Suloinen Tarina Sinusta kirja

Suloinen Tarina Sinusta kirja on jotain niin suloista, etten ehkä kestä! Ajattelin kertoa vähän tarkemmin, mitä sen sisuksista löytyy. Tilasin samalla myös Suloisia Hetkiä -vieraskirjan ja Viisi Vuotta Kanssasi -päiväkirjan. Yksi parhaimmista ja suloisimmista vauvalahjoista tai Baby Shower -lahjoista mielestäni.

Linnolahti Photography on kirjojen takana. Tekevät myös vauvakuvauksia, mikä selittääkin kaikkien kirjojen visuaalisen puolen, eli upeat ja suloisen pehmeät vauvakuvat.

Kaikki kirjat: Linnolahti Photography verkkokaupasta

vauvan kirja

Suloinen Tarina Sinusta -kirja

Ihanan suloinen ja hempeä vauvakirja, joka kokoaa yhteen ensimmäisen kahden vuoden kohokohdat. Sen jälkeen on vielä muutama sivu ekoille lomamatkoille ja muille jännille ja uusille tapahtumille.

Suloinen Tarina Sinusta kirja sisältää paljon kauniita ja suloisia kuvia sekä paljon täytettävää! Välillä niin paljon, että tulee ihan hiki, kun miettii, missä välissä ehtii kaiken tehdä. Kaikkea sukupuusta synnytykseen ja odotusajasta synttärijuhliin. Ensiaskelia ja muita taitoja unohtamatta. Täydellinen lahja sellaisille vanhemmille, jotka tykkäävät kirjoittaa asioita ja siten tallentaa kaikki pienet hetket. Paras juttu kirjassa on sen hillitty ulkoasu, sillä se istuu hyvin melkeinpä mihin vaan sisustukseen. Kirja on kuin karkki lastenhuoneen hyllyllä.

Klikkaamalla kuvia, saat kuvagallerian auki.

Suloisia Hetkiä -vieraskirja

Samaa sarjaa oleva vieraskirja, joka sekin on kauniin valkoinen kultaisilla kannen tekstillä. Suloisia Hetkiä -vieraskirja on tyhjä kirja, johon voi koota perheelle ja lapselle mieleenpainuvia ja tärkeitä hetkiä. Meillä siihen kerätään kummien ja perheen kohtaamisia. Siihen kirjoitellaan mitä on tehty yhdessä ja mitä ajatuksia esimerkiksi ensikohtaaminen Damianin kanssa herättikään. Ajatuksia, jotka on kiva tallentaa juuri sillä hetkellä ja joskus myöhemmin yhdessä sitten lukea läpi. Mukaan mahtuu tulevaisuudessa sitten vaikka eläintarhareissun ihmeitä tai kuvia ja juttuja ekalta lomareissulta.

Tämäkin kirja on hillitty ja kaunis, joten sitä ei tarvitse kaivaa esille laatikon perältä, kun vieraat tulevat käymään.

Suloinen tarina sinusta lahjaksi Olet suloinen

Viisi Vuotta Kanssasi -päiväkirja

Nimensä mukaisesti päiväkirja, jossa on yhdellä sivulla päivämäärä ja viisi kohtaa vuosiluvuille. Esimerkiksi otsikkona Huhtikuu 21. ja alla viisi paikkaa eri vuoden tarinoille. Vuosiluku lisätään itse, jolloin kirja ei ”vanhene”, kuten muut myytävät päiväkirjat. Viisi Vuotta Kanssasi -päiväkirja on samaten kiva idea antaa lahjaksi, tosin se vaatii jo todellista kynäniekkaa… Sivut ovat tyhjiä, joten kirjaan voi tallentaa vaikka päivän juttuja, kuten me teemme. Ihan joka päivä emme kirjaan muista kirjoittaa, vaikka se pöydällä aina onkin. Eikä sitä kannata välttämättä itseltään vauva-arjen keskellä vaatiakaan. Mutta jos lapsen nukahdettua vaikka istuu muutaman minuutin ja kirjaa jotain hauskaa ja iloista kultakin päivältä, kertyy juttuja matkan varrella todella paljon!

Me ajattelimme, että joskus sitten Damianin ollessa vaikka 6-vuotias, luemme näitä päiviä hänelle. Se on kiva tapa kertoa hänelle, millainen hän oli vauvana ja mitä silloin teimmekään normaalissa arjessa.

 

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *