Tämän vauvan sängyn valitsimme

Mietiskelin aiemmin jo eri vaihtoehtoja julkaisussa ”Paras vauvan sänky – miten valita ensisänky?”. Tuntui, että olin ihan hukassa sänkyviidakossa! Jokaisella tuntui olevan niin eriäviä näkökulmia asiaan (yksittäiset ihmiset ja eri sivustot). Tykkään kuitenkin siitä, että saan paljon vaihtoehtoja ja mielipiteitäkin, puolesta ja vastaan. Sen perusteella on sitten helpompi valita se sopiva vaihtoehto tällä hetkellä. Nähtäväksi jää, osuimmeko kerralla oikeaan ja vastaako valitsemamme vauvan ensisänky tarpeitamme ja toiveitamme!

Meille eniten valinnassa painoi seuraavat asiat:

  • Haimme pidempiaikaista ratkaisua – tästä syystä myös monen teistä suosittelema vaavisänky jäi pois vaihtoehdoista. Tuo kyseinen sänky kun menee vain ensimmäiset kuukaudet ja lisäksi on saatavilla vain Suomessa tietääkseni (vaatisi meiltä sängyn tilaamisen ja noudon ja vielä palautuksenkin Suomen päässä…).
  • Suosimme kestävyyttä – näin ollen sänky, joka menee vielä taaperoiässä, jopa kauemmin, oli ihan ehdoton plussa.
  • Design – halusimme oman tyylisen sängyn, joka myös sisältäisi edellämainitut ominaisuudet.
  • Vaihtopöytä ja sänky sopii toisiinsa.
  • Sängyn pohjan korkeutta voi säätää (3 eri korkeutta).

 

Tämän vauvan sängyn valitsimme
Kuva: Tudule.ee instagram

 

Näillä spekseillä valinta osui Tallinnassa käsintehtyyn sänkyyn ja vaihtopöytään. Olisimme ostaneet Done By Deerin setin Lastenturva, mutta ensinnäkin hinta oli melkoinen ja toiseksi molemmat olisi pitänyt roudata Suomesta Viroon. Hinnaksi laitoineen ja vaihtopöydän lisäosineen olisi tainnut tulla lähemmäs 1000€, jopa yli.

Instagramia selaillessa vastaan osuikin yhtäkkiä paikallinen mainos Tudule lasten sängystä. Jo vähäisillä viron taidoilla ymmärsin, että kyse oli itse tehdyistä sängyistä. Lisäksi kaikki toiveemmekin täyttyivät ominaisuuksien puolesta. Kävimme katsomassa livenä sänkyä ja teimme ostopäätöksen. Yksi sänky oli varastossa ja tänään se saapuikin sitten meille!

Vaihtopöytiä ei valikoimissa ennalta ollut, mutta (liiankin) sitkeänä tapauksena en hyväksynyt myyjän ”ei” vastausta, vaan päätin piirtää hänelle toiveiden pöydän/hyllykön. Hyödynsin olemassa olevia osia, jotta valmistaja/tekijä hoksaisi, että tarvittavat materiaalit ja ”kaavat” jo olivat olemassa. 🙂 Näin ollen piirsinkin pöydän, jossa reunat olivat sängyn päädyt ja välissä oli samanlaisia levyjä, kuin heidän jo valmistamissaan hyllyissä. Ja sain ”kyllä” vastauksen! Sitkeys palkittiin 🙂 Sänkyyn sopiva, ja käsintehty, sänky saapuukin meille nyt sitten elokuun lopulla.

 

Tämän vauvan sängyn valitsimmeTämän vauvan sängyn valitsimme

 

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *