltyä liikkeessä, nyt kaupankäynti siirtynyt onneksi Luin Living verkkokaupan puolelle ja sain tilattua tuotteet noudettavaksi sopivasti eiliselle Suomen reissulle. Mutta niin, takaisin meidän kylpyhuoneeseen. Ennen meillä oli tosiaan sarja erivärisiä pyyhkeitä, kaikki vielä eri kuviota. Melkein tulee ihottumaa, kun ajatteleekin asiaa. 🙂 Sitten sitä katselee ihania sisustuskuvia Pinterestissä tai Instagramissa ja päättää uudistaa koko asunnon – tiedätte ehkä tämän tunteen. No ei nyt sitä ihan koko asuntoa uudista, tälläkin kertaa vain pieni kylpyhuoneprojekti.

Onko teilläkin aina tällaisia ns. ikuisuusprojekteja – jokin huone, joka ei tule koskaan valmiiksi?

Luin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille Luin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille

Hiuspyyhe & käsi- ja vartalopyyhkeet Luin Living
Ihonhoitotuotteet Chanel

Hotellin tunnelma kotiin

Olen pitkään miettinyt, miten saisi sen ihanan hotellifiiliksen kotiin ja kodin kylpyhuoneeseen. Puitteet meiltä löytyy, kun materiaalitkin ovat tosi neutraalit (isot valkoiset kaakelit ja puulattia). Olen todennut, että näillä muutamilla jutuilla tuon tunnelman luominen on mahdollista.

  • Less is more – mitä vähemmän roinaa esillä, sitä parempi. Muutenkin meillä on aika minimalistinen tyyli ja pinnoilla ei ole kovin paljoa esineitä…
  • Panosta laatuun – valitse arvokkaan ja laadukkaan näköiset pyyhkeet ja matot. Halvat pyyhkeet ovat monesti alkuun ihan muhkeita, mutta hetken päästä värit kuluneet ja pinta karhea.
  • Lisää muutama harkittu yksityiskohta – yksi tai kaksi nurkkaa, jossa on kynttilää tai tuoksua riittää. Hotellissa harvoin on joka paikassa jotain..
  • Himmennä valaistusta – vaihdoimme kaikki polttimot juuri ledeihin. Ne kuluttavat murto-osan sähköä halogeeneihin verrattuna. Harkitse himmennettäviä valoja (esim kaukosäätimellä hallittavat) tai osta himmeämpi polttimo. Kirkkaat ja kovat valot paljastavat hammastahnajäljet peilissä ja kuka niitä nyt joka päivä ehtii putsata.. 🙂

Luin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille

 

Luin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille

Luin Living vauvan huppupyyhe

Hei miten tätä voisi olla hankkimatta?! ? Beigejä ja valkoisia löysin muualtakin muilta merkeiltä, mutta en samaa sävyä, kuin meidän vanhempien Luin Livingin Sand -värin beiget pyyhkeet. Ja valkoista en uskaltaisi… Too risky!! Jos vauvalle tulee joku yllätysräjähdys, niin siinä sitten olet hinkkaamassa jälkiä vitivalkoisesta pyyhkeestä. Kai ne nykyajan pesuaineet putsaavat mitä vain, mutta halusin vauvan pyyhkeen sopivan meidän muiden pyyhkeisiin.

Luin Living pyyhkeet & sandaalit

Nyt vihdoin myös Terolla oma Luinin pyyhe. Minä olen vienyt aiemmin toisen pehmoisen unelman heh heh. Ja molemmilla samanlaiset sandaalitkin. Näitä saa muuten lapsellekin, kun ovat sen verran isoja, ettei kompastele!

Luin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille

Ainut asia, mistä emme meinaa päästä yksimielisyyteen meidän perheessä, on se, pitääkö pyyhkeen olla pehmeä vai kova. Minä rakastan isoja ja pehmeitä pyyhkeitä. Kuuman suihkun jälkeen on aina niin kylmäkin! Tero taas kiroaa jos olen uittanut pyyhkeet huuhteluaineessa ja ne eivät kuulemma kuivaa tai ”kuori” ihoa. 🙂 Nyt sitten mietin, että pesenkö minun ja vauvan erikseen ja isän erikseen. Meidän hipiät ei kestä tuollaista karua kohtelua haha!

Luin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmilleLuin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille

Koirien tassut pestään aina pitkän lenkin jälkeen.. Vanilian lempihetki isin kanssa

 

Meillä on muuten oma Pinterest -seinä/kanava, miksi sitä nyt voikaan kutsua. Siellä kerättynä kuvia mm. lastenhuoneen inspiskuvista sekä kuvia unelmien kodista, kylpyhuonekuvia unohtamatta.
Meidän Pinterestiin pääset kurkistamaan tästä, muista laittaa kanava seurantaan! Siispä seuraavia / tulevia projekteja voi sitten sielläkin seurailla.

Luin living – meidän ostokset vauvalle ja vanhemmille

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *