Paras vauvan sänky – miten valita ensisänky?

Olen koittanut ottaa selvää, mikä olisi paras vauvan sänky – joko ihan alkumetreille tai sitten pidemmäksi aikaa. Esittelen muutaman vaihtoehdon, jota harkitsemme ja toivon, että te muut kokeneemmat kertoisitte omat vinkkinne asiaan!

Koitamme aina ottaa hirveästi selvää asioista ennen päätöksen tekoa. Jo puhtaasti siksikin, että haluan olla varma hankinnasta vielä jonkin ajan kuluttuakin. Pahin olisi varmaan se tilanne, että ostaisimme innoissamme jotain, ja vähän ajan päästä huomaisimmekin tehneemme jotenkin todella äkkipikaisen, jopa huonon, päätöksen. Olen saanut paljon hyvin ristiriitaista infoa vauvan sängyistä – toinen on liikuteltavan version kanssa, toinen puhuu vieressä nukkumisen puolesta ja kolmas rummuttaa muokattavan ja pitkäaikaisemman sängyn puolesta.

Ainut asia, mitä emme näillä näkymin tule valitsemaan, on vieressä nukkuminen. Sen enempää aiheeseen puuttumatta, en koe tätä vaihtoehtoa meille sopivaksi monestakin eri syystä, muun muassa siksi, että koirat saattavat salaa/innostuksissaan hypätä sänkyyn.

Eniten houkuttelee pitkäaikaisemman/muokattavan sängyn hankinta. Tosin ymmärtääkseni laita olisi hyvä saada auki, mikäli lapsi syntyisi sektiolla ja olisin mahdollisesti kovin kipeä alussa…

 

Oletteko te muut ottaneet tämän huomioon sängyn hankinnassa?

Oletteko käyttäneet sängyssä vielä sisällä jotain muuta, kuin pelkkää patjaa jne..?

Mikä ratkaisu on ollut teillä käytössä ja todettu hyväksi?

 

Kiitokset jo paljon avustanne <3 Huom! Meillä on sitten kaksi melko villiä koiraa tosiaan..

Jaa julkaisu:

6 Comments

 1. Anni
  22.5.2018 / 18:16

  Moikka ihana Nina!

  Meillä oli heti sairaalasta kotiutumisen jälkeen vaavisänky mikä siis vuokrattiin netistä ekaks 4kk ja oisko sen hinta sillon 2015 ollu joku 80€? Se oli ihan mahtava sänky just sen takia koska siinä sängyssä pystyi rullailla nukkuvaa vauvaa ympäri kämppää eikä tarvinnut miettiä onko koira nuuhkimassa tai tunkemassa vauvan viereen sohvalle tai sängylle tai lattialle. Sänky on sopivan pieni ja siro ja menee just sen ekat 4kk 😀 päivisin meidän vauva tosiaan nukkui siinä ja öisin hän nukkui unipesässä meidän välissä tai sitten mun vieressä niin että sängyn toinen reuna oli seinässä kiinni ja vauva seinäm vieressä. Me hommattiin pinnasänky vasta siinä lähempänä vuoden ikää koska unipesä ajoi asian niin hyvin! Suosittelen siis Vaavisänky.fi sivustoa ja hyvää unipesää <3 niillä pääsee pitkälle!

  Ihanaa odotusta sinulle <3

 2. nappisilmat
  Kirjoittaja
  22.5.2018 / 18:19

  Kiitos Anni hyvistä vinkeistä ja onnitteluista! <3 Tsekkaan tuon sivun ja vaikkei tänne voida välttämättä vuokrata, niin voi olla että löydän jonkun samanlaisen ratkaisun. Onko noita unipesiä erilaisia - löytyykö siitä erityistä suositusta? 🙂

 3. Anni
  22.5.2018 / 19:04

  Meillä taisi olla Jollyroomista joku ihan perus unipesä. Nyt en muista merkkiä. Kannattaa ottaa sellanen minkä alaosan saa jossain vaiheessa avattua niin että vähän pidempänäkin mahtuu nukkumaan unipesässä koska se vaan on niin ihana ja turvallinen pikkuiselle <3 ja ehdottomasti irrotettava päällinen ja konepestävä on must!

  Kannattaa tosiaan kysellä sieltä Vaavisängyn aspasta jos postitus Viroon onnistuu. Sänky tulee isossa pahvilaatikossa ja se sitten myös palautetaan siinä samassa boksissa.

 4. nappisilmat
  Kirjoittaja
  22.5.2018 / 19:10

  Kiitos, nämä olivat tosi arvokkaita vinnkejä – jään selvittelee näitä 🙂

 5. Minna
  22.5.2018 / 23:40

  Hei! Suosittelen vaavisänkyä vaavisänky.fi.stä, jos vain mahdollista teille tilata tai voisko esim tilata kaverin kotiin ja hakee sieltä 🙂 on tosi kätevässä paketissa. Ihan paras valinta, meillä oli pieni tyttö joten sänky oli käytössä ekat 7kk 😀 jos saadaan joskus lisää lapsia niin vuokraan varmasti jokaiselle sen! Tsemppiä valintoihin ja odotukseen! ?

 6. nappisilmat
  Kirjoittaja
  23.5.2018 / 09:26

  Kiitos vinkistä! Annikin sitä täällä kommenteissa suositteli, eli ainakin tuntuu olevan sitten hyväksi todettu ja suosittu! 🙂 Onko se hyvä juuri sen siirtelymahdollisuutensa takia? Entä pehmusteet ja muut – onko mukana tulevat riittävän hyvät? Kiitos avusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *