Suosikki lastenvaatekaupat ja lastentarvikeliikkeet Tallinnassa

Tässä omat suosikki lastenvaatekaupat ja lastentarvikeliikkeet Tallinnassa – täällä nyt yli vuoden asuneena sitä onkin kertynyt ihan hyvä lista. Kiitos ihanan seuraajan IGssä, joka vinkkasi tästä aiheesta! Kiitos sinun, en enää vastaa jokaiselle erikseen, kun monet kyselevät IGn puolella tätä samaa ja aina raapustelen listaa heille haha. 🙂

Kaikki nämä lastenvaatekaupat ja lastentarvikeliikkeet ovat taksimatkan päässä satamasta. Taksilla kulkeminen Tallinnassa on helppoa ja Suomea edullisempaa. Huom! Ota Tallinnassa aina Tallink tai Tulika taksi! Varmasti muutkin taksit voivat olla ihan ok, mutta myös huijareita on täällä ja summat voivat muuttua yhtäkkiä. Itse en käytä takseja täällä ollenkaan, mutta jos pakko on, valitsen jomman kumman näistä firmoista, en yksityistä yrittäjää.

1# Ülemiste keskus – lastenvaatteet

Ülemiste keskus on mielestäni Tallinnan paras ostoskeskus. Moni turisti ei ehkä vielä osaa sinne suunnata, moni jää Viru keskukseen tai ottaa taksin Rocca Al Mareen, mutta ensimmäisessä ei ole lapsille juuri mitään, toinen taas on aika kaukana ja kalliimpi taksillakin.

Ülemiste keskuksessa on lastenvaatekauppoja ehkä noin 4 tai 5 ja osassa niissä myydään vielä lasten huonekaluja ja sisustustarvikkeita. Yhteensä vauvojen kauppoja voisin arvata olevan noin 6 ja hieman isommille lapsille voi olla vielä muutama liike lisää. Merkkibrändejä en muista nähneeni näissä kaupoissa… siis vaikka Tommy Hilfigeriä, Burberrya tms.

Ülemiste keskukseen pääsee nopeasti taksilla. Veikkaan matkan satamasta olevan noin 5-10min ja hinnaltaan ehkä 5€.

 

2# Rocca Al Mare – lastenvaatteet & lelut

Rocca Al Maressa lastenvaateliikkeitä on samaten noin 6-8. Kaikki sijaitsevat 2. kerroksessa. Rattaita todella vähän, leluja ja vaatteita enemmän. Aika samat kaupathan sitä kaikkialla on, kun monesti ketjuliikkeet vielä kyseessä. Mutta jostain syystä tykkään Ülemistesta Roccaa enemmän.

Rocca Al Mareen pääsee taksilla, tosin matkaa on hieman enemmän – ehkä noin 20min, jopa enemmän, jos kulkee arkena aamulla tai päivällä 15.30 jälkeen.. Hintaa veikkaisin taksimatkalle tulevan 15-20€. Uskoakseni satamasta lähtee jotain ilmaisbusseja tietyn ajoin, mutten ole näistä aivan varma. Oman laivayhtiön sivuilta voi löytyä tietoa tästä.

 

3# BabyCity Lasnamäe – lastenvaatteet, rattaat, huonekalut ja lelut

Tämä BabyCity liike on taas vain yksi iso lastentarvikeliike. Olemme ostaneet suurimman osan isoimmistakin tavaroista täältä – muun muassa Mima -sarjan rattaita myydään täällä! Tosin värejä on vähän hintsusti, mutta jonkin verran kuitenkin. Ostimme meidän Mima Moon -syöttötuolin / -sitterin täältä, samoin BeSafe Izi Go Modular -turvaistuimen.

Liikkeessä on paljon vaatteita, leluja ja rattaita. Suurin valikoima rattaita varmasti koko Tallinnassa.

Jälleen taksilla helpoin kulkea tänne, harva tosin tietää liikettä ehkä vielä, kun on kovin uusi. Vieressä on myös Lasnamäen ostoskeskus, muttei se ole kovin kummoinen. Tahesaju str. 25 osoitteella pääsee perille, jollei Google vielä löydä kauppaa.

 

4# Kaubamaja, Viru Keskus – lastenvaatteet, pientarvikkeet ja lelut

Keskustassa pyöriville Viru Keskuksen Kaubamaja on paras vaihtoehto lastentarvikkeiden shoppailuun. Kaubamaja on kuin Stockmann, alhaalla on muun muassa meikkiosasto (löytyy MACin, Chanelin, YSLn ym tuotteet kaikki sekä super iso hajuvesiosasto erikoisuuksineen, joita ei Suomesta saa!). Yläkerrassa vaatteet ja hissillä vielä pari kerrosta ylemmäs mentäessä lasten tavarat. Aika paljon vaatteita ja vauvan tarvikkeita sekä paljon leluja. Vaatteissa ainakin merkkejä NameIt, Molo, Guess ja kenties Mini Rodini. Vauvan tarvikkeissa taas Done by Deer, Elodie Details, FERM living ja kaikkea muuta ihanaa.

Tallinkin kantiskortilla saa muistaakseni 5% alea kaikesta. Joskus terminaaleissa on ständeissä jaossa myös 10% alekuponkeja, muistan nähneeni.

 

5# BeebiCenter – huonekalut ja rattaat

BeebiCenter on kiva liike hieman sivummassa Tallinnassa. Huonekaluja, rattaita ja muita tarvikkeita. Vaatteita hieman vähemmän. Samalla suunnalla ei ole oikein muuta, että en välttämättä lähtisi tänne taksilla, jollei sitten netistä löydy jotain, mitä ehdottomasti haluaa mennä katsomaan/kysymään/hakemaan.

Matkaa satamasta ei ruuhka-aikana noin 15min, hintaa arviolta 10-15€ veikkaan.

 

Kaikki yllä mainitut ovat valitettavasti hieman hajallaan ympäri Tallinnaa. jos auto on käytössä, niin parkkeeraaminen näiden keskusten eteen on helppoa ja ilmaista. Autolla ehtii kiertää vaikka kaikki puolessa päivässä.

Suosikki lastenvaatekaupat ja lastentarvikeliikkeet tallinnassa

Kirjoitin Done By Deeristä jokin aika sitten – esittelyssä meidän valitsemat ruokatarvikkeet täällä.

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *