Tuttipullojen sterilointilaite Tommee Tippee

Testailin tuossa hankkimaamme Tommee Tippee sterilointilaitetta (Babyshop) juuri, kun poika syntyi ja kotiuduimme. Tässä muutamia ajatuksia laitteesta, jos joku on esim kahden merkin välillä. Itse mietin pitkään mm. NUKin ja Tommee Tippeen välillä. Mikroversiota emme halunneet, sillä emme käytä mikroa ollenkaan, koskaan..

Millä perustein valitsemme suosikkituotteemme? Lue kriteerit täältä.

Tuttipullojen sterilointilaite Tommee Tippee – kokemukset

Mistä pidimme?

  • Näppärä koko
  • Helppo käyttää
  • Nopea pesu
  • Helppo puhdistaa
  • Irroitettava taso

Mistä emme pitäneet?

    • Höyry puskee läpi reunoilta (älä sijoita pistorasioiden viereen!)
    • Suurehko koko (ehdottomasti ei sovellu matkakäyttöön…)

Miksi sterilointilaite tuteille, pulloille ja rintakumeille?

Meidän nämä olosuhteet tosiaan estävät juuri nyt vauvan tuttien ja muiden keittämisen (hotelliasuminen). Muutenkin vaaditaan kyllä arjen tuotteilta sitä, että ne jotenkin helpottavat arkea, ei päinvastoin. Itse koen laitteen käytön helpommaksi, kuin keittohommat. Tutit ja muut myös kuivuvat laitteessa, joten ei niitä tarvitse erikseen astella paperille kuivumaan (tähän ei olisi tilaakaan huoneessa!).

Vastasyntyneen kanssa hotelliarki on välillä helppoa, toisaalta välillä aika hankalaa. Plussia on toki se, että joku toinen siivoaa, vaihtaa lakanat, kokkaa… Miinuksia taas se, ettei ole niitä omia tavaroita ja omia rutiineja. Pidän tosi minimalistisesta tyylistä ja jokaisella tavaralla on paikkansa. Hotellissa no, ei ole niitä omia tavaroita, mutta myöskään tänne ei oikein mahdu mitään. Sterilointilaite vie x määrän tilaa pöydästä, muttei muuta. Oman laitteen valintaan vaikuttivat ennen kaikkea tilavuus, koko ja monikäyttöisyys (pitää mahtua mitä vain steriloitavaa, eikä vain 1 pullo ja pari tuttia).

Joudumme olemaan nyt hotellissa alkuun, mikä ei ole tietenkään bakteerien puolesta se paras paikka vastasyntyneelle. Koti on aina koti.. Mutta koitan ainakin olla super tarkka puhtauden kanssa. Käsiä pestään koko ajan ja aina jos jossain loungessakin käydään, ovien kahvoihin ei kosketa paljain käsin jne. Samoin huolehdin todella tarkkaan rintakumien hygieniasta, sillä haluan todella välttää rintatulehduksen, jos vain mahdollista. Hyvä hygienia auttaa, vaikkei tuota yksin ehkäisekään.

 

Tuttipullojen sterilointilaite tommee tippee

 

Tommee Tippee sterilointilaite – kokemuksia tähän mennessä

Tuo Tommee Tippeen kone oli meille kyllä super valinta! Siihen mahtuu päällekkäin kahteen eri kerrokseen (tai yhteen korkeaan, jos väliosan irrottaa!!) tosi paljon tavaraa. Tämä on niin hyödyllistä, sillä se mahdollistaa monen muunkin lapsen jutun steriloinnin koneessa. Tähän koneeseen menisi vaikka lelutkin (sellaiset toki, jotka sen kestävät ja jotka muuten vaikka keitettäisiin)!

 

Tuttipullojen sterilointilaite tommee tippee

Tommee Tippee tilattavissa esim Babyshop, jos tuote on juuri nyt loppunut varastosta, niin tsekkaa myöhemmin uudelleen! 

Tuttipullojen sterilointilaite tommee tippee

 

Ohjelma pyörii itsekseen hiljaisesti ja huomaamattomasti. Steriloinnin jälkeen avaan kuvun ja asetan sen hieman vinoon, jotta kaikki pääsee kuivamaan. Ihan super kätevää, ettei tarvitse kerätä heti juttuja koneesta ja asettaa huoneilmaan! Etenkin kun meilläkin käy ihmisiä huoneessa, milloin siivoamassa, milloin tuomassa vaikka ruokaa. Ja koirien karvoja on kaikkialla – no, te koiraihmiset tiedätte tämän ikuisuusongelman!

Ohjelmia on vain yksi – ei voi sössiä mitään edes pienoisessa univelassa! 🙂

 

Onko jollain käytössä tämä sama kone? Onko kestävyys ollut hyvä, ei mitään ongelmia? Miten usein steriloitte esimerkiksi tutit? 

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *